• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Ben ben ben :))) Günaydın. Sabahın 5'inden beri ayaktayım. İşe geldim ama hiç iş yapasım yok. Maalesef bugün müdürüm de burada. Çalışır gözükmek lazım :)

Akşam 11 gibi yatıyorum, uykum olmasına rağmen dalmakta zorlanıyorum. Salonda TV karşısında 9'dan itibaren uyuklamama rağmen yatağa gidinc hop gözlerim açılıveriyor. Abuk subuk düşünceler ile boğuşup uyuyakalıyorum. Sonra sabahın 3'ünde uyanıveriyorum. Genelde tuvalet için. Sonrasında bilumum güültlerden (özellikle havlayan köpekler) tekrar uyuyana kadar en az yarım saat debeleniyorum. Bu arada gördüğüm saçma sapan rüyalar da cabası.
Dün akşam yemekten sonra sanki midem bulanacakmış gibi hissettim ama devamı gelmedi. Sabahta midem taş gibi, açlıktan gurulduyordu. Sevincim de kursağımda kaldı. Sanırım ben mazoşistim arkadaşlar, midem bulansın istiyorum. O zaman kendimi hamile hissedebileceğim diye... akannehir
ay o bende de var bende hep bi belirti arıyorum ama mide bulantılarımız başlarsa çok pişman olucaz he
bana iyi uykular;-))

iyi uykular tatlım patly şimdi sizde saat tam kaç bizde sabah 9:35

kızlar bi dün gece çok yoruldum ağrım var diye girmedim neler kaynatmışsınız neler sizi sizi :))))

bana ii dilekler gönderen tebrik eden tün dostlar hepinize kocaaman öpücükler gönderiyoruz ben ve minişlerim

kızlar bu arada ikiz olmasına kendimi öyle çok alıştırdım ki bakalım sonuç ne olacak...

[table="head"]:nazar:|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Transfer Tarihi***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo| ***Güncel notları***|
01|Gizemli83 |27 |17 Mart 2010 | 3 Nisan 2010 |22 Aralık |55 |19 nisan ilk randevu|
02|Gelbebek26 |27 |13 Mart 2010| |18 Aralık 2010|60 | 4+3 haftalık|
03|Yeshill-Yansima| 27| 26 Şubat 2010| 13 Mart 2010 | 3 Aralık 2010| 87| bbişin kalbi pıt pıt |
04|Angelofsky74|35| 9 Mart 2010 | | 14 Aralık 2010 |59 |22 nisanda kese görülcek |
05|Sebo|28| 9 Mart 2010 | | 14 Aralık 2010 | 57 |22 nisanda kese görülecek |
06|Haymatlos|31| 3 Mart 2010 | 18 Mart 2010 | 8 Aralık 2010|100 | bebişin kalbi pıt pıt|
07|Patly|29| 8 Mart 2010| 26 Mart 2010 |12 Aralık 2010| 60 |21 nisanda kalp atışı randevusu |
08|Pretty|26| 15 Mart 2010 | 31 Mart 2010 | 20 Aralık 2010|58 |20 nisanda ilk usg |
09|Meralun|29| 5 Mart 2010 |23 Mart 2010 | 14 Aralık 2010 |?? |27 nisanda usg randevusu|
10|Bsp|36|11 Mart 2010 |28 Mart 2010 | 16 Aralık 2010 |60 |20 nisanda usg randevusu|
11|Kaymaklim|24|11 Mart 2010|27 Mart 2010|16 Aralık 2010|76|
12|
13|
[/table]

Bsp ve Kaymak sizin tarihleriniz hemen hemen aynı belki aynı günde doğurursunuz :))):nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Pelly;

gunaydin erken kalkmissin;-))

evet ben de belirtiler ariyorum ama goguslerimdeki hassasiyetten baska bir sey yok. Tup bebek tedavisinde mide bulantisini tartisiyorlardi baska bir topikte. Belki gercekten bizler daha az mide bulantisi cekeriz belli mi olur? Ben genede korkuyorum midem mumkunse bulanmasin. Kitapta hamilelerin 25% inin mide bulantisi olmadigi yaziyordu. Umarim ben o grupta olurum.

Benim basucu kitabimin lilnkini veriyim. Turkcesi var mi acaba? Ay ay hamileligi aciklayan faydali bilgiler veren bir kitap. Daha sonra bu serinin cocugunuzun ilk yillarinda sizi bekleyenler falan adinda diger kitaplari da var.

Eger link acilmazsa amazon da "What to Expect When You're Expecting" diye aratabilirsiniz.

"amazon.com/What-Expect-When-Youre-Expecting/dp/0761148574/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&sr=1-1"

Ben iphone app'ini yükledim. Çok güzel bir program. her sabah açıp o günün tiplerini okuyorum. Bebeğim bugünden itibaren raspberry oldu mesela :))

Pelli hangi app yazar misin Ben de yukleyeyim hemen.. Gizemli hayirlisi olsun ama bence cok alistirma bir tane bileye raziyiz sonucta saglikli olsun ikiz gebeliginde riskleri var allah korusun hayirlisi icin dua et

Pelli hangi app yazar misin Ben de yukleyeyim hemen.. Gizemli hayirlisi olsun ama bence cok alistirma bir tane bileye raziyiz sonucta saglikli olsun ikiz gebeliginde riskleri var allah korusun hayirlisi icin dua et

aynen bende öle yapıorum canım hayırlıs neyse o olsun diorum

bu arada tam yazında adını bende indiriim bari

kızlar günaydın, ne erkencisiniz böyle:)))))

Meraluncuğum ben 4. gün embriyosu transferimin 11. günü teste gittim, doktorum pozitif sonucu açıklarken 2 hafta sonra gel dedi. Yani toplarsak OPU'dan 29 gün sonra ultrasonda keseyi, bebeği ve kalp atışını kendi doktorumun yaptığı ultrasonda gördüm. Hatta yine OPU dan 26 gün sonra hafif kanamam var diye bir akşam kafayı sıyırıp acil ultrasona girdim, doktor kalp atışı çoook zayıf bugün ya da dün başlamış olmalı dedi. Yani OPU'dan geriye 15 gün gidince de hamilelik tarihi bulunduğuna göre 40.-41. hamilelik gününde kalp atışını görmüş oldum. Bu arada kızlar kalp atışı normal ultrasonda görülüyor, Doppler Ultrason'da ise duyuluyor. Ben henüz duymadım, ama gördüm.

Bu hamileliğin başlangıç tarihine ben çok takmıştım. Tüp bebekte son adet tarihi birşey ifade etmiyor. Benim transferim dondurulmuş transferiydi ve transferi 1 hafta uzattılar. SAT'a göre ve Transfer tarihinden 15 gün öncesine yani döllenme gününe göre hamileliğim bir hafta farkediyor. Doktorum da zaten hamilelik başlangıç tarihini dosyama yazarken transfer gününden 15 gün geriye giderek bulduğu tarihi yazmış.

Transferinizden 15 gün geriye giderseniz SAT yerine kullanılacak hamilelik başlangıç gününüzü bulabilirsiniz.

kızlar günaydın, ne erkencisiniz böyle:)))))

Meraluncuğum ben 4. gün embriyosu transferimin 11. günü teste gittim, doktorum pozitif sonucu açıklarken 2 hafta sonra gel dedi. Yani toplarsak OPU'dan 29 gün sonra ultrasonda keseyi, bebeği ve kalp atışını kendi doktorumun yaptığı ultrasonda gördüm. Hatta yine OPU dan 26 gün sonra hafif kanamam var diye bir akşam kafayı sıyırıp acil ultrasona girdim, doktor kalp atışı çoook zayıf bugün ya da dün başlamış olmalı dedi. Yani OPU'dan geriye 15 gün gidince de hamilelik tarihi bulunduğuna göre 40.-41. hamilelik gününde kalp atışını görmüş oldum. Bu arada kızlar kalp atışı normal ultrasonda görülüyor, Doppler Ultrason'da ise duyuluyor. Ben henüz duymadım, ama gördüm.

Bu hamileliğin başlangıç tarihine ben çok takmıştım. Tüp bebekte son adet tarihi birşey ifade etmiyor. Benim transferim dondurulmuş transferiydi ve transferi 1 hafta uzattılar. SAT'a göre ve Transfer tarihinden 15 gün öncesine yani döllenme gününe göre hamileliğim bir hafta farkediyor. Doktorum da zaten hamilelik başlangıç tarihini dosyama yazarken transfer gününden 15 gün geriye giderek bulduğu tarihi yazmış.

Transferinizden 15 gün geriye giderseniz SAT yerine kullanılacak hamilelik başlangıç gününüzü bulabilirsiniz.

varya 10 numara antlatmışsın benim transfer tarihim 3 nisan

sat:17 mart 15 gün geriye gidince hemen hemen aynı gibi

beki ben şimdi kaç haftalık hamileyim offf ya benim bu işe sizin gibi kafam basmıyo

h g kaymaklım geçenlerde 4 haftalık ulrasonagirmiştin dimi bebeğini gördünmü şuandurum nasıl?

cnm valla eklemedeyim ayin 22 sinde rdv var keseyi gormek icin bakalim

sonradan ogrendim ama b hcg 1500 lerdeyken bebek gorunurmus benim ertesi gun yaptirdigim testte 860 cikmisti bi oh cektim yani ama yinede cokmerak ediyorumù bakalim bekleyip gorucez

cnm valla eklemedeyim ayin 22 sinde rdv var keseyi gormek icin bakalim

sonradan ogrendim ama b hcg 1500 lerdeyken bebek gorunurmus benim ertesi gun yaptirdigim testte 860 cikmisti bi oh cektim yani ama yinede cokmerak ediyorumù bakalim bekleyip gorucez

o zaman ekliim listemize 22 sinde rabdevu diye şimdi senim kızın da heveslenmiştir nasıl
kardeş istiyodu dimi oda

gunaydin kizlarrrrr a.s.

nasilsiniz nasil geciyor gunler valla ben genelde yatiyorum bazende evde dolasiyorum sizler neler yapiyosunuz

o zaman ekliim listemize 22 sinde rabdevu diye şimdi senim kızın da heveslenmiştir nasıl
kardeş istiyodu dimi oda

hemde nasil hevesli bi gorsen gidip gelip anne biz kalabalik aile olicaz dimi diyor cok seviniyor kuzum ya ins bi problem olmaz valla kendimden cok ona uzulurum allahim onun dularini kabul eder insallah
ben kalabalik bi aileden geldim ya oda hep bizim gbi olmak istiyor biz 9 kiziz ben 7 numarayim kizlar anneminde ilk cocucgundan sonra 7 sene cocugu olmamis ozaman cok tedavi olmus olmamis sonradanda bi acilmis durdura bilene askolsun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 valla ben anneme yetisemem ama ins 3 cocugum olur artik herseyin hayirlisi optum hepinizi

canım bende çalışıyorum ama yoğun bir iş değil bütün gün oturuyorum diyebilirim

işe gidip gelirken otobüse biniyorum o biraz sarsıyo

bide dün alışverişe çıktım dönüşte minibüse binmedim sarsıyor diye akşam ağrım oldu çok korktum bişey olursa diye

biz karı koca yavaş yavaş alışıyoruz hamile olduğuma

günler hep merak edip endişe etmekle geçiyo

bu hamilelik süresincede sürücek herhalde
kese,kalp atışı görme,kalp atışı duyma,2 li test,3 lü test falan derken kucağımıza alana kadar rahat edemicez

senin ne belirtilerin var

hemde nasil hevesli bi gorsen gidip gelip anne biz kalabalik aile olicaz dimi diyor cok seviniyor kuzum ya ins bi problem olmaz valla kendimden cok ona uzulurum allahim onun dularini kabul eder insallah
ben kalabalik bi aileden geldim ya oda hep bizim gbi olmak istiyor biz 9 kiziz ben 7 numarayim kizlar anneminde ilk cocucgundan sonra 7 sene cocugu olmamis ozaman cok tedavi olmus olmamis sonradanda bi acilmis durdura bilene askolsun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 valla ben anneme yetisemem ama ins 3 cocugum olur artik herseyin hayirlisi optum hepinizi

biz çokaz nüfuslu bir sülaleyiz benim bi abim var 39 yaşında 10 yıllık evli ama çocuk falan yok
olmuyor 3 kere tüp denediler olmadı
bende anneme va babama çok üzülüyorum bi torun sahibi olmak nasip olmadı olur inşallah

kalabalık aile olmak süper bişey siz 9 kızzzzzzzzzzzamanın annene sormak lazım walla kolay değil hele baban sizi verirken adamcağız gitti kızlarım demiştir

hic sorma babami cok agladi cnm ya evde birtane kiz kaldi onuda vermicem diyor zaten yasi kucuk daha var evlenmesine 19 yasinda ama galiba kabak onun basina patlicak allahim hayirlisini vermis hepimiz cok sukur guzel bisekilde evlendik darisi kucugumuze artik

merhaba kızlar

ben de kan verdim yüksek çıkarsa ultrasona giricem öğleden sonra

inşallah görebiliriz bi şeyler

haymatlos canım harika anlatmışsın teşekkür ederim canım

ben de öyle kukuman kuşu gibi dolanıyorum evde

meraktan deli oluyorum vakit geçmiyooooo

Back