tamam cnm.numaramı yazıyorum.
eve bir haftalığına bodruma gidiyoruz ailecek. ama doktoruma daha önce sormuştum havuz deniz yasak demişti. herkes yüzerken ben izliycem herhalde:))
aaa neden havuz neysede deniz veriyor doktorlar hep
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam cnm.numaramı yazıyorum.
eve bir haftalığına bodruma gidiyoruz ailecek. ama doktoruma daha önce sormuştum havuz deniz yasak demişti. herkes yüzerken ben izliycem herhalde:))
aaa neden havuz neysede deniz veriyor doktorlar hep
:))))) o göbüş bende zayıfkende vardı hahaha ayva göbüşlüydüm benmaşallah canım.1,5 kilo aldım deyince hiçbukadar göbiş beklemiyordum. negüzel hepsini karnına almışsın. benim göbeğimde aynı senin kadar. ama
pişşt dikkatli ol sen yinede ben denizden çıkınca hemen tuvalete gidip yıkıyorum ve mayo değiştiriyorum sende öle yap baribende aynen onu dedim. hatta yüzmek iyidir diyorlar. hadi havuz mikrop kaparım vs.girmem zaten. ama deniz niye yasak dedim. denizdede enfeksiyon ve mantar olma riski var. riske atma kendini dedi. ama ben yinede sabahları erkenden denizin tertemiz çarşaf gibi olduğu zaman giricem kaydirigubbakcemile3
bizim odamız yeşil-krem renklerde olacak. Mobilyası açık yeşil ve krem. İnternetten seçtim. Eylül'de mağazaya gidip siparişini vereceğim. Duvar rengine karar veremiyorum. Mobilyayı görüp renk tonuna göre karar vereceğim. Aslında su yeşili var aklımda. Üzerine de çıkartma istiyorum.
Eylül-Ekim çok yoğun geçecek, inşallah çok ağırlaşmış olmama. Puset, mobilya, vs alışverişi, odası falan hepsi o zaman yapılacak. 28 Ekim'e kadar bitirmem lazım.
Bebek şekerleri için malzeme bakmam lazım. tahtakale'den alacağım. Karışık olacak. Şekerlerini de doğuma yakın Cafer Erol'un fabrika satış mağazasından (IMES'in karşısındaymış ve fiyatlar çok uygunmuş, aklınızda olsun). Doğum izninde annemle hazırlarız.
Puset için Haşim işcan'a bakacağım. Aslında marka, model belli ama orada fiyatlar daha uygunmuş. Chicco'nun Simplicity modelini alacağım. Ana kucağımız zaten var. İlk 3 ay puset yerine kanguru ve ana kucağı ile gezdireceğim zaten. 180 derece yatan, hafif ve katlandığında az yer tutan bir puset hedefledim. Chicco'nun fiyatı da çok uygun.
Ev için bir ana kucağı beğendim. Fisher Price'ın, titreşimli, oyuncaklı, ileride sandalye gibi kullanılabilen modeli var.
Park yatağını irem bebe'den beğendim. Casaul diye bir marka.
dimi ama kime ne temiz tutacak olan benim:)))))
hadi ozaman merve ile biz aynı şekilde yapalım odayı:))))
yanlızz ozaman duvar rengi vs. nerenk olacak. duvarda beyaz olurmu nasıl olur bize fikir ver bilgecim.
arkadaşlar corasprin kullanmaya devam ediyormusunuz?ben kullanmayı yaklaşık üç hafta önce bıraktım.ama doktora sormamıştım.zaten tüp bebek doktorum vermişti.bu doktor bi şey söylememişti.kullan yada kullanma diye
kızlar benım evım beyaz koltuklarım duvarlarım bebek odasınıda beyaz yaptırıcam insallah obje ve duvar baskılarıylada suslıcem ben bıraz kokosumdur kızım olursa oda kesın bana cekerbayanssulusmile
ayrıca haşim işcanda gerçekten uygun oluyormuş öle dediler orda her marka varmı pelin biliyomusunbizim odamız yeşil-krem renklerde olacak. Mobilyası açık yeşil ve krem. İnternetten seçtim. Eylül'de mağazaya gidip siparişini vereceğim. Duvar rengine karar veremiyorum. Mobilyayı görüp renk tonuna göre karar vereceğim. Aslında su yeşili var aklımda. Üzerine de çıkartma istiyorum.
E
Puset için Haşim işcan'a bakacağım. Aslında marka, model belli ama orada fiyatlar daha uygunmuş. Chicco'nun Simplicity modelini alacağım. Ana kucağımız zaten var. İlk 3 ay puset yerine kanguru ve ana kucağı ile gezdireceğim zaten. 180 derece yatan, hafif ve katlandığında az yer tutan bir puset hedefledim. Chicco'nun fiyatı da çok uygun.
Ev için bir ana kucağı beğendim. Fisher Price'ın, titreşimli, oyuncaklı, ileride sandalye gibi kullanılabilen modeli var.
pelycim çok güzel listen var. oda rengide çok güzel.bizim odamız yeşil-krem renklerde olacak. Mobilyası açık yeşil ve krem. İnternetten seçtim. Eylül'de mağazaya gidip siparişini vereceğim. Duvar rengine karar veremiyorum. Mobilyayı görüp renk tonuna göre karar vereceğim. Aslında su yeşili var aklımda. Üzerine de çıkartma istiyorum.
Eylül-Ekim çok yoğun geçecek, inşallah çok ağırlaşmış olmama. Puset, mobilya, vs alışverişi, odası falan hepsi o zaman yapılacak. 28 Ekim'e kadar bitirmem lazım.
Bebek şekerleri için malzeme bakmam lazım. tahtakale'den alacağım. Karışık olacak. Şekerlerini de doğuma yakın Cafer Erol'un fabrika satış mağazasından (IMES'in karşısındaymış ve fiyatlar çok uygunmuş, aklınızda olsun). Doğum izninde annemle hazırlarız.
kızlar benım evım beyaz koltuklarım duvarlarım bebek odasınıda beyaz yaptırıcam insallah obje ve duvar baskılarıylada suslıcem ben bıraz kokosumdur kızım olursa oda kesın bana cekerbayanssulusmile
Haşim İşcan'da bütün bilinen markalar varmış. markasına göre 50 ile 150 TL'ye kadar daha ucuza bulunuyormuş ve taksit falan da yapıyorlarmış artık.
Oraya bakmadan karar vermek istemiyorum o yüzden. Bayram haftasında komple izinliyim. Arifeden önce eşimle gidip bir ön inceleme yapacağım. O pazartesi-Salı'yı puset ve ev tipi ana kucağı araştırmasına ayırdım :)
18 Eylül'de de annem gelecek Antalya'dan. Onunla hemen Belis'e gidip mobilyayı sipariş vereceğim. Odayı eşimle birlikte boyayacağız. Eylül sonu oda boşalmış ve boyanmış olur diye düşünüyorum. Mobilyalar da Ekim ortası gelirse çok süper olacak :)
28 Ekim'de izne ayrılınca odayı süslemek ve yerleştirmek kalacak bana
Tabi bunların hepsi Allah kısmet ederseeeeeee![]()
Bana da bir arkadaşım söyledi ama oradan mobilya almış kimseyi tanımıyorum. Yakın zamanda bebeği olan veya olacak arkadaşlardan fikirler de aldım. Modoko veya Masko'da her fiyata mobilya var ama ben oralarda dolanmak istemiyorum. Çilek tamamen seri üretim yapıyor, çeşitleri bence yetersiz.
Belis'in web sitesindeki modelleri inceledim, hoşuma giden bir model buldum. Adamlar yerli üretim yapıyor ve ihraç ediyor. Her türlü sertifikaları mevcut. Boyası, tahtası vs kurallara uygunmuş. Fiyatları da makul olunca başka bir yerlere gitmekten vazgeçtim.
ehehehe bi sürü aldımmm:))))funda neler aldın neler yaptın yaz çabukkkkkkkkkkkkkkkkk
FUNDAM kız sen yorulmak bilmezmisin maşallah.. bu ne hız bi günde 3 şehir yapmışsın valla helal olsun..
bende bebek odalarına bakmaya başladım.. ama pek öyle içime sinen bi model olmadı.. güzel bişiyler bulursanız bana da haber verin..