tamam eger evden tasınırsan sıncan taraflarına gell
yada tren gecen bı yere
zeynep tı degılmı adın
hoş geldin aramıza :) Ben gonca, 4 aylık hazel adında fıstık bi kızım var :)
yok sutu acımamıs ondan bılıyom cınsıyetı aynı olmazsa acırmıs sutSenin içine ne doğuyor?Jale oğlanmı doğurcak yine sence?
gecmıs olsun ada beye hayırlı olsun yenı bebekımızbugün oğluşumla gittik hastaneye burnu akıyodu hafiften de öksürüyodu gitmişken onu da götüreyim dedim
kulağı akmış dün görmüştüm ama kulak kiri sanmıştım kurumuş haldeydi çünkü
akşam banyo yaptırdıktan sonra kulaklarını kurularken çok ağladı söyledim doktora akmış kulağı dedi KBB'ye bi git temizlesinler dedi KBB doktoru antibiyotik ve kulak damlası yazdı çocuk doktoru da öksürük şurubuyla ateş düşürücü
gelelim diğer miniğe 10.8 mm boyunda 6+6 haftalık
emel diğer topiğe yanlışlıkla 7+6 yazmışım düzelttim geri sevilaya 2 aylık demişsin de düzeltmeyi görmedin sanırım :1rolleyes: yani bu durumda 1.5 aylık oluyo bebiş
kolay gelsın dılekKayınvalidem bizde halılarımı yıkıyor,evi 2 gündür temizlemeye çalışıyoruz ama bitmedi,heryer inşaat artığı.
zeynepcıgım su konustukların buluess gonca gözlerıde mavı ya ondan yazmıs heral öyleEvet adım Zeynep. Burası eşimin işyerine yakın çokta uzaklaşabileceğimizi zannetmiyorum. Herkes Sincan tarafında mı oturuyor bana yakın hiç kimse yokmumafoldumben
Resimdeki kızınsa çok tatlı canım Allah bağışlasın
bugün oğluşumla gittik hastaneye burnu akıyodu hafiften de öksürüyodu gitmişken onu da götüreyim dedim
akşam banyo yaptırdıktan sonra kulaklarını kurularken çok ağladı söyledim doktora akmış kulağı dedi KBB'ye bi git temizlesinler dedi KBB doktoru antibiyotik ve kulak damlası yazdı çocuk doktoru da öksürük şurubuyla ateş düşürücü
emel diğer topiğe yanlışlıkla 7+6 yazmışım düzelttim geri sevilaya 2 aylık demişsin de düzeltmeyi görmedin sanırım :1rolleyes: yani bu durumda 1.5 aylık oluyo bebiş
Kafatasında kitle var o yüzden canım,doktor ortada olduğu için beyne baskı yapabilir dedi.Orta bölgedekiler tehlikeli oluyormuş.
Canım sağol biraz daha iyiyim şükürler olsun biraz burnum tıkalı o da çok değil zaten.
Jalenin bebişi dün öğrendik bugünde hastaneye gitmiş 2 aylıkmış maaşallah... Ardaya kardeş geliyor ne güzel....
Gün olayında zaten ben senin için net konuşmamıştım her buluşmaya gelemeyeceğini söylemiştim.Sağlık olsun canım...
Annene ise gücenme şu aralar hepinizin telaşı var sanada ihtiyacı var haliyle fakat sen çok yardımcı olamıyorsun kendi durumundan ötürü o da tek başına koşturmaktan sinirleri bozlulmuş olabilir hoş gör hayırlı bir iş sonuçta nişan biter düğün başlar derken kardeşin evlendikten sonra biter herşey rahatlarsınız hepiniz....Hayırlı mutlu olsunlar inş. Ne kadar zaman kaldı nişana?
Canım ben Kalaba da Meteorolojinin karşısındayım
slm kızlarrrrrrr nasılsınız bebişleriniz nasılll benim dişim çok ağrıyorrrr korkudan dişçiyede gidemem emel bilir benim mazimi felaket bi durumdayım anlayacağınız çağan durmadan aglıyor oda diş çıkartacak heralde yine öbürleride birbirini dövüp duruyor yorganın altına girip uyuyayım diyorum ama evden ağlama sesi eksilmiyor hiç birininde ağlamasını çekecek halim yok sular yine yok mutfak göçmüş vaziyette akşam oldu yemekte yokkkkkkkk balkona çıkıp imdattttttttt diye bağırmak istiyorum resmen ya nolacak bu dişimin agrısı kızlarrrrrrr çürük filanda değil kaplama yaptırmıştım 4 sene önce sincanda o yaptırdıklarım sallanıyo ve agrıyo sanki yerinenmi oynadı acaba
Kayınvalidem bizde halılarımı yıkıyor,evi 2 gündür temizlemeye çalışıyoruz ama bitmedi,heryer inşaat artığı.
Geçmiş olsun Sevilayy...
sevılay gecmıs olsun buyuk doguma gıt ümıt beye
5 dakkada agrısız halleder
anam yine kızacaksınızbana ama 3 bebeyle büyük doguma gittiğimi dşünsenize bi:sm_confused:
bugün oğluşumla gittik hastaneye burnu akıyodu hafiften de öksürüyodu gitmişken onu da götüreyim dedim
Teşekkürler canım .llah bağışlasın evlatlarınıhoşgeldin canım biraz geç oldu ama kızlarını sağlıcakla büyüt ne tatlıdırlar şimdi onlar ee bide kız olunca benim adımda sevilay 3 tane oğlum var en küçüğümüz çağan28 şubat dogumlu
Bir süre ilaç kullansan geçer bence zonklama tarzı ağrıyorsa enfeksiyon kapmıştır normal ağrıyorsa ağrı kesici ile geçirebilirsin. Çok geçmiş olsun.slm kızlarrrrrrr nasılsınız bebişleriniz nasılll benim dişim çok ağrıyorrrr korkudan dişçiyede gidemem emel bilir benim mazimi felaket bi durumdayım anlayacağınız çağan durmadan aglıyor oda diş çıkartacak heralde yine öbürleride birbirini dövüp duruyor yorganın altına girip uyuyayım diyorum ama evden ağlama sesi eksilmiyor hiç birininde ağlamasını çekecek halim yok sular yine yok mutfak göçmüş vaziyette akşam oldu yemekte yokkkkkkkk balkona çıkıp imdattttttttt diye bağırmak istiyorum resmen ya nolacak bu dişimin agrısı kızlarrrrrrr çürük filanda değil kaplama yaptırmıştım 4 sene önce sincanda o yaptırdıklarım sallanıyo ve agrıyo sanki yerinenmi oynadı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?