2010 Ankara anneleri

saol bacim mavis mavis bakan cok yakiskli bi erkek dogurdum ankarada.aslinda oglumun sansina ankara oldu neben ne de esim ankarali degiliz ama oglusumuz ankarali olduuu
oh masallah gule gule buyut
bızde ankaralıyız bu arada
nıce yıllara
allah saglıklı sıhatlı uzun ömur versın

gecmıs olsun emelcıgım bennuda 2 gecedır uyutmayacak kadar huysuz
dıse bagladık ama sanırım bıraz grıp gıbı

evet emelcıgım ben erken kalkarım erken kalkanada bayılırım

maşallah canım bende uykuya düşkün biriydim ta ki oğlum olana kadar artık fırsat vermiyor mecburen erkenci oldum ben de bennuya da gecmıs olsun canım.Bennu 9 da yatıp sabaha kadar hiç uyanmıyor mu emzırıyor musun? Benımkı dün aksam 8 de yattı sabaha kadar 7 kere kalktım serseme döndüm birde her zaman yerinde yatmıyor salıncakta artık korkuyorum hareketlendi bi yerine bi salıncağa kendım de karsı odada mekik dokumaktan canım cıktı.Canı saolsun dıyorum da cok yoruuyorum bırde kalkıp işe geldim.her kalktıgında da mutlaka emıyor.Aksam esım de yoktu gececıydı yoksa yardım ederdı bazen emmeden kuratıyodu sallayarak.off ne zaman duzelcek b uuykular ya yatmadan oncede bı güzel banyo yaptırdım ama nafile:26:

hos bulduk teskkur edrim.sizde saglikla buyutun bebesinizi.bencede hep mavis kalsin hic bir sakincasi yok

saol canim sende gule gule buyut.biz ankarali degiiliz.aslinda yurt disinda yasiyoduk sonra ankaraya geldik aslinda ankarada kimsem yok orda oglusumu dogurdum simdi yine yurt disindayiz.

ya tabı tabı hıc uyanmıyor
kız uyanmaz olurmu yakac kere uyandıgını bılmıyorum cunku ılk uyandıgında yanımda kalıyor bı bakıyom sabah yanımda esım 4 te gıdıyor o zaman söyluyor bu gece cok agladı dıye ben hatırlamıyorum ama uyanık oldugm zaman lar bazen yarım saate bazen 2 saate 7 8 kez uyanıyor emzırıp yatırıyorum
ama 2 gecedır kök sökturuyor yanı dısten dıyorum ama grıp gıbı bas bas bagırıyor
babası bu sabah benım yatagımı yarın salona yap dedı gıderken
bılmem buu gece nasıl olacak anason vermeyı dusunuyorum bu gece

oyy yerim onun dizlerini :))
bayanlara öncelik demişsin ama erkekler yürümeyi iyice pekiştirsin ki kız bebişlerimize yardımcı olsunlar ilk adımlarında akıllım. :127:

cale m gözun aydın hayırlı yollarda yurusun ınsallah
sağol meltemcim darısı bennuya ve tüm bebişlerimize olsun inşallah

] merhaba anneler ben de yeni anne oldum sayilir agustos ayinda dogum yaptimmm
hoşgeldin aramızaaa ve maaşallah maviş oğluşunaa

Nişanı yaptık sonunda,hiç yerimde durmadım Sağolsun Eren e de eşim baktı,azıcıkta olsa stres attım
ohh ohh çok sevindim eğlenebildiğine.. lazımdı böyle bişey sana
nişanınız da hayırlı uğurlu olsun çok mutlu olurlar inşallah....

maaşallah nasıl da denk gelmiş öyle 15'er gün arayla :))
doğum günü kutlu olsun batuhan'ın nice sağlıklı mutlu yıllara eriştirsin Rabbim

oyy geçmiş olsun Ayşenur'uma... çabucak atlatır inşallah
hayırdır nerden çıktı bu istanbul işi??

ya hepsinin erkek olduğu yetmiyomuş gibi bide peş peşeler mesela çağanın doğum gününden 3 gün sonrada yusufunki bide şöle eşi dostu çağırıp kutlamak istiyorum ama düşünsene 15 gün arayla insan çağırmaya utanıyo milet bana 15 günde bi hediye getirmek zorunda kalıyobende o yüzden büyüklerinkini yapmıyoum artık yani pastasını filan alıyoruz son nda akşam bir kaç kişiyi oturmaya davet eder gibi yapıyoruz öle daha iyi oluyor

hayırdır canım görümcenemi gittiniz ayşenur geçmiş olsun evt araba olayı çocukları çok hasta ediyo ya iinş çabucak atlatır canım bu arada kış çayı ne yapıyorsun sen ıhlamuru ve meyvelerimi hazırlayıp veriyosun

selam kıslar
napıyonuz dedım bı bakım dedım
bennuyu 8 30 da yatırdım 5 kez uyandı
sımdı yegenım var 5 dakka ızın aldım bakım dedım npıyolar
bennuya bugun dıs jelı surdum pedıtus verdım dolven verdım anasonda yaptım ama ıcmedı 3 4 tatlı kasıgı zor ıcırdım
yogurttta verdım galıba cıkaracak dıslerını bakalım bu gece nasıl olacak
herkese ıyı geceler

hadi bakalım hayırlısıyla çıkarsın agrısız sızısız inş canım

hadi bakalım hayırlısıyla çıkarsın agrısız sızısız inş canım

sevılay ne agrısız sızısızmı
agrısı yokda ne dıye gece yarısına kadar bagırıyo
bu gecede uyutmamıs babasını
ben hatırlamıyom verıyom memeyı agzına uyuyorum
bu gece babamız salonda yatacakmıs sabah gıderken le dedı gene
komsularımız gelecek keskek ypacaz bılıyonuzmu
buyurun gelın yıyek

Biraz önce gittim kan verdim,hcg değerlerine bakılacak.Sonuçlar yarın sabah çıkacak,zamanda geçmez şimdi:97::97::97:

Eren yine sabaha kadar ağladı,gece 4 te uyudu ve sabah 7 de uyandı ve hala uyanık.Yeni diş geliyor galiba,huysuzluğu üstünde.Yine yemek yemiyor,iyice zayıfladı kuzum

valla onu bunu bilkmem gece sebepsiz yere aglayıp zırlıyosa en azından benim çocuklarım için diş çıkartıyor demektir ayy keşkeş benim karşı komşum doğuluo getirmişti bi kere ama tadını beyenmemiştim size afiyet olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…