2010 Ankara anneleri

yok sutu acımamıs ondan bılıyom cınsıyetı aynı olmazsa acırmıs sut

gecmıs olsun ada beye hayırlı olsun yenı bebekımız

kolay gelsın dılek

zeynepcıgım su konustukların buluess gonca gözlerıde mavı ya ondan yazmıs heral öyle
dılek ve ben sıncan
sevılay jale etımesgut
emel eryamanda
oturuyo
bugun elektrık yoktu 10 da geldı dısardaydım anca gırdım huysuz kızım kucamda
oturup duruyodu sımdı emmeye basladı

yanlıs hatırlamıyosam hazel o
88 ve 2 ekımdekısayfamızda bebelerımızın resımlerı var zeno bakarsan

Bak bak nelerde bilirmiş.İlk defa duydum bunu aklımda olsun..

geçmiş olsun canımmm benim lisede sıra arkadaşımı bu yüzden kaybetmiştik oda emar çekilirken hyacandn duramaış onada ilçl iğne vermişler ve kızanında öldü hala aklım gedikçe çok üzülürüm arkadaşıma verilmiş sadakan varmış canımmm

Kız kim bu?Ben tanımıyorum galiba bir önceki senedenmi bahsediyorsun?

valla gücenmiyom bazen kızıyorum ama yinede idare ediyorum işte napacan başka çare varmı dediğin gibi telaştan herkez ne dediğini ne konuştuğunu bilmiyor nişan 31 ekim pazar günü canımm

Hadi bakalım hayırlısı olsun az kalmış.İdare et bitene kadar bari...

slm kızlarrrrrrr nasılsınız bebişleriniz nasılll benim dişim çok ağrıyorrrr korkudan dişçiyede gidemem emel bilir benim mazimi felaket bi durumdayım anlayacağınız çağan durmadan aglıyor oda diş çıkartacak heralde yine öbürleride birbirini dövüp duruyor yorganın altına girip uyuyayım diyorum ama evden ağlama sesi eksilmiyor hiç birininde ağlamasını çekecek halim yok sular yine yok mutfak göçmüş vaziyette akşam oldu yemekte yokkkkkkkk balkona çıkıp imdattttttttt diye bağırmak istiyorum resmen ya nolacak bu dişimin agrısı kızlarrrrrrr çürük filanda değil kaplama yaptırmıştım 4 sene önce sincanda o yaptırdıklarım sallanıyo ve agrıyo sanki yerinenmi oynadı acaba

Dişlerini sık sık fırçalıyormusun?Kaplama dişlerde dahada dikkat etmek gerekiyor diş bakımına.Çünkü kaplamanın içindeki diş çürürse daha çok uğraştırır seni.Sen emin beye yine bir git istersen sonuçta o yaptı dişini bir baksın... Hem kaplama diş nasıl sallanır yahu?Nereye çarptın iyi yerleştirmedimi diyecem ama bayağıda zaman geçmiş.Fındık falanmı yedin o dişlerle?Ablam aynısını yapmıştı kapla yerinden çıkmıştı emin bey tekrar taktı yerine...

bende soracaktım yanında yardımcı varmı dıye
kızlar jale kabul ettı carsamba gıdıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
gelmek ısteyen gelsın

Haftaya çarşamba ayın kaçı oluyor?Hem jale bana numaranı verirsen özelden adresini yada dur ben göndereyim numaramı sen mesajla açık adresini gönder telefona.Gerçi o gün elim hep telefonda olacak hacettepeden randevu alacağım meşgul olduğu için hep telefonları.Nasıl ulaşım olur eryamandan oraya bilmiyorum ama eşimden rica edeceğim inş. öğlen arasında kaçabilirde beni bırakır yanınıza.Cuma günü olmazmı kızlar yaa?

Jale müsaitmi canım?Hangi gün müsait geldiğinde bir soralımda gidelim hafta içi?

Haftaya çarşamba ayın kaçı oluyor?Hem jale bana numaranı verirsen özelden adresini yada dur ben göndereyim numaramı sen mesajla açık adresini gönder telefona.Gerçi o gün elim hep telefonda olacak hacettepeden randevu alacağım meşgul olduğu için hep telefonları.Nasıl ulaşım olur eryamandan oraya bilmiyorum ama eşimden rica edeceğim inş. öğlen arasında kaçabilirde beni bırakır yanınıza.Cuma günü olmazmı kızlar yaa?

canım jaleye sorduk da yayınladık
gonca ögretmen ya nöbetcı oluyomus cumaları cok yorgun oluyomus o yuzden cuma olmuyor toplantımız
emel özelden yazacam sana

canım jaleye sorduk da yayınladık
gonca ögretmen ya nöbetcı oluyomus cumaları cok yorgun oluyomus o yuzden cuma olmuyor toplantımız
emel özelden yazacam sana

Tamam canım ben burdan dolmuşla sincana geçerim buluşuruz senle.. Bekliyorum canım..

emelcım orası sıncan tren ıstasyonunun ora ben önce hallederım
o dedıgını
sımdık gezmeye gıdıyom
hoscakalın

Ben gelemem büyük bir ihtimalle,mutfağa pazartesi döşenecekmiş parke.Adamlarla kavga ettim canım sıkkın,kapıları kesmediler örtülmüyor hiçbiri.Yaptıkları iş bir halta benzemiyor.Hepsini boğazlayasım geliyor,Allah ım sen bana sabır ver,evin içi leş gibi bir yeri temizliyorum başka bi yer çıkıyor.Yağmur geliyor halılar toplanacak daha .Hadi kalın sağlıcakla

Ben gelemem büyük bir ihtimalle,mutfağa pazartesi döşenecekmiş parke.Adamlarla kavga ettim canım sıkkın,kapıları kesmediler örtülmüyor hiçbiri.Yaptıkları iş bir halta benzemiyor.Hepsini boğazlayasım geliyor,Allah ım sen bana sabır ver,evin içi leş gibi bir yeri temizliyorum başka bi yer çıkıyor.Yağmur geliyor halılar toplanacak daha .Hadi kalın sağlıcakla

dılek sen gelmezsen olmaz persembe olsun o zaman

Back