gizemli tebrik ederim değerinin maşallahı var benimde içime ikiz doğuğa rabbimin sana mucizesi olur inşallah sağlıcakla versinde önemli olan o
barıştı barıştı herşey bazen üst üste gelir ya bizim de başımız öle şuan cnm hastalıklar doğumlar maddiyatsızlık maneviyatsızlık hepsi bi arada allahım tez zamanda yoluna sokar inşallah herşeyi dün ben hala olmuştum bugünde teyzemi hastaneye kaldırdılar akciğerlerinde ciddi sorum varmış tabi detayını anlatmıyolar ama kötü durumu sanırım hayat işte yaşanıyor iyisiyle kötüsüyle mecbur
hayat işte iihaberler kötü haberler herşey bizler için teyzene acil şifalar canım halalıkta hayırlı olsun annen 1 yıl arayla hem anne anne hem baba anne olcak desenebarıştı barıştı herşey bazen üst üste gelir ya bizim de başımız öle şuan cnm hastalıklar doğumlar maddiyatsızlık maneviyatsızlık hepsi bi arada allahım tez zamanda yoluna sokar inşallah herşeyi dün ben hala olmuştum bugünde teyzemi hastaneye kaldırdılar akciğerlerinde ciddi sorum varmış tabi detayını anlatmıyolar ama kötü durumu sanırım hayat işte yaşanıyor iyisiyle kötüsüyle mecbur
gizemli tebrik ederim canım maşalllllah
Rabbim tamamına erdirsin inşallah canım
barıştı barıştı herşey bazen üst üste gelir ya bizim de başımız öle şuan cnm hastalıklar doğumlar maddiyatsızlık maneviyatsızlık hepsi bi arada allahım tez zamanda yoluna sokar inşallah herşeyi dün ben hala olmuştum bugünde teyzemi hastaneye kaldırdılar akciğerlerinde ciddi sorum varmış tabi detayını anlatmıyolar ama kötü durumu sanırım hayat işte yaşanıyor iyisiyle kötüsüyle mecbur
gizemli,
tebrikler..massaallah.. gozun aydin.. sabah kalkar kalkmaz baktim hemen simdi kahvaltimi yapiyim.
bsp;
Bence sana ikiz geliyor. Degerlerin masaallah ddegerlerin cok yuksek. Ikiz degil ucuz dersen bile sasirmam;-))
Kaymaklim; hosgeldin;-)) 6 yasinda kizin var kaymaklim masaallah cok gencmissin;-))
Sarildim herkese. Masaallah hepimize;-)))
gizemli,
tebrikler..massaallah.. gozun aydin.. sabah kalkar kalkmaz baktim hemen simdi kahvaltimi yapiyim.
bsp;
Bence sana ikiz geliyor. Degerlerin masaallah ddegerlerin cok yuksek. Ikiz degil ucuz dersen bile sasirmam;-))
Kaymaklim; hosgeldin;-)) 6 yasinda kizin var kaymaklim masaallah cok gencmissin;-))
Sarildim herkese. Masaallah hepimize;-)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?