sevılay felaketsın bı bebeye bakamıyonslm kızlar nasılsınız emelcim hoşgeldin ayşenur nasıl dilek para işini halletmişin sevindimmmm meltem hanım sende bizi ii çatlattın vallaa bunu telafi etmek lazımmm artıkın bidahaki sefere jalede buluşalımmmm
bana gelince bikaç gündür çağanla ugraşıyodum dün yine dr gittik kuşum yine hastalandı antibiotik ve balgam sökücü verdi heralde ya diş çıkartacak yine yada üşütüyorummu anlamadım gitti havalar çok soğudu kombi yakmaya başladık çarşamba günü kızkardeşimin sözlüsüne gittik ayın yirmisinden sonrasına salon bakıyolarrr nişan yapılacakkkk üfff bu soğukta nişanmı olur çok dedim yazın yapın diye ama dinlemedilerrr kızlar bu arada şimdi benim sünnetimde kızkardeşim yarım altın taktı bide nişanlısı yarım altın taktı şimdi ben onların nişanında yarım altın takıp düğünleri oluncamı bilezik takıyım yoksa bileziği şimdimi takmalıyımmm bana bi akıl verinnn bu sene amma düğün telaşım vardı şimdi yine beni ne giyecem telaşı sardı fazla vakitte yok napcam bilmiyorummm eşime gelince takı konusuna sahte bilezik alıp takalım diyo akşam arkadaşlarının yanında çok nankör oluyolarr benim evimin çogu eşyasını kızkardeşim almıştırr diyecen işte yattığın bazaya kadar bacım aldı diye ama olmuyo bu seferde başımamı kakıyon diyecek nankör bu adam nankör yarın onukilerde vevlenince bende aynısını ona diyecem ama işte kızlar böle bidahaki buluşma jaleninde müsait olduğu bi günde orda olsunnn özleştik valla olmayyo böle öpüyorum hepinizi ha jaledeki buluşmaya büyük bi ihtimal emelde gelecek
ama öle kuru kuru olmaz ben bu sıtenın kurucusu degılım kurucusu ortalıklarda görukmedıgı için kendımı yönetım kurulu baskanı sectım bunu gecenın bu saatınde anı bır kararla yapıyom o yuzden su sorulara cevap yazman lazımAaaaa ciddi mi çok sevinirim tatlım yaaopuyorumnanaktan
adın sanın yasın ne işle ugrastıgın yanı kısaca bıze kendını anlat bacım
anam dılek naptım sankıMeltemmmmmm ellerine sağlık arkadaşım,çok güzel bigün geçirdik oğluşumla.....Paradan sadece 910 tl yattı.510 hala yok ortalıkta,bankada görünmüyor nereye gittiği.
asıl ben tesekkur ederım geldıgın için
kızlar bıda kımseye laf sölemıycem herkes ıstedıgı kıyafetle karsılasın
becerırısın pes etmeŞimdi becerebilirsem oğluma yoğurt yediricemmmm.Görüşürüzzzzzzzz
olmaz jalenın eşi evde c tesıler ızın vermıyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooocanım bizde senle bebişinle tanışmayı çok istiyoruz bencede cumaları oturma olmasın mümkünse cumartesi olsun:)))))))
Ben Eren e mama yedirmekte zorlanıyorum,beceremiyorum daha doğrusu CADIARZU boğazına takılacak da bişey olacak diye çok korkuyorum
ama ben nasıl yedırdım
dılek yeme işlemının sonuclarını da yaz
becerıksız yedırememısındır emınım
ay kızlar dısım tuttu gene agrı kesıcı içtım uykum kactı
sevılay önce yarım tak dugunde bılezık tak
ha bırde altında araba ne var sankı dugune gıtmekte
cale de ıstanbula gıdıymus anam patlarız valla onsuz neyse hayırlı gıtsın gelsın