Kızlar yarın mr çekilecek,dua edinde kötü birşey çıkmasın.Ben kaçtım,sabah 10 da randevumuz var.Hadi iyi geceler......
Şimdi çoktan çekilmiştir mr inş. güzel sonuçlarla dönersiniz canım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar yarın mr çekilecek,dua edinde kötü birşey çıkmasın.Ben kaçtım,sabah 10 da randevumuz var.Hadi iyi geceler......
Meltemcim anladığım kadarıyla bu gün işine senle benden başka giren yok.Jale ev nedeniyle sıkışık.Dilekde bayramdan sonra müsait olacağını söylüyor.İstersen erteleyelim bir süre herkes uygun olunca tekrar başlatırız.Ne dersin?
tamam canın sevılaydanda ses yok bayram sonu sevılayla dılegı zorla sokarız 5 kısı oluruz yeter zaten bayrama ne kaldıkı
cen cayma dılekle ben teldede konusurum sende sevılayla konus
kız goncada varya
kızlaaar yarın kesinleşecek ama evde yaptığım teste göre hamileyiiim
meltemle msn den konuştuk emel'in de mart annelerinden haberi oldu
sevilay ve dilek'e meltem yazmış msn'den heralde... ç.dışı yazdım demişti
yarın gideyim bakalım ne diyecek doktor
neyse olsun bakamslm kızlar nasılsınızzzzzz jale tebrikler çok sevindimmm rabbim tamamına erdirsin inş bi sorun çıkmazzz eminim çok güzel duygular içindesindir ve çok heyecanlısındırrr .
dilekcim geçmiş olsun umarım kötü bişey çıkmaz neden çektiriyodunki emarı
emel kuzum sen nasıl oldun iyileştinmi kuummmmmmmmm
meltem sen neler yapıyosunnn güne giriyomuşunuz katılmayı çok isterdim ama malesef aylık taksitlerim var verilecekkkk bide kış girdi benim eşimin belli bi maaşı yokkkk günlük oluyor bi bakarsın bir ayy iyi iş yapmış bi bakarsın bir ayy bi süt alacak para olmazzz inanın çevremde bile bu yüzden güne girmeye cesaret edemem sabit gelen bi para olsaydı hiç düşünmeden katılırdımmm beni anlayışla karşılarsınız umarımmmm.
bana gelince 2 gündür sular kesik kafayı yemek üzereyimmm askiyi arıyoruz güya 1de gelecekti ama hala sular yokkk salonun peteklerini yakmadığım için kilitli tutuyodum bugün süpürüyüm diye bi girdim halı su içinde bütün yagmur suları halının üstüne akmış bizmim çatılar yanmıştıya demekki iyi tadilat yapılmadı ondan heralde kız kardeşime nişan alışverişi yaptıkkk herkezin siniri çok gergin annem dün tel beni arayıp biton laf yiyip suratıma tel kapattı yani olan yine bana oldu olaylardan uzak durmauya çalışsamda laflar sözler hep beni buluyo zaten herkez bişey lere bunalıncada dönüp ben garibe patlıyo neyse işte kızlarr şimdilik bu kadar sonra görüşürüzzz öpüyorum sizlerii
emel ve sevilay çook teşekkür ederim
Allah'ım her isteyene nasip etsin
eşimin çok samimi olduğu 2 arkadaşının da olmuyo çocuğu ikisinin de eşi birbirinden iyi Rabbim tez zamanda onlara da tattırsın bu duyguyu :Saruboceq:
cale mıden bulanıyomuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
yok bacım şimdilik bulanmıyo Arda'da da hiç bulanmamıştı
senin anlayacağın reglimin gecikmesinden hariç hiç bir belirti yok
çok kötüyüm beyin emarında verilen ilaç alerji yaptı,ölüyodum az daha hemen panzehir verdiler.Nefes alamdım çok kötüydü o an,tek hatırladığım doktora beni burdan çıkarın oldu.
Hala atamadım korkusunu üzerimden,ölüme yaklaşmak korkuttu galiba.
son 7 dakikası kalmıştı,kendime gelince çekildi ama doktor başımda bekledi o ayrı konu.İlaçsız çekildi anlayacağın.Birde son dakikalarda,akıllı doktor yanıma gelip,kendini yine kötü hissedersen haber ver kalp krizi geçirebilirsin dedi,ben iyice panik oldum,zaten tabut gibi bi alet,zor duruyosun içinde abuk sabuk sesler çıkarıyor.Ayrıca 1 hafta Ereni emzirmeycekmişim,sürekli sağıp dökecekmişim sütümü.Emmeyi unutursa diye korkuyorum.
kızlaaar yarın kesinleşecek ama evde yaptığım teste göre hamileyiiim
meltemle msn den konuştuk emel'in de mart annelerinden haberi oldu
sevilay ve dilek'e meltem yazmış msn'den heralde... ç.dışı yazdım demişti
yarın gideyim bakalım ne diyecek doktor
çok kötüyüm beyin emarında verilen ilaç alerji yaptı,ölüyodum az daha hemen panzehir verdiler.Nefes alamdım çok kötüydü o an,tek hatırladığım doktora beni burdan çıkarın oldu.
Çok geçmiş olsun kontras madde alerji yapabiliyor bazen aslında bütün ilaçlarda o risk var biraz. Bilemiyosun ki. Allah bi daha göstermesin.
ah canım arkadasım ıyıkı varsın sık gır kı arada sorarık belkı
akıl danısırık sana
kecıörenın neresınde oturuyosun