Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafatasında kitle var o yüzden canım,doktor ortada olduğu için beyne baskı yapabilir dedi.Orta bölgedekiler tehlikeli oluyormuş.
arda kuzuya geçmiş olsun canımmmm iyiki hemen fark etmişin kulak ağrıssı çok zor diger minikinede gelince kalp atışlarını duydunmu baya büymüş kızzz1.5 aylık hadi hayırlı olun allah tamamına erdirsin
2 ay demeye 1 hafta kalmış.1 hafta içinmi düzeltiyon boşver.Benim için 2 aylık olsun :)
kızlar emel gırmısın cıkmısın gıdelım haftaya jaleye
Sevilay kesin geliyormusun çarşamba günü jaleye?Çocuklar okulda demiştin ...
dün akşam hemen hemen 22:00 den beri internet yoktu yeni geldi sayılır ondan giremedim bugün
dün de kan ve idrar tahlillerimi yaptırdım idrarda hafif iltihap varmış
ben "bi de kaşıntı var mantar sanırım oğluma hamileyken de olmuştu fitil vermişti gittiğim dr" deyince "şu an iç organlarının gelişme zamanı iltihap için bile ilaç yazmıyorum bol bol su iç ve sirkeli suyla temizlen çoğu dr önemsemeyip yazıyor ilaç ama ben pek taraftar değilim yazmaya" dedi ve gözüme girdi yerimseniben
geçmiş olsun canımmm ayy mantarda çok pis oluyo hamilelikte bende çok çektim ondann hangi dr gittin kız ibrahim bey ve muhittin kılınç çok iyimiş orda
Osman Nuri Aydemir'e gittim canım pek bilgim yoktu çünkü doktorlar hakkında farketmez dedim ona verdiler
gecmıs olsun jalecımdün akşam hemen hemen 22:00 den beri internet yoktu yeni geldi sayılır ondan giremedim bugün
dün de kan ve idrar tahlillerimi yaptırdım idrarda hafif iltihap varmış
ben "bi de kaşıntı var mantar sanırım oğluma hamileyken de olmuştu fitil vermişti gittiğim dr" deyince "şu an iç organlarının gelişme zamanı iltihap için bile ilaç yazmıyorum bol bol su iç ve sirkeli suyla temizlen çoğu dr önemsemeyip yazıyor ilaç ama ben pek taraftar değilim yazmaya" dedi ve gözüme girdi yerimseniben
hayırdır kızlar nerelerdesiniz bu akşam kimsecikler uğramamışş benimde koçiş geç gelecekmişşş canım sıkıldı şöle bi dolanayım dedim ama kimsecikler yokkkkk:1no2:[/COLOR][/COLOR]
günaydınnnn,bugünde alt komşu canımı sıktı.adamlar kapıyı kesiyolardı,oğlunu yollamış ses yapmayın diye.bende kızdım haliyle,onlar tadilat yaparken ben yeni doğum yapmıştım, rahatsız olduğum halde tek kelime etmedim 2 gün boyunca gece 12 ye kadar çalıştıkları halde.15 dakikalık bile sürmedi bizim kapıları kesmeleri ama demedik laf bırakmadılar.
dilekcim çok geçmiş olsun canım, tadilat işleri çok zor olur, allah yardımcın olsun ...
kızlar benim nöbetim salıya alındı isterseniz cuma da olur fark etmez, salı olmasın ama :)