2010 Ankara anneleri

Kafatasında kitle var o yüzden canım,doktor ortada olduğu için beyne baskı yapabilir dedi.Orta bölgedekiler tehlikeli oluyormuş.

Kayınvalidem bizde halılarımı yıkıyor,evi 2 gündür temizlemeye çalışıyoruz ama bitmedi,heryer inşaat artığı.

tamam eger evden tasınırsan sıncan taraflarına gell
yada tren gecen bı yere
zeynep tı degılmı adın

Evet adım Zeynep. Burası eşimin işyerine yakın çokta uzaklaşabileceğimizi zannetmiyorum. Herkes Sincan tarafında mı oturuyor bana yakın hiç kimse yokmumafoldumben

Senin içine ne doğuyor?Jale oğlanmı doğurcak yine sence?
yok sutu acımamıs ondan bılıyom cınsıyetı aynı olmazsa acırmıs sut
bugün oğluşumla gittik hastaneye burnu akıyodu hafiften de öksürüyodu gitmişken onu da götüreyim dedim
kulağı akmış dün görmüştüm ama kulak kiri sanmıştım kurumuş haldeydi çünkü
akşam banyo yaptırdıktan sonra kulaklarını kurularken çok ağladı söyledim doktora akmış kulağı dedi KBB'ye bi git temizlesinler dedi KBB doktoru antibiyotik ve kulak damlası yazdı çocuk doktoru da öksürük şurubuyla ateş düşürücü
gelelim diğer miniğe 10.8 mm boyunda 6+6 haftalık
emel diğer topiğe yanlışlıkla 7+6 yazmışım düzelttim geri sevilaya 2 aylık demişsin de düzeltmeyi görmedin sanırım :1rolleyes: yani bu durumda 1.5 aylık oluyo bebiş
gecmıs olsun ada beye hayırlı olsun yenı bebekımız
Kayınvalidem bizde halılarımı yıkıyor,evi 2 gündür temizlemeye çalışıyoruz ama bitmedi,heryer inşaat artığı.
kolay gelsın dılek
Evet adım Zeynep. Burası eşimin işyerine yakın çokta uzaklaşabileceğimizi zannetmiyorum. Herkes Sincan tarafında mı oturuyor bana yakın hiç kimse yokmumafoldumben
zeynepcıgım su konustukların buluess gonca gözlerıde mavı ya ondan yazmıs heral öyle
dılek ve ben sıncan
sevılay jale etımesgut
emel eryamanda
oturuyo
bugun elektrık yoktu 10 da geldı dısardaydım anca gırdım huysuz kızım kucamda
oturup duruyodu sımdı emmeye basladı
Resimdeki kızınsa çok tatlı canım Allah bağışlasın

yanlıs hatırlamıyosam hazel o
88 ve 2 ekımdekısayfamızda bebelerımızın resımlerı var zeno bakarsan

bugün oğluşumla gittik hastaneye burnu akıyodu hafiften de öksürüyodu gitmişken onu da götüreyim dedim
akşam banyo yaptırdıktan sonra kulaklarını kurularken çok ağladı söyledim doktora akmış kulağı dedi KBB'ye bi git temizlesinler dedi KBB doktoru antibiyotik ve kulak damlası yazdı çocuk doktoru da öksürük şurubuyla ateş düşürücü
emel diğer topiğe yanlışlıkla 7+6 yazmışım düzelttim geri sevilaya 2 aylık demişsin de düzeltmeyi görmedin sanırım :1rolleyes: yani bu durumda 1.5 aylık oluyo bebiş

arda kuzuya geçmiş olsun canımmmm iyiki hemen fark etmişin kulak ağrıssı çok zor diger minikinede gelince kalp atışlarını duydunmu baya büymüş kızzz1.5 aylık hadi hayırlı olun allah tamamına erdirsin

Kafatasında kitle var o yüzden canım,doktor ortada olduğu için beyne baskı yapabilir dedi.Orta bölgedekiler tehlikeli oluyormuş.

geçmiş olsun canımmm benim lisede sıra arkadaşımı bu yüzden kaybetmiştik oda emar çekilirken hyacandn duramaış onada ilçl iğne vermişler ve kızanında öldü hala aklım gedikçe çok üzülürüm arkadaşıma verilmiş sadakan varmış canımmm

Canım sağol biraz daha iyiyim şükürler olsun biraz burnum tıkalı o da çok değil zaten.
Jalenin bebişi dün öğrendik bugünde hastaneye gitmiş 2 aylıkmış maaşallah... Ardaya kardeş geliyor ne güzel....
Gün olayında zaten ben senin için net konuşmamıştım her buluşmaya gelemeyeceğini söylemiştim.Sağlık olsun canım...
Annene ise gücenme şu aralar hepinizin telaşı var sanada ihtiyacı var haliyle fakat sen çok yardımcı olamıyorsun kendi durumundan ötürü o da tek başına koşturmaktan sinirleri bozlulmuş olabilir hoş gör hayırlı bir iş sonuçta nişan biter düğün başlar derken kardeşin evlendikten sonra biter herşey rahatlarsınız hepiniz....Hayırlı mutlu olsunlar inş. Ne kadar zaman kaldı nişana?

valla gücenmiyom bazen kızıyorum ama yinede idare ediyorum işte napacan başka çare varmı dediğin gibi telaştan herkez ne dediğini ne konuştuğunu bilmiyor nişan 31 ekim pazar günü canımm

Canım ben Kalaba da Meteorolojinin karşısındayım

hoşgeldin canım biraz geç oldu ama kızlarını sağlıcakla büyüt ne tatlıdırlar şimdi onlar ee bide kız olunca benim adımda sevilay 3 tane oğlum var en küçüğümüz çağan28 şubat dogumlu

slm kızlarrrrrrr nasılsınız bebişleriniz nasılll benim dişim çok ağrıyorrrr korkudan dişçiyede gidemem emel bilir benim mazimi felaket bi durumdayım anlayacağınız çağan durmadan aglıyor oda diş çıkartacak heralde yine öbürleride birbirini dövüp duruyor yorganın altına girip uyuyayım diyorum ama evden ağlama sesi eksilmiyor hiç birininde ağlamasını çekecek halim yok sular yine yok mutfak göçmüş vaziyette akşam oldu yemekte yokkkkkkkk balkona çıkıp imdattttttttt diye bağırmak istiyorum resmen ya nolacak bu dişimin agrısı kızlarrrrrrr çürük filanda değil kaplama yaptırmıştım 4 sene önce sincanda o yaptırdıklarım sallanıyo ve agrıyo sanki yerinenmi oynadı acaba

slm kızlarrrrrrr nasılsınız bebişleriniz nasılll benim dişim çok ağrıyorrrr korkudan dişçiyede gidemem emel bilir benim mazimi felaket bi durumdayım anlayacağınız çağan durmadan aglıyor oda diş çıkartacak heralde yine öbürleride birbirini dövüp duruyor yorganın altına girip uyuyayım diyorum ama evden ağlama sesi eksilmiyor hiç birininde ağlamasını çekecek halim yok sular yine yok mutfak göçmüş vaziyette akşam oldu yemekte yokkkkkkkk balkona çıkıp imdattttttttt diye bağırmak istiyorum resmen ya nolacak bu dişimin agrısı kızlarrrrrrr çürük filanda değil kaplama yaptırmıştım 4 sene önce sincanda o yaptırdıklarım sallanıyo ve agrıyo sanki yerinenmi oynadı acaba

sevılay gecmıs olsun buyuk doguma gıt ümıt beye
5 dakkada agrısız halleder

anam yine kızacaksınızbana ama 3 bebeyle büyük doguma gittiğimi dşünsenize bi:sm_confused:

sevılay ben mınnacık bennuyla 2 aylıkken gıttım sekreter temızlıkcıler oyaladı sıra bekleyen hamılelerın yakınları merak etme cekme kadın bı kerede dedıgımızı yap ya
kızlar haftaya caleye gıdek ayarlayında

havalar ıyıcene sogumadan
cumadan önceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

2 ay demeye 1 hafta kalmış.1 hafta içinmi düzeltiyon boşver.Benim için 2 aylık olsun :)

hoşgeldin canım biraz geç oldu ama kızlarını sağlıcakla büyüt ne tatlıdırlar şimdi onlar ee bide kız olunca benim adımda sevilay 3 tane oğlum var en küçüğümüz çağan28 şubat dogumlu
Teşekkürler canım .llah bağışlasın evlatlarını
Bir süre ilaç kullansan geçer bence zonklama tarzı ağrıyorsa enfeksiyon kapmıştır normal ağrıyorsa ağrı kesici ile geçirebilirsin. Çok geçmiş olsun.
Benimde hamileyken protez dişlerim sallanıyordu kızlar 2 aylıkken çıkıverdiler yerinden sonra apse oldu antibiyotik kullandım o arada sütümü sağıp döküyordum bu nedenle, uzun sürünce tedavi başka şeylerde üstüne geldi ve sütüm kesidi. o dişlerim çekildi başka 3 tanesine dolgu yapıldı bu ayın sonundada çekilen dişlerin yerine implant yapılacak. Ay ne sıkıntılı şeyler.

Back