arkadaşım çok geçmiş olsun hala olmandan dolayı da tebrikler kocamannnn süper bi duygudur değil mi ben tek çocuğum çok isterdim bi yeğenim olsun ama malesef
tekrar kan testin var mı direk kese görmeye mi gidiceksin artık?
HOSBULDUK CNM NASIL GIDIYOR HAMILELIK BENIMKI IYI SIMDILIK
TEYZESI KIZIM HAZIRANDA 7 OLUCAK BEN 17 YASINDA ANNE OLDUM IYIKIDE OLMUSUM VALLA kaydirigubbakcemile3
İyiyim Ezgi'cim, heyecanlıyım. Ctesi öğleni bekliyorum sabırsızlıkla :)
teşekkürler cnm sağolasın doktorum kanama olmadığı sürece kan testine gerek yok dedi bu iyi bişey sanırım ultrason içinde sakın acele etme ay sonu gir dedi 30 nisan gibi burdaki doktorumda 20 nisana randevu verdi ama istanbuldakide sakın girme dedi sen ne zaman gireceksin ultrasona
kızlar bide bişey sorucam son adet tarihinden hesaplarsak benim sat 15 mart bugün tam 4 haftalık olmuyormu önemli olan yumurtaların ilk gelişmeye başladığı tarihmiş gelbebek senin tarih mesela 13 mart benim değerler acaba ondan geriden gidiyor olabilirmi merak ettim kendi kendime
Evet inşallah pıtpıtlarını duyup siluetini de göreceğizÖdüm kopuyor eyvahedigeldismile
ayy kizlar gozumden kacmis ben tup bebekle hamile kaldim sat 11 MART DOGUM TARIHI 16 ARALIK YAS 24 KILO 76 ISTE BOYLE HAYIRLI OLSUN TOPIGIMIZ
Pelincim bu arada bişey sorabilir miyimm..
ben henüz doktorumla görüşmedim hiç haftaya çarşamba ilk randevu dolayısıyla bilgim yok..
benim göğüslerim ve karnım çok minik olmasına rağmen şişti..
bende bugün vücut kremi aldım özellikle hamilelerinde kullanabileceği çatlak kremlerinden..
hemen kullanmakta bi sakınca var mı yoksa 3 ay sonra mı başlamak gerekior?
Valla hiç bilemiyorum Ezgi, benim de göğüsler kocaman oldu. karnımda pek bir değişiklik yok şimdilik. Çatlaklar için ben badem ve portakal yağı kullanacağım. Aktardan alacağım ama 12. haftadan önce başlamam herhalde.. Doktoruma soracaklarım arasında bu da var tabi. Sizinle de paylaşacağım nasılsa :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?