maaşallah sübhanaalah kılzr 531,8 çıktı
maaşallah sübhanaalah kılzr 531,8 çıktı
heyyooo....ay süperrrr ya bana arkadaş çıktın seninde mi ikiz yoksa .....:))))))))
gizemli kaçıncı günündü benim 12.günde 518 çıkmıştı..bana iki emb. konmuştu seninde mi ikiydi?..
ama çoook sevindim maşallah maşallah......
canım senin ikiz olduğu kesin mi şimdi kaçıncı günündesin...(bana 2 tane blast embriyo transfer edilmişti de)benim 10.gün 451 ,12.gün 2015,15.gün 8051 ikiz olabilirmiiiiiii kiiiii?????daha doktora gitmedimya (gerçi konuşurken çoğul konuşuyorum ama)
kızla bide yeni doğum yapan bir arkadaşım hemde ikiz doğurdu [1 kız 1 erkek ]bana hamilelik haberini alır almaz hatta hamile kalmadan önce vazelin sür göbişine demişti çatlakları engelliyomuş onada bir arkadaşı tavsiye etmiş
benim tek embriyo canım balst benim transferin 12. günü daha senin değerlerin çok güzel maaşallah bakalım nasıl olcak.. bnm daha belli değil ikiz olup olmadığı yüksek ihtimal dediler..pazartesi kese görmece var ayın 30 unda da allahın izniyle pıt pıtları görmece var bakalım teyzesi inşallah sağlıklı ikizlerim olur
tek yumurta ikizimi olucak diye yorumlandı malum yasa gereği 35 yaş altına tek embriyo konuyodu ya?
gizemli83 cnm çok sevindim.tebrik ederim.allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah. allah gönlüne göre versin bakarsın tek yumurta ikizi olurlar. benimde tek embriyoydu blast. bende çok istemiştim ama benim tek bebiş.
bizde eşimle eğer ikiz olursa 1 kız 1 erkek olsun diye niyet ettik biz niyet ettik Yüce Rabbim kabul eder mi görücez gerçi herşeyden önemlisi eli yüzü düzgün sağlıklı bebişler olsun hepimizinki ilk evleendiğimizde kızım olsun istiyoduk sonra yıl geçtikçe ne olursa olsun demeye başladık ama gönül kızdan yana tabii:))))
iki tane oğlun olsunda gör sen gününü hahahahaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?