Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk hasta olursa yinede gidecekmisin?
Ayşenur hasta olursa ne kızımı nede sizin çocukları riske edemem doğrusu.
Ayşenur hasta olursa ne kızımı nede sizin çocukları riske edemem doğrusu.
aman sankı hasta olupta azcık kırgın olurlar bı soguk algınlıgı surubu 1 kasık halleder
bısey olmaz
sen daha tanımıyon benı kar tatılınde bebelerı yıkadım 9 da öglen oturmaya gıttım ben
aman sankı hasta olupta azcık kırgın olurlar bı soguk algınlıgı surubu 1 kasık halleder
bısey olmaz
sen daha tanımıyon benı kar tatılınde bebelerı yıkadım 9 da öglen oturmaya gıttım ben
aman durun be ne hastalanması sakın hastalandırma ıhlamur ver ben dün adaçayıda aldım onuda veriyorummm gezmek önemli değilde hastalıkları atlatmaları çok zor oluyor dikkat et canım
slm kızlar nasılsınız benim bu sabah kalktıgımda bogazlarım acayip şişmişti allahım bu hafta hastalanmamam lazımm hemen antibiotik ve soguk algınlığı ilacı içtim bide adaçayı yaptım kendime inş hemen geçer bu arada kızlar ben adaçayını ilk defa içiyorum kapkara birşey oldu o suyu kaynattıktan sonra içine biraz adaçayı attım simsiyah bişey oldu çok acıydı çağanda bende zorla içtik öylemi oluyo o yapanlar varmı aranızda yada ben fazlamı attımm anlamadım gitti
Yaa 14.kata çekirge gelirmi?Balkonda çekirge var 1 haftada bu iki oldu.Nerden geliyor bunlar?
Herkese selamlar
Bende 2010 haziran Ankara annesiyim. Size sormak istediğim bebişlerinizi hangi Dr'a götürüyorsunuz ben medicanaya götürüyorum ama hala emin değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.
ilginççç CADIARZU
jale hılaldı adı
dılekcıgım bı fakıre para fılan ver
ne bu üstunuzde dolasan
kızlar gunaydın bı tarfım temızlık yap dıyo bı yandan canım ıstemıyo
camları fılan sılmem gerek
hadıyın bay görusuruk