ay süper walla netleştirmekMERVEM biz dila ismine çok alıştık.. babasıda kızımı öyle seviyor.. ama EYLÜL DİLA olucak.. büyüyünce belki eylülü kullanmak ister..
bu arada biz daha 18 haftalığız niye beşinci bebeğe geçtik..
mervecim sen kullan bakiim.. memnun kalırsan ben de alırım..
panyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nasılsın canım
saol canım toparlanmaya çalışıyoruz eşim ve ben....
dün prof.dr.recep has'ı aradım dedım hocam benım durumum bu sizinlede gorusmek istiyorumdedım 2 hafta bos yer yok randevularınız dolu dedım saolsun pazartesine cagırdı.dalında en iyilerdenmiş cok araştırdım özellikle ikiz gebeliklerde.....
rabbim hakkımızda hayırlısını versin dün eşim biraz kafam dagılsın diye sinemaya goturdu hıc bebiş konusu açmadık ...(ama hep içimizde)endokrin drumda başka drlarlagorusmemi önerde recep hası diyince baya bi ii dr gıt mutlaka dedi.....bakalım hersey pazartesi belli olacak,,,ya ben ruyamda 1 den 30 a kadar cüz dagıtıyordum acaba bebişler için hatim mi dagıtmam gorundu bende dagıtmaya başlicam eğer artarsa kızlar sizlerede dagıtcam haberınız olsun....
bize dua edın yapılacak tek seyy o cunku.....canlarım sızın yazılarını okuyorum takıp edıyorum ama cvp yazacak bişey bulamıyorum bende cok hayaller kuruyordum sımdı bişey belli olmadan hiç bişi almıcam hepinizi opuyorum kızlar bebişlerinize ii bakın
Güzelmiş
Ya off zaman geçmiyo..
Saat hemen 7 olsun
zaten fırça yedim kocişten niye o kadar geçe almışım randevuyu.. Nöbet istirahatli olduğunu bilmiyomuşum.. Nasıl zaman geçicekmiş şimdi.. Pek özlemiş anlayacağınız.. :)
:)) çok tatlılar ya sorma.. bize bakınca direk bebeği görüyolar artık..
canım ben karışım kullanıyorum.. badem-kakao-buğday-elma-havuç birkaç tane daha vardı bak unuttum.. hepsini karıştırdım.. her sabah sürüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?