2010 Ankara anneleri

Çocuk hasta olursa yinede gidecekmisin?

Ayşenur hasta olursa ne kızımı nede sizin çocukları riske edemem doğrusu.

aman sankı hasta olupta azcık kırgın olurlar bı soguk algınlıgı surubu 1 kasık halleder
bısey olmaz
sen daha tanımıyon benı kar tatılınde bebelerı yıkadım 9 da öglen oturmaya gıttım ben

Ayşenur hasta olursa ne kızımı nede sizin çocukları riske edemem doğrusu.

aman durun be ne hastalanması sakın hastalandırma ıhlamur ver ben dün adaçayıda aldım onuda veriyorummm gezmek önemli değilde hastalıkları atlatmaları çok zor oluyor dikkat et canım

aman sankı hasta olupta azcık kırgın olurlar bı soguk algınlıgı surubu 1 kasık halleder
bısey olmaz
sen daha tanımıyon benı kar tatılınde bebelerı yıkadım 9 da öglen oturmaya gıttım ben

vayy yawrumm yürü be kim tutar seniiiiiiiiiiiiii maşşallah diyelim bu arada bebelere:nazar:

slm kızlar nasılsınız benim bu sabah kalktıgımda bogazlarım acayip şişmişti allahım bu hafta hastalanmamam lazımm hemen antibiotik ve soguk algınlığı ilacı içtim bide adaçayı yaptım kendime inş hemen geçer bu arada kızlar ben adaçayını ilk defa içiyorum kapkara birşey oldu o suyu kaynattıktan sonra içine biraz adaçayı attım simsiyah bişey oldu çok acıydı çağanda bende zorla içtik öylemi oluyo o yapanlar varmı aranızda yada ben fazlamı attımm anlamadım gitti

bısey olmaz

İyi cesaret valla.Hastalık falan dinlemem diyorsun yani... Yazık bebelere ay... Gerçi hasta olunca eve tıkılmakta çok doğru değil ama sen maaşallah kar falanda dinlemiyon ...

aman durun be ne hastalanması sakın hastalandırma ıhlamur ver ben dün adaçayıda aldım onuda veriyorummm gezmek önemli değilde hastalıkları atlatmaları çok zor oluyor dikkat et canım

Canım hapşırıyordu 2 gündür burnu falanda akınca açıkcası çarşambaya hasta olur diye tetikte olayım dedim.Bu sabah ıhlamur ve meyve çayı yapıp içirdim banyo yaptırdım sırtına havlu koydum bayağı uyudu maaşallah.O uyurkende yayla çorbası yaptım uyanınca içsin diye.İnş. hasta olmaz teğet bile geçmez bize bu virüsler... Bol c vitaminiyle halletmeye çalışıyoruz şimdilik bakalım hayırlısı.
Aslında şu baharatçılarda kış çayı satılıyor içinde bir sürü bitki var ama çocuklara verebiliyormuz onu bilmiyorum.İnternette araştırdım bebekler ve kış çayıyla ilgili pek bir bilgi bulamadım.Doktora arayıp sorayım dedim ama hafta sonu yerinde olmuyor diye aramadım.Senin bir bilgin varmı bu kış çayıyla ilgili...

Yaa 14.kata çekirge gelirmi?Balkonda çekirge var 1 haftada bu iki oldu.Nerden geliyor bunlar?

slm kızlar nasılsınız benim bu sabah kalktıgımda bogazlarım acayip şişmişti allahım bu hafta hastalanmamam lazımm hemen antibiotik ve soguk algınlığı ilacı içtim bide adaçayı yaptım kendime inş hemen geçer bu arada kızlar ben adaçayını ilk defa içiyorum kapkara birşey oldu o suyu kaynattıktan sonra içine biraz adaçayı attım simsiyah bişey oldu çok acıydı çağanda bende zorla içtik öylemi oluyo o yapanlar varmı aranızda yada ben fazlamı attımm anlamadım gitti

Yooo genelde sarı olur rengi sen başka şey atmadığına eminmisin içine?Yada çokmu kaynattaın çokmu koydun malzemeyi naptın?Ayrıca tadıda güzel olur...

selaaaaam
off çok uykum geldi bi anda
arda'yı götürdüm bugün hastaneye kalça USG'si için.... yaa hala oluşmamış kemik başındaki kıkırdak :((
ayrıyetten röntgen de çekildi iyi ki komşum yanımdaymış o da çocuklarını götürmüştü sağolsun bekledi benim işim bitene kadar
röntgende o girdi odaya ben dışarda bekledim çok şükür röngen gayet normal kalça çıkıklığı ya da başka bi sorun yok
1 ay sonra yine kontrol
ama çooook yorulmuşum valla
sevilay o komşuna da söylesene o da gelsin adını unutmuşum :utangac:

HEEEYY ANKARA ANNELERİİİİ
başka gelmek isteyen varsa beklerim... toplantımız Etimesgut'ta

parmağımı arı soktu dün ve şimdi morarmaya başladı zaten şişliği inmemişti,felaket ağrıyor.Bütün dertler de beni buluyor valla.

Herkese selamlar

Bende 2010 haziran Ankara annesiyim. Size sormak istediğim bebişlerinizi hangi Dr'a götürüyorsunuz ben medicanaya götürüyorum ama hala emin değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.

jale hılaldı adı
dılekcıgım bı fakıre para fılan ver
ne bu üstunuzde dolasan
kızlar gunaydın bı tarfım temızlık yap dıyo bı yandan canım ıstemıyo
camları fılan sılmem gerek
hadıyın bay görusuruk

Eren yine hastalandı,zatürre başlangıcı varmış.Ben annemgile gidiyorum,yarın inşallah gelebilirim ama Erensiz tabi.Eşimle de kavgalıyım bu yüzden onun inadı yüzünden çocuk mahvoldu.Hadi kalın sağlıcakla

ılahı emel ne dıyım sana
temızlık yaptım ama camları fılan sılmedım pazartesıden sonra pwerdelerıde yıkarım
kızım 7 den berı gene uyumadı banyo yaptırdım sımdı emıyo
yarına temız temız olalım dedım

Son düzenleme:
Back