ay ayşegül okurken daral geldi inan. kaynanan kusura bakmasın karnın burnunda birde çocuklusun yok artık sen geri dur biraz iş konusunda her yere atlama çocuğa bişey olur allaha muhafaza senden fazla kimse düşünmez unutma olursada gene senden fazla kimse üzülmez yani.hamilelik bu şakaya gelmez...eltin varmı o yapsın sende misafirlerle ilgilen ama temizlik işine fala karışma çok yorar seni...selam arkadaslarım tuba meltem jale sevilay emel ve daha adını hatırlamadıklarım nasılsınız.sayfa epey ilerlemiş okudum onları.maşallah iyi yazmışssınz.hastalarımız var aramızda çok geçmiş olsun.rabbim şifa versin.emelde buluşma kesinleşmiş.çok sevindim.sayıda 8 9 kişi varmış oh ne güzel.pasta börek konusuna kimse takılmaz gercekten zaten tuba meltem falan yaparız demişler.bende yapmaya calışırım bişeyler olmadı çayın yanına hazır bişeyler getiririz.tubanın dedigi gibi iyi demlenmiş bir cay yanına birsey istemez.ilk buluşmada kimse kimseye eziyet olmasın hoş bir iki muhabbet yeterde artar bile.kızlar bende bikaç gündür yazamadım.ailece hastalık atlattık hepimiz sabahtan akşama kadar serildik.neyseki şimdi iyiyiz.oğlum beni 4 5 gündür acayip bunaltıyor.bende cok sinirleiniyorum.istemeden bagırıyorum falan.kucagımdan inmek istemiyor.annecigim beni alsana sunu yapsana falan diye...offf cok yılışıyor üstüme.yani bu hep yaptıgı aslında am karnım büyüdü iyice kucagıma falan sığmıyor.alsam yoruluyorum yukarı aşagı çok zorluyor.kayın validem çarsamba günü ameliyat oldu hala hastanede cıkmadı hala.birde cıkınca ona bakmak gerekcek.eve geçmiş olsuna gelenler falan.birde iş yapamaz yemegini yap evini temizle.ay ben napcaksam.neyse allah büyük mecbur yapcaz yani .inşallah kısa sürede döner normele.ben normale döner diye düsüyorum kendisi 1 2 ay agır iş yapamam yardım edersiniz diyor.aman iyi olsunda tek.pekte takılmıyorum.sonuçta bende çocuklu hamileyim o kadarda iş beklemez heralde.bu arada rahim sarkması vardı.ondan oldu.bugünde eşim ameliyat olcak dişinden oda.gecen yıl imlant yaptırmıştı.diş etinin iç kımında baskı ve apse yapmış.dısardan bişey yok ama içerde iltahap olmuş.bugün dr.diş etini önlü arkalı acıp orayı temizleyip tekrar dikecek.ay bende bunlarla uğrasıyorum işte kızlar
canım ya gecmıs olsunselam arkadaslarım tuba meltem jale sevilay emel ve daha adını hatırlamadıklarım nasılsınız.sayfa epey ilerlemiş okudum onları.maşallah iyi yazmışssınz.hastalarımız var aramızda çok geçmiş olsun.rabbim şifa versin.emelde buluşma kesinleşmiş.çok sevindim.sayıda 8 9 kişi varmış oh ne güzel.pasta börek konusuna kimse takılmaz gercekten zaten tuba meltem falan yaparız demişler.bende yapmaya calışırım bişeyler olmadı çayın yanına hazır bişeyler getiririz.tubanın dedigi gibi iyi demlenmiş bir cay yanına birsey istemez.ilk buluşmada kimse kimseye eziyet olmasın hoş bir iki muhabbet yeterde artar bile.kızlar bende bikaç gündür yazamadım.ailece hastalık atlattık hepimiz sabahtan akşama kadar serildik.neyseki şimdi iyiyiz.oğlum beni 4 5 gündür acayip bunaltıyor.bende cok sinirleiniyorum.istemeden bagırıyorum falan.kucagımdan inmek istemiyor.annecigim beni alsana sunu yapsana falan diye...offf cok yılışıyor üstüme.yani bu hep yaptıgı aslında am karnım büyüdü iyice kucagıma falan sığmıyor.alsam yoruluyorum yukarı aşagı çok zorluyor.kayın validem çarsamba günü ameliyat oldu hala hastanede cıkmadı hala.birde cıkınca ona bakmak gerekcek.eve geçmiş olsuna gelenler falan.birde iş yapamaz yemegini yap evini temizle.ay ben napcaksam.neyse allah büyük mecbur yapcaz yani .inşallah kısa sürede döner normele.ben normale döner diye düsüyorum kendisi 1 2 ay agır iş yapamam yardım edersiniz diyor.aman iyi olsunda tek.pekte takılmıyorum.sonuçta bende çocuklu hamileyim o kadarda iş beklemez heralde.bu arada rahim sarkması vardı.ondan oldu.bugünde eşim ameliyat olcak dişinden oda.gecen yıl imlant yaptırmıştı.diş etinin iç kımında baskı ve apse yapmış.dısardan bişey yok ama içerde iltahap olmuş.bugün dr.diş etini önlü arkalı acıp orayı temizleyip tekrar dikecek.ay bende bunlarla uğrasıyorum işte kızlar
var ayol varda.oda ne oldu biliyomusun beni aradı bana güvenmesin ben bakmam dedi(( ne acayip insan.yani kayınvalidem iyidir.böyle bişey talep etmedi aslında.ama daha öncede böyle yattı hergün sabah git akşam gel yaptım.bu kez evet beklemz ama iyi niyetten işte giderim yine.yaptıgımı yaparım.tamam canım sen bir kounş kocanla.yani büyük bisey cıkmazsa ben gitmek isterim emele
hım elti öyle diyoki sana pas atıyo dişli hatunmuş:))))var ayol varda.oda ne oldu biliyomusun beni aradı bana güvenmesin ben bakmam dedi(( ne acayip insan.yani kayınvalidem iyidir.böyle bişey talep etmedi aslında.ama daha öncede böyle yattı hergün sabah git akşam gel yaptım.bu kez evet beklemz ama iyi niyetten işte giderim yine.yaptıgımı yaparım.tamam canım sen bir kounş kocanla.yani büyük bisey cıkmazsa ben gitmek isterim emele
ben de özledim ayy birgün gelsene bana bi kaçamak yapalım aman kimse duymasınjalemmmmmmmmm meltem napıyosunuz nasılsınız kızlar jalem özledim kız seni görüşemiyoruz artıkkkk
ayy her seferinde heralde dişten diyorum ama çıkamadı bi türlü sanırım bu çocuk kendi huysuz diş miş huysuzluğu değilArda birden çıkaracak bence hepsini.Hem son zamanlarda siniri huysuzluğu diş belirtileri gibi geldi bana.Sende öyle düşünmüyormusun?Ayşenurda üşeniyor teyzesi sıkışınca oturup emekliyor :)
Canım benim bende seni çok seviyorum.31 ocakta nasipse hepsi bana geliyorlar senide bekliyorum.Hatta annen burda olursa annenle beraber gelirsin.Nasipse bayağı kalabalık olacağız.Benim salon geniş zaten ama kuşları kaldırmam gerekecek yoksa çocukları dudruramayız düşünsene ayşenur gibi kaç tane çocuk gelecek.Bir ayşenurla başa çıkamıyoruz sürekli tehlikeli işler yapıyor.Ben en iyisi boş olan salonumu iyice boşaltayım
canım çook geçmiş olsunBu arada benim bel sırt çok fena.Ya midem sırtıma vuruyor çünkü midemde günlerdir ağrıyor.Yada zaten sabit ağrıyan bel ve sırt ağrım ikiye katlandı mideyle beraber.Artık sadece evde değil sokakta alışveriş merkezinde her yerde şekilden şekile giriyorum cidden canım yanıyor.Eşim bugün hastaneye gidelim dedi gitmek istemedim.Kemiklerim iptal oldu ne yapacağım bilemiyorum ama nerdeyse ağlayacaktım bugün dışarda.Kaburga,omuz,omurilik gitti üst tarafım.
yok o kadar batırmıyoruz bız herkes cocuguyla ılgılenırse kolay kolay batmaz tubacım
sevılayla calenın evınede gıttık yanı referansımız onlar
Bu arada kendinizi bana tanıtabilir misiniz? Kaç yaşındasınız ,nerde oturuyosunuz, çalışıyo musunuz, bebişleriniz kaç aylık?
Ben 3,5 ay önce polis lojmanlarına taşındım çamlıca mah.deyim yani.Oğlum 8 aylık ben 81 doğumluyum 30 oldum sayılır:84: ayrıca ilk bebeğim
merhaba ankaralı anneler nerelerde doğum yaptınız memnun kaldınızmı yazarmısınız.bende 34 haftalığım etlik ve zekahi tahir arasında kaldım yardımcı olurmusunuz yada başka onerisi olan varmı??
bendekı bulusma c tesı olacak emelden sonra dusunuyorum herkesıın bebesı yuruyunce gelın korkmuyorum bebeblerınızden evdede bısey bırakmıycammmmmmmm
kaldırcam herseyı yerdekı halıllar dahıllllllllllllllll
ayol bebek bakmayamı geliyoz 2 kelam edelim süs püste gözümüz yok çocukluyuz valla kırcak dökcek bişeyler olmasın ortalıkta rahat edelim en büyük güzellik o... emelcim pasta börek konusundada abartma olayı zaten hastayım diyosun bide biz gidince yorgunluktan hastalanırsın aman bünyen zayıf sanırım valla sohbet güzel olsun güzel demlenmiş bir çay olsun dahasını aramam. çocuklu kadınsın zaten kimse kusuruna bakmaz bakanda küçük oğluna almasın
ben sana okur üflerim o gün hatırlatda. elem tere fişşş kem gözlere şişşş
aslında aklıma şimdi bişey geldi; şöyle bir uygulamada olabilir ev sahibi zaten yeterince ev toparla temizle bide misafir ağırla yoruluyor hepimiz bir çeşit getirsek sana bence süper olur...
kızlar yaa gebelik kontrollerimi Atatürk hastanesinde yaptırıyorum face'den okuyanlar biliyodur dünkü ultrason kontrolünde bebeğin kalbinde ve bağırsağında parlak nokta görüldü fetal eko çekilecek, pazartesi büyük doğuma gideceğim, Atatürk'te yokmuş çünkü ve sürekli takip etmek gerekiyormuş bu sebeple 31 ocak'ta Atatürk hastanesinde tekrar ayrıntılı ultrason çekilecek
işte bu yüzden toplantıyı 1 şubatta yapsak olur muuu yoksa ben gelemeyeceğim
nasılsın emelcim.benim için uygundur evet sabahtan geliyor o tarafa.büyük bir aksilik olmaz ise aranızdayım:)
selam arkadaslarım tuba meltem jale sevilay emel ve daha adını hatırlamadıklarım nasılsınız.sayfa epey ilerlemiş okudum onları.maşallah iyi yazmışssınz.hastalarımız var aramızda çok geçmiş olsun.rabbim şifa versin.emelde buluşma kesinleşmiş.çok sevindim.sayıda 8 9 kişi varmış oh ne güzel.pasta börek konusuna kimse takılmaz gercekten zaten tuba meltem falan yaparız demişler.bende yapmaya calışırım bişeyler olmadı çayın yanına hazır bişeyler getiririz.tubanın dedigi gibi iyi demlenmiş bir cay yanına birsey istemez.ilk buluşmada kimse kimseye eziyet olmasın hoş bir iki muhabbet yeterde artar bile.kızlar bende bikaç gündür yazamadım.ailece hastalık atlattık hepimiz sabahtan akşama kadar serildik.neyseki şimdi iyiyiz.oğlum beni 4 5 gündür acayip bunaltıyor.bende cok sinirleiniyorum.istemeden bagırıyorum falan.kucagımdan inmek istemiyor.annecigim beni alsana sunu yapsana falan diye...offf cok yılışıyor üstüme.yani bu hep yaptıgı aslında am karnım büyüdü iyice kucagıma falan sığmıyor.alsam yoruluyorum yukarı aşagı çok zorluyor.kayın validem çarsamba günü ameliyat oldu hala hastanede cıkmadı hala.birde cıkınca ona bakmak gerekcek.eve geçmiş olsuna gelenler falan.birde iş yapamaz yemegini yap evini temizle.ay ben napcaksam.neyse allah büyük mecbur yapcaz yani .inşallah kısa sürede döner normele.ben normale döner diye düsüyorum kendisi 1 2 ay agır iş yapamam yardım edersiniz diyor.aman iyi olsunda tek.pekte takılmıyorum.sonuçta bende çocuklu hamileyim o kadarda iş beklemez heralde.bu arada rahim sarkması vardı.ondan oldu.bugünde eşim ameliyat olcak dişinden oda.gecen yıl imlant yaptırmıştı.diş etinin iç kımında baskı ve apse yapmış.dısardan bişey yok ama içerde iltahap olmuş.bugün dr.diş etini önlü arkalı acıp orayı temizleyip tekrar dikecek.ay bende bunlarla uğrasıyorum işte kızlar
var ayol varda.oda ne oldu biliyomusun beni aradı bana güvenmesin ben bakmam dedi(( ne acayip insan.yani kayınvalidem iyidir.böyle bişey talep etmedi aslında.ama daha öncede böyle yattı hergün sabah git akşam gel yaptım.bu kez evet beklemz ama iyi niyetten işte giderim yine.yaptıgımı yaparım.tamam canım sen bir kounş kocanla.yani büyük bisey cıkmazsa ben gitmek isterim emele
hım elti öyle diyoki sana pas atıyo dişli hatunmuş:))))
canım sen yazmışsın pc başından kalktım çocuklar uyanmıştı kusura bakma
kızlar yaa gebelik kontrollerimi Atatürk hastanesinde yaptırıyorum face'den okuyanlar biliyodur dünkü ultrason kontrolünde bebeğin kalbinde ve bağırsağında parlak nokta görüldü fetal eko çekilecek, pazartesi büyük doğuma gideceğim, Atatürk'te yokmuş çünkü ve sürekli takip etmek gerekiyormuş bu sebeple 31 ocak'ta Atatürk hastanesinde tekrar ayrıntılı ultrason çekilecek
işte bu yüzden toplantıyı 1 şubatta yapsak olur muuu yoksa ben gelemeyeceğim
tamam 1 subat olsun cale olmadan olmaz
cale eger sen geleceksen emele bısey yapacaksan o seyden yap annadın sen onu
olur şekerim muhabbetimiz bol olsunTamam bana uyar kızlar Allahın izniyle bir aksilik çıkmazsa 1 şubat diyelim mi jalenin ricası üzerine.Ne diyorsunuz kızlar? Yani pazartesi değilde salı günü.
selam arkadaşlar bende kasım 2010 qnnesiyim dünyalar güzeli bir kızım oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?