ayy zordur canım ya mide yanması
yani hafif yiyecekler yiceksin çorba falan içebiliyomusun
dün öğlen canım mercimek çorbası istedi eşime söyledim herzaman gittiğimiz yerden aldırıp gönderdi içtim sorun yok ama aradan 1 saat geçti midem başladı çalkalanmaya Allah sonumu hayır etsin perşembe kontrole gidince doktora sorucam bakalım ne diycek ama geçen haftaya kadar ne güzel iştahım açıktı habire yiyodum hiçde sorun yoktu 6.hafta bitti 7 ye girdik midem başladı hadi hayırlısı
ahh canım sorma perşembe günü doktoru dört gözle bekliyorum olmazsa diyetisyenle de birlikte hamileliği götürücemsanırım bebiş sıkıştı ve geniş bir yer istiyo o yüzdende rahim mideye baskı yapıo ne oluyorz ya diye düşünen miden de yanmaya başlıyo bide dışardan yediğin şeyler bu dönemde mide daha hassas olduğu için etkilebiliy ne biliim yağı suyu falan sen yinede dikkat et..ve doktora sormayı ihmal etme zaten ne olursa 7 haftada oluyo mide bulantıları falanda artıyo çok fena
ahh canım sorma perşembe günü doktoru dört gözle bekliyorum olmazsa diyetisyenle de birlikte hamileliği götürücem
kızlar ya ben cumaya kadar nasıl sabredicem sanki benimle değil sanki yok içimde değil gibi gelio bi tuaf durum içindeyim millet 7. haftadan önce kalp atışı görülmez duyulmaz diyo benim bu cuma 6 hafta 1 günlük falan olucak bebeğim görmezmiyim yani ben şimdi kalbini miniğimin
günaydın herkese
alttan bakarsa gorursun gizemlicimhic korkma orda annesi hihoyyyt
benimde 30 nisan canım o kadar endişeliyim ki kalp atışını görücekmiyiz idye
ay wall bacım işteyim ya du ben bi ara bakiim sana buliim o sayfayıdelikafaduldendelikafadulden gizemliiii öldüüm gülmekten hakkaten öpüşerek hamile kalıolar bunlar değil mibi bakıosun çocuk düşünüorum diolar ay bi bakmışsın olmuş düşünce gücüyle yapıolar neredeyse..e tabi cicim biz kocamızın yüzünü unuttuk walla yalan mı
ben o yazıyı bulamadım senin yazdığın sayfayı bulamadım daha doğrusu gerye doğru giittim ama gözüm den kaçırıorum bulamıorum
aynen ya salak gibyim bazen unutuyorum uzanıyorum bi yerlere saçma sapan hareketler yapıorum....evt gizemli bende merak adiyorum içimdemi kalp atışını duycam mı die bi görsem rahatlıcam bugün randevu almaya çalışıyorum dolu diyolar hiç bişey hissetmiyorum bennnn
Korkma hayatım yaaa, sen pıt pıta mı gidicen 30 nisanda yoksa keseyemi
gelbebek biraz daha iyiyim cnm sen nasılsın ama bende hiç belirti kalmadı sanki wc ye sık çıkmak dışında
bende de hiç bir belirti yok tatlım sık idrara çıkma bile yok bende.
sadece göbeğim şiş çünküüüüüüüüü çok yiyiorum:)
gizemliiiii ay bu site çok mu çılgın bana mı öyle geliorrr....
senin az önce yazdığın mesaja baksana tekrar hani benim delikafadulden ay öldüm gülmekten.... die başlayan mesajımı alıntı yaparak yazdığın mesaja...
sen benden alıntı yapmışsın ve benim mesajımda biz kocalarımızın yüzünü unuttuk cicim die bişey yazıo sanki ben yazmışım gibi ama ben öyle bişey yazmadımmmm bi üstte benim mesajımı oku bi yok öyle bi cümle sen de öyle birşey yazmamışsın ama sanki ben yazmışım gibiii.
ay çok ilginç biri mesajlarımıza ediı falan mı yapıo:):)be anlamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?