ezgicim canım benim tatilin birz kötü geçmiş ama allahtan atlatmışsın.. çok geçmiş olsun tatlışım..
çok teşekkür ederimmm canımmm benimm..
şimdi iiyiyim artık tatlımm
kocaman öperim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ezgicim canım benim tatilin birz kötü geçmiş ama allahtan atlatmışsın.. çok geçmiş olsun tatlışım..
ay evet dün çok iğrençti artık kimse girmiyor millet sıcaklarda hiç bişey yapmak istemiyor kikizlaaarrrrr:)))
N'aber?.... bugun cok sakindi topicimiz yahu; gene kimse yok...
hoooooooo hooo hooooo tombiş kız geliyor yeni yıla girerken adı da eflin annesinin minik meleği yahuuu içtiğin sütler işe yaramış gerçekten teyzesi onu ısırabilir mikızlar herkese merhaba;
haftasonu giremedim ama şimdi tüm yazdıklarınızı okudum.yoğun bir haftasonuydu kayınvalidemi antalyaya yolcu ettik 1-2 ay orda kalacak iş için. pazarda arkadaşlara kahvaltıya gittik. kızları var 2.5 yaşında ay ne tatlı maşallah pek nazlı pek sevimlioje sürdük ona,saçını taradık.ay kız çocuklarda pek sevdiriyor kendini. annesi diyoki esra teyzenin karnında bebiş var.o günde bebekli tshırt giymiştim ona dokunuyo evet işte buyda diyo. o bebiş benim elimden tutacak diyo.çook şekerdi yaa:))
bizde bugün detaylı usg ye gittik.kızımız (%100 emin olduk) 583 gram olmuş.tüm organlarımız,plasentamız herşeyimiz normalmiş.
bir ara gülücük attı bize dr.amcası hemen yakaladı pozunu şimdi resimlerini buzdolabının üstüne diğerlerinin yanına taktık.
dün gece uyumak üzereyken hafif karnımın üzerine yan dönmüşüm kızım içerden dürttü resmen irkildim.sonra bdaha yaptı dedim rahat edemedi galiba.çok netti hareketleri. şimdide hissediyorum hareketlerini ama yatarken veya uzanmışken.
cicim gündüz uyu sende senin yeni doğmuş bebekler gidi gecen gündüzüne karıştı yada ne yap biliyomusun gündüz hiç uyuma uykun çok gelsede gece ister istemez yığıırsın yatağa uykusuzluktan((( Yaf ben uyandım yine gece yarısı
((( Uykum kaçıyor, sabahı sabah ediyorum.... sonra da gündüz leyla gibi oluyorum
((((
ayyyyyyyy inşallah yarabbim ya inşallah hepimiz son vedamızı yazacağızKızlar bakın başka bir topikte gezerken ne bulduuuum... Allahım gece gece dualarımı kabul et... Bizi de o günlere taşı.. Sağlıkla yavrularımızı alalım kucaklarımıza.. Yaa ben çok duygulandım şimdisenağlama
-----------------------------------------------------------------------------------------
"merhaba kızlar. hamile olarak geçirdiğim son akşamdayım. bu güne kadar beraber geldik, herseyi paylaştık. insallah bundan sonra da sizlerin doğumlarını, kysnin ve bebek isteyenlerin hamileliklerini , bebklerimizi konuşuruz. öyle tuhafım ki anlatamam. korku, heyacan, mutluluk hepsi birarada. insallah hersey yolunda gider. doğuma giderken hepimize dua edeceğim. her gece ediyorum zaten.
sabah 7 bucukta hastanede olacagız. bir gece kalıyormuşum. eve döndüğümüzde kendimi topladıgım ilk vakitte yasadıgım herseyi detaylarıyla size anlatacagım. bir de facebookunuz varsa beni ekleyin ki bebişin resimlerini sizlere göstereyim. bugün, hastanede fotograf cekilecekdiye fön bile cektirdim. bu sıcakta ne kadar dayanırsa artık :) ogluşum annesini cirkin görmesin istedim.
şimdi tekmeler atıyor bana bunlar son tekmeleri diye düşündükce içim bir tuhaf oluyor.
annem teyzem ve abim bizde eşim de var. hepimiz sabah hastaneye gitcez. evde heyecan dorukta ama beni germemek için herkes belli etmemeye calışıyor. ebicim senin kaynana iyiymiş. benim ki o kadar ilgisz ki anlatamam. bir alt katımda oturuyor. gelip halimi hatırımı sormadı. bırak bebeğe yatak almayı bir tane zıbın, don atlet almadı. yarında aksamüzeri ugrayacaklarmış hastaneye. zahmet olacak ama ne yapalım artık. allahtan her konuda böyle, hiçbirseyime karışmaz. iki kapı komsusu gibiyiz. eşim de bu konuda cok ezik hissediyor kendini ama onun bir sucu yok.
bütün hazırlıklar tamam, temizlik, bavullar, hersey... sadece sabah gitmeden bi vicudumu yıkayacagım o kadar.kızlar asla veda etmiyorum ama hersey için bütün destekleriniz için tesekkür ederim. allah hepimizi hayırlısıyla saglıkla kurtasın insallah. carsamba ya da persembe görüşmek üzere diyeyim. kendinize, kuzucuklarınıza cok iyi bakın. benim için dua edin olur mu?"
Biz de yazacağız di mi böyle:)))
aminnnnnnnnnnnnnnGünaydıııııınnnnn:)))
Fundacım kendimi doğuma giderken hayal ettim bir an, az çok böyle olacak bizim de; beni de doktor sabah erkenden çağıracak, ben de senede bir kere ancak fön çektirir halimle gidip fön çektireceğim. Benim de ablam annem gelecek, (kaynanam hayatta kaçırmaz ama:))) ben de sabahı sabah edeceğim. Olacak bunların hepsi inşallah, hepimize olacak:)))
bizde seni seviyoruz cnm minik kaan ın mini tatil serüveni bitti demekGünaydın kızlaarr, biz döndük opuyorumnanaktan
3 günde fazla kaynatmamışsınız bu sefer. Okuması kısa sürdü.
PANY'cim çok üzüldüm tatlım ama arkadaşların dediği gibi kendi sağlığını ve sağlıklı olan bebeğini düşünmelisin. Umarım en doğru kararı eşinle ve doktorunla kısa sürede alır ve bebeğine kavuşmak için gün saymaya devam edersin.
Bizim mini tatil güzeldi. Pansiyondaki yatak çok rahatsızdı, bütün gece sırtım ağrıdı ve uyuyamadım ama deniz harikaydı, hava da püfür püfür. Gitmek için en doğru haftasonunu seçmişiz. Göbek resimlerini de diğer topiğe koyacağım akşama.
Sabitlenmemize de sevindim. Bu topiği seviyorum kaydirigubbakcemile5
günaydınnnngünaydınnnnnn:))))))))
yat bakalım uyuymayu dene oucak mıGünaydııııın:)
Sabah 6.30 da hala ayakta idim ben kızlar... gece 3 de uyandım ve anca o saatte koltukta sızmışım... Bir de idrar yolları için doktorun verdiği antibiyotik ishal yapıyooo, tam uykunun dolu erinde karın ağrısı ile uyandım... offf yaaawww çok bitkiniiiiim((
aminnnnnnnnnnnnnnnayyyyyyyy ne güzel yazmış inşşallah rabbim o günleri bizede nasip eder bu heyecanı inan içimde hissettimbizde bavulumuzu hazırlar doğru bebeğimizi almaya gideriz:)))))
aaa kızlar, şebnem bavul diyince birden hatırladım. Rüyamda doğum yapmışım. Karnım ağrımaya başlıyor, aaa diyorum bebek geliyor. Demek böyle bir ağrıymış, neyse pek de fazla birşey değilmiş diyorum. Diğer taraftan da çok erken olduğunu düşünüyorum, valizim hazır değilmiş. Bebek için aldığım şeyleri kendi gardrobumun bir köşesine koymuştum, hepsini dertop edip oradan bir valize tıkıyorum. O sırada bir yerlerden annem ve ablam çıkıyor, ama böyle çok umursamazlar, ilgisizler. Ben hadi bak kanlar geldi bebek doğuyor gidelim diyorum. Onlar böyle şaşkın şaşkın aa dur bakalım hele filan oluyorlar. Ben tepiniyorum hadi çabuk olun bakın doğacak bebek filan diye. Kötü bir hastaneye gidiyoruz, benim doktorum yokmuş, hiçbir şey ayarlamamışız. İlgilenmiyorlar benimle. Kendi kendine doğuyor bebek. Sezaryen kesisi arıyorum ama bulamıyorum, aaa normal doğurmuşum diyorum. İyi neyse iyi olmuş diyorum ama her tarafım kan. Bebeğimi yıkamıyorlar. Yanımda bebeğe kıyafet yokmuş. Nasıl hastaneden çıkaracağımı bilemiyorum. Sonra uyanıyorum.
Böyle acaip bir rüyaydı işte:)))
yani tam rüya he şebnem örgü örüyor ama anlamı güzelmiş şekerim gözün aydınBENDE MERVEYE ANLATTIM SABAH rüyamda çorap almaya giriyorum bir dükkana ve orda yünden bişeyler örüyorlar bende kendime krem ve mavi renkten lohusa hırkası ördürüyorum modelini falan seciyorum :))))))
maaşallah atacığıma maaşallah sanabu arada 21 oldukkkkkkkkkkkkk teyzoşlarrrrr:)zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus))))
Günaydın kızlar......
YESİLİM kızı kocaman yapmışsın hadi bakalım.. mervenin dediği doğru valla kıza yaramış maşallah..
FUNDAM ben de çok okuyorum böyle hikayeleri.. çok etkileniyorum... bi bakıyorum yaşlar süzülüyo gözümden.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.. Şu an onu içimde hissediyorum ya.. onun için bile rabbime ne kadar şükretsem az..
PELLY ooo gezgin annemiz dönmüş nihayet.. kız bu kaçıncı tatil biz birinciye gidemezken..
BİLGEM valla bu ara bende saçma saçma rüyalar görüyorum.. sıcaktan herhalde.. Allah hayır etsin güzelim... ama kan rüyayı bozar derler..
ŞEBOM 21.haftanız hayırlı olsun şekercim.. yarısını geçtin sen hadi bakalım..az kaldı..
MERVEM günaydın sana diloşuma da.. öpüyorum sizi...
çok teşekkür ederimmm canımmm benimm..
şimdi iiyiyim artık tatlımm
kocaman öperim:)