2010 Ankara anneleri

Gelirim canım,mutfağa yaptırmıcam,fayanslı kalsın orasıda.Birazdan gelecekler,beceremedikleri işlerini baştan yapacaklar.Yeniden batacak temizlediğim yerler.

Kafatasında kitle var o yüzden canım,doktor ortada olduğu için beyne baskı yapabilir dedi.Orta bölgedekiler tehlikeli oluyormuş.

ayy canım inşallah bi sorun çıkmaz çok geçmiş olsun (

sağol sevilayım antibiyotik ve damla kullanıyoruz geçer inşallah
minikimin de kalp atışını duyamadım sadece boyuta göre 7 hafta 1 günlük canlı gebelik dedi dr ve 1 ay sonraya kontrole çağırdı devlet hastanesi işte başka ne beklersin

canım dişin için de çok geçmiş olsun yaa ben dişçi korkusunu anlamıyorum ne yapacaksa uyuşturup yapıyo zaten o ağrıyı çekmek daha mı iyi kafamçokkarıştı

2 ay demeye 1 hafta kalmış.1 hafta içinmi düzeltiyon boşver.Benim için 2 aylık olsun :)

tabi hayatım ne demek senin için 2 aylık deriz noolcek yanii kaydirigubbakcemile3

kızlar emel gırmısın cıkmısın gıdelım haftaya jaleye

evet kızlar bekliyorum önümüzdeki hafta içi
pzt olmamak şartıyla kendinizi ayarlayın ona göre haberleşelim
dilek çarşamba gelemiyormuş meltemin dediği gibi perşembe olsun isterseniz
pzt Arda'yı kalça kontrolüne götürcem

dün akşam hemen hemen 22:00 den beri internet yoktu yeni geldi sayılır ondan giremedim bugün
dün de kan ve idrar tahlillerimi yaptırdım idrarda hafif iltihap varmış
ben "bi de kaşıntı var mantar sanırım oğluma hamileyken de olmuştu fitil vermişti gittiğim dr" deyince "şu an iç organlarının gelişme zamanı iltihap için bile ilaç yazmıyorum bol bol su iç ve sirkeli suyla temizlen çoğu dr önemsemeyip yazıyor ilaç ama ben pek taraftar değilim yazmaya" dedi ve gözüme girdi yerimseniben

geçmiş olsun canımmm ayy mantarda çok pis oluyo hamilelikte bende çok çektim ondann hangi dr gittin kız ibrahim bey ve muhittin kılınç çok iyimiş orda

geçmiş olsun canımmm ayy mantarda çok pis oluyo hamilelikte bende çok çektim ondann hangi dr gittin kız ibrahim bey ve muhittin kılınç çok iyimiş orda

Osman Nuri Aydemir'e gittim canım pek bilgim yoktu çünkü doktorlar hakkında farketmez dedim ona verdiler

hayırdır kızlar nerelerdesiniz bu akşam kimsecikler uğramamışş benimde koçiş geç gelecekmişşş canım sıkıldı şöle bi dolanayım dedim ama kimsecikler yokkkkk:1no2:[/COLOR][/COLOR]

gecmıs olsun jalecım
hayırdır kızlar nerelerdesiniz bu akşam kimsecikler uğramamışş benimde koçiş geç gelecekmişşş canım sıkıldı şöle bi dolanayım dedim ama kimsecikler yokkkkk:1no2:[/COLOR][/COLOR]

sen hec ugramıyonya sevılay

Günaydınnnn,bugünde alt komşu canımı sıktı.Adamlar kapıyı kesiyolardı,oğlunu yollamış ses yapmayın diye.Bende kızdım haliyle,onlar tadilat yaparken ben yeni doğum yapmıştım, rahatsız olduğum halde tek kelime etmedim 2 gün boyunca gece 12 ye kadar çalıştıkları halde.15 dakikalık bile sürmedi bizim kapıları kesmeleri ama demedik laf bırakmadılar.

mıcaydın çarklarına sustukca sınır ederler

dilekcim çok geçmiş olsun canım, tadilat işleri çok zor olur, allah yardımcın olsun ...

kızlar benim nöbetim salıya alındı isterseniz cuma da olur fark etmez, salı olmasın ama :)

Dilekcim alt komşuna hatırlatsaydın aynı hassasiyeti ben size göstermiştim diye.Ben olsam inerdim kesin aşağı...

Sevilaycım bekliyorum o zaman biz kızlarla sincanda buluşup gidecez jaleye...

Perşembeye mi alındı buluşma meltem?
Dua edin ayşenur hasta olmasın.Çok niyetliyim nasipse gelmeye...
Jalecim geçmiş olsun her hamilelikte tekrarlıyor demekki senin bu hastalığın...

dilekcim çok geçmiş olsun canım, tadilat işleri çok zor olur, allah yardımcın olsun ...

kızlar benim nöbetim salıya alındı isterseniz cuma da olur fark etmez, salı olmasın ama :)

Perşembede cumada olur fark etmez hastalık olmasında aman...

merak edıyonuz demı emelcım sen dolmusa bınıyon
sıncanda dolmusların orada ınıyon
bız senı alarız kımmı söför
DILEK

Goncayla konustum emel sende 13 20 gıbı fılan orada olacak sekılde cık
gonca okuldan cıkınca hemen gıtcezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
jale hazır ol öculer gelıyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ha jale arabada bebek var yazısını unutturma bana gelınce cantamda duruyoooo

Meltemmmmmm eşim arabayı pazara çekecek,ya satarsa.Ben onu unuttum valla. :1shok:Kayınbabama söylerim o bırakı bizi kırmaz herhalde bitanecik gelinini :uhm:

4 aydır satılamayan arabanın satılacağı tutar falan,garantiye alıp kayınbabamı arayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…