2010 Ankara anneleri

selam arkadaslarım tuba meltem jale sevilay emel ve daha adını hatırlamadıklarım nasılsınız.sayfa epey ilerlemiş okudum onları.maşallah iyi yazmışssınz.hastalarımız var aramızda çok geçmiş olsun.rabbim şifa versin.emelde buluşma kesinleşmiş.çok sevindim.sayıda 8 9 kişi varmış oh ne güzel.pasta börek konusuna kimse takılmaz gercekten zaten tuba meltem falan yaparız demişler.bende yapmaya calışırım bişeyler olmadı çayın yanına hazır bişeyler getiririz.tubanın dedigi gibi iyi demlenmiş bir cay yanına birsey istemez.ilk buluşmada kimse kimseye eziyet olmasın hoş bir iki muhabbet yeterde artar bile.kızlar bende bikaç gündür yazamadım.ailece hastalık atlattık hepimiz sabahtan akşama kadar serildik.neyseki şimdi iyiyiz.oğlum beni 4 5 gündür acayip bunaltıyor.bende cok sinirleiniyorum.istemeden bagırıyorum falan.kucagımdan inmek istemiyor.annecigim beni alsana sunu yapsana falan diye...offf cok yılışıyor üstüme.yani bu hep yaptıgı aslında am karnım büyüdü iyice kucagıma falan sığmıyor.alsam yoruluyorum yukarı aşagı çok zorluyor.kayın validem çarsamba günü ameliyat oldu hala hastanede cıkmadı hala.birde cıkınca ona bakmak gerekcek.eve geçmiş olsuna gelenler falan.birde iş yapamaz yemegini yap evini temizle.ay ben napcaksam.neyse allah büyük mecbur yapcaz yani .inşallah kısa sürede döner normele.ben normale döner diye düsüyorum kendisi 1 2 ay agır iş yapamam yardım edersiniz diyor.aman iyi olsunda tek.pekte takılmıyorum.sonuçta bende çocuklu hamileyim o kadarda iş beklemez heralde.bu arada rahim sarkması vardı.ondan oldu.bugünde eşim ameliyat olcak dişinden oda.gecen yıl imlant yaptırmıştı.diş etinin iç kımında baskı ve apse yapmış.dısardan bişey yok ama içerde iltahap olmuş.bugün dr.diş etini önlü arkalı acıp orayı temizleyip tekrar dikecek.ay bende bunlarla uğrasıyorum işte kızlar

burdaymışsın.aman en iyisi napcan.benimkide uyudu şimdi.seninkide uyumuş ikisi birden biraz kafanı dinlersin.haber verir heralde yani

ay ayşegül okurken daral geldi inan. kaynanan kusura bakmasın karnın burnunda birde çocuklusun yok artık sen geri dur biraz iş konusunda her yere atlama çocuğa bişey olur allaha muhafaza senden fazla kimse düşünmez unutma olursada gene senden fazla kimse üzülmez yani.hamilelik bu şakaya gelmez...eltin varmı o yapsın sende misafirlerle ilgilen ama temizlik işine fala karışma çok yorar seni...

sen fasulyesin şekerim seni saymıyoruz yapma bişey falan...hamileyken nazlanmak insanın acaip hoşuna gidiyor o yüzden ben genelde hamileleri nazlarım

eşimle görüşeyim şu gelme konusunu haberleşiriz canım arabayı bırakırda servisle giderse sorun olmaz paslaşırız şekerim...

var ayol varda.oda ne oldu biliyomusun beni aradı bana güvenmesin ben bakmam dedi(( ne acayip insan.yani kayınvalidem iyidir.böyle bişey talep etmedi aslında.ama daha öncede böyle yattı hergün sabah git akşam gel yaptım.bu kez evet beklemz ama iyi niyetten işte giderim yine.yaptıgımı yaparım.tamam canım sen bir kounş kocanla.yani büyük bisey cıkmazsa ben gitmek isterim emele

canım ya gecmıs olsun

ınsallah bısey olmaz da gelırsınız
kayınvalıdenede ıyı yapıyorsun devam et valla yıgıt at yemını kendı artırır

herkes ettıgını ceker ıyı yada kötu

hım elti öyle diyoki sana pas atıyo dişli hatunmuş:))))

canım sen yazmışsın pc başından kalktım çocuklar uyanmıştı kusura bakma

jalemmmmmmmmm meltem napıyosunuz nasılsınız kızlar jalem özledim kız seni görüşemiyoruz artıkkkk
ben de özledim ayy birgün gelsene bana bi kaçamak yapalım aman kimse duymasın

ayy her seferinde heralde dişten diyorum ama çıkamadı bi türlü sanırım bu çocuk kendi huysuz diş miş huysuzluğu değil

eğer gelebilirsem anneler içinde en çok ben yorulacağım o kesin bence

canım çook geçmiş olsun
yok o kadar batırmıyoruz bız herkes cocuguyla ılgılenırse kolay kolay batmaz tubacım
sevılayla calenın evınede gıttık yanı referansımız onlar

valla batsa da hepbirlikte toplarız geri noolcak
bana geldiğinizde sevilayla emel toplamıştı mutfağımı Allah razı olsun canlarım benim

15 haziran 82 doğumluyum
etimesgutta oturuyorum
çalışmıyorum
Arda'm 10.5 aylık (1 mart 2010 doğumlu) öbür oğluşumda karnımda 4.5 aylık mayıs sonu haziran başı bekliyoruz Allah nasip ederse
YARIŞMACI ARKADAŞLARIMA BAŞARILAR DİLERİM

merhaba ankaralı anneler nerelerde doğum yaptınız memnun kaldınızmı yazarmısınız.bende 34 haftalığım etlik ve zekahi tahir arasında kaldım yardımcı olurmusunuz yada başka onerisi olan varmı??

Atatürk Eğ. Ar. hastanesinde yaptım doğumumu ve çook memnun kaldım 2.'yi de orda yapacağım Allah izin verirse

evet ben de böyle düşünüyorum ben de yaparım bişeyler

kızlar yaa gebelik kontrollerimi Atatürk hastanesinde yaptırıyorum face'den okuyanlar biliyodur dünkü ultrason kontrolünde bebeğin kalbinde ve bağırsağında parlak nokta görüldü fetal eko çekilecek, pazartesi büyük doğuma gideceğim, Atatürk'te yokmuş çünkü ve sürekli takip etmek gerekiyormuş bu sebeple 31 ocak'ta Atatürk hastanesinde tekrar ayrıntılı ultrason çekilecek
işte bu yüzden toplantıyı 1 şubatta yapsak olur muuu yoksa ben gelemeyeceğim

tamam 1 subat olsun cale olmadan olmaz
cale eger sen geleceksen emele bısey yapacaksan o seyden yap annadın sen onu

nasılsın emelcim.benim için uygundur evet sabahtan geliyor o tarafa.büyük bir aksilik olmaz ise aranızdayım:)

Tamam canım buyur gel sabahtan beklerim...

Canım sende ben gibi yapıyorsun.İnş. kıymet biliyorlardır bunca sıkıntı çekmene rağmen onları düşünüp çaba gösteriyorsun.Senin evlatlarında inş. senden daha iyi yürekli olurlar...

Eltinde pek bir bencilmiş.Ne ayıp ?Bu kadın doğurmak üzere karnı burnunda birde küçük çocuğu var asıl ben yardım etmeliyim onlara demiyorda birde üste çıkıyor hemen sakın bana gelmesin diye.Sevmiyor anlaşılan kaynanasını.Hem böyle yapmaya devam etsin bırak yarın kendi gelinleri damatlarıda ona aynısını yapar anlar o zaman ben ne etmiştim zamanında diye.Tabii onuda anlarsa :)

hım elti öyle diyoki sana pas atıyo dişli hatunmuş:))))

canım sen yazmışsın pc başından kalktım çocuklar uyanmıştı kusura bakma

Bencede.Baştan gösteriyor dişlerini.

Canım face tende yazmıştım sana.Bizim melteme bir sor istersen sanki onunda öyle bir şeyi olmuştu gölge gibi bir şeyler görüp kalpten şüphelenmişler diye buraya yazdığınıda hatırlıyorum hatta.Bence bir sorun çıkmayacak.Hiç kötü düşünmedim yazını okuduğum andan itibaren.Yine doktorların yanlış yorumları bana kalırsa.Bir şey çıkmayacak inş. Allahın izniyle.

tamam 1 subat olsun cale olmadan olmaz
cale eger sen geleceksen emele bısey yapacaksan o seyden yap annadın sen onu

Tamam bana uyar kızlar Allahın izniyle bir aksilik çıkmazsa 1 şubat diyelim mi jalenin ricası üzerine.Ne diyorsunuz kızlar? Yani pazartesi değilde salı günü.

Tamam bana uyar kızlar Allahın izniyle bir aksilik çıkmazsa 1 şubat diyelim mi jalenin ricası üzerine.Ne diyorsunuz kızlar? Yani pazartesi değilde salı günü.
olur şekerim muhabbetimiz bol olsun

jale fetal eko için sakın endişelenme ben 2 bebişimdede gittim fetal ekoya benim kalbimde üfürüm var doktor kızım ve oğlumdada yok bir böbreğiyle diğer böbreği arasında 3 mm fark var yok kalbinde üfürüm var gibi nedenlerle fetal ekoya yollamıştı. ve hiçbir şey çıkmadı hatta doktorum baya rahattı dedi genelde doktorlar emin olamazlar herşeyin yolunda gittiğine, doğum olduğunda üstlerine kalmasın diye garantiye almak adına normal kontrol eden doktor ayrıntılı ultrasona yollar,ayrıntılı ultrasonda fetal ekoya yollar çünkü kalbin en ince ayrıntısı bizde görülür demişti. ve hiçbişey çıkmadı canım rahat ol kesinlikle.
hatta doktorumu öneririm sana özel fatih ünv hastanesinde bir tane var zaten... fetal eko pahalı birşeymiş her hastanede bulunmuyormuş ünv hastanesi olduğu için orda tüm makineler mevcut gerekli olan.

aranıza yeni gelDİM ARKADASLAR biraz acemiyim kusura bakmayın ismim sezer yeni annelerdenin bir bucuk aylık kızım ve 4 yasında kızım var..

Eren 2 diş birden çıkardı,3 gün hastanedeydik,ateşi 39 dan aşağı hiç düşmedi ama çok şükür şimdi iyi Hiç iştahı yok,sürekli huysuz,uyumuyor,yorgunluktan ölmek üzreyim artık

Geçmiş olsun Jale Eren e de kalp kapakçıklarında sorun var dediler ama çok şükür birşey çıkmadı.Dediğim gibi ultrasonda net göremeyince(genelde cihazlar dandik olduğundan)fetal ekoya yolluyorlar,bir bahane bulup,inşallah hiç bir şey yoktur,tüm dualarım seninle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…