- 23 Mart 2009
- 369
- 10
- 296
Sağol canım arkadaşım düşünmen yeter.Sizin çocuklarınızda küçük nasıl yapacaksınız börekle falan nasıl uğraşacaksınız? Yapabildiğim kadarını yaparım canım.Ama buluşmalara özgü bir şey olacaksa bu bende sizlere gelirken börek falan yaparım hepimiz birer çeşit getiririz.Benim için sorun değil ama benden sonrakilere yaparım.
Bende lokman hekimde yaptım çok şükür memnun kaldım.Ama etlik çok yoğundu sincanda yaptım.İyikide öyle olmuş.Arzu hanımda aylin hanımda iyi doktorlar... Sadece yoğunluk var...
Sevilaycım sana nazım geçiyor sabahtan bana geldiğinde kısır yaparmısın güzel yapıyorsun sen.Malzemeleri ben hazırlarım gerisini sen halledersin olurmu?
Yok canım bana geliyorsunuz nasipse.Sonrakiler senin olsun.Bekliyorum ben herkesi 31 ocakta herkesin haberi var.Tam kadro burda olursunuz umarım...
Bende sincandan önce etlikteki elif terziye gidiyordum fakat yoğun olması hatta sıram geldiğinde 2-3 kişiyle muayeneye girmekten ve randevu saatimden hep 1 saat yada daha fazla geç girmekten dolayı sıkıldım.Ta eryamandan etliğe elif hanım için gidiyordum oysa.En sonunda hem bu kadar yolu hemde bu şartlar için çekmek saçma geldi sincana karar verdim.Pişmanda olmadım şükürler olsun.Şimdi nasıl peki etliğin durumu hala aynımı?
Sağol canım arkadaşım düşünmen yeter.Sizin çocuklarınızda küçük nasıl yapacaksınız börekle falan nasıl uğraşacaksınız? Yapabildiğim kadarını yaparım canım.Ama buluşmalara özgü bir şey olacaksa bu bende sizlere gelirken börek falan yaparım hepimiz birer çeşit getiririz.Benim için sorun değil ama benden sonrakilere yaparım.
Bende lokman hekimde yaptım çok şükür memnun kaldım.Ama etlik çok yoğundu sincanda yaptım.İyikide öyle olmuş.Arzu hanımda aylin hanımda iyi doktorlar... Sadece yoğunluk var...
Sevilaycım sana nazım geçiyor sabahtan bana geldiğinde kısır yaparmısın güzel yapıyorsun sen.Malzemeleri ben hazırlarım gerisini sen halledersin olurmu?
Yok canım bana geliyorsunuz nasipse.Sonrakiler senin olsun.Bekliyorum ben herkesi 31 ocakta herkesin haberi var.Tam kadro burda olursunuz umarım...
Bende sincandan önce etlikteki elif terziye gidiyordum fakat yoğun olması hatta sıram geldiğinde 2-3 kişiyle muayeneye girmekten ve randevu saatimden hep 1 saat yada daha fazla geç girmekten dolayı sıkıldım.Ta eryamandan etliğe elif hanım için gidiyordum oysa.En sonunda hem bu kadar yolu hemde bu şartlar için çekmek saçma geldi sincana karar verdim.Pişmanda olmadım şükürler olsun.Şimdi nasıl peki etliğin durumu hala aynımı?
ya herkes yapabildiğini yapar börek yapamazda kek yapar diğeri börek yapmaya zamanı olur börek yapar... o gün zamanım olmaz yapamazsam gelirken alırım bir pasta yada bir börek artık herkese yetçek bişey gelirim.aklımda bir börek var ama kaşarlı sıcak sıcak güzel oluyor onu yapmayı düşündüm ama gelene kadar kaşar donarmı ona karar veremedim neyse ayarlarız... önemli olan buluşmak. sen karışma ev sahibi biz hallediyoruz arkadaşlarla
ama dediğin gibi her buluşma için olursada güzel olur bana uyar. ev sahibinede yük olunmaz buluşmalar rahat geçince dahada sıkolur hem.
ben ve sevilay 2 çeşit oldu meltemde bir çeşit yapçak 3 oldu hadi kızlar ne tembel hatunlarla dolu çıktı topiğimiz yahu:84:
sende sağol canım.Sağolun canlarım benim.Burdaki komşum meltemde kek yapacak inş. Bugün onunda içine doğmuş demekki bu konudan haberi bile yoktu.O gün sana yardım edicem dedi.Yok falan desemde dinlemedi.Sen karışma ben yapıcam dedi sustum.Hepiniz sağolun iyiki varsınız...
emelcıgım kısmetse bende 1 cesıt yaparım canım
sen fazla yapma aysenurla hasta hasta ugrasma
tatlımı tuzlumu daha karar vermedım
efet canım maalesef sabah 7 ye kadar ayaktayım gerçi iki gecedir saat 4 te kocama devrediyorum nöbeti dayanamıyorum artık((
teşekkür ederim canım ev sahibesi olarak sen davet etmesen kimsenin davet edeceği yoktu beni şekerim...bebişim çook küçük ama yinede kısmet olursa çok gelmek isterim detayları özelden msj atarsan??
ooooooooooof kızlar bugünde meleğim uyudu diye takılayım dedim yine kimsecikler yok burda oooooooooooooooof ki ooooooooooooooooof((
sende sağol canım.
yarın kayınvalidem geliyor offf daral geldi içime süpürdüm bugün ama yarın onlar gelene kadar gene süpürmek gerekçek bide yemek yapmam lazım aklımda mantarlı et sote var ama ilk deneyişim olcak becerebilirmiyim acaba bide olmazsa rezil olurum((
Sağol canım ellerine sağlık.Keki burdaki meltem yapacak.Seni en yormayacak neyse onu yaparsın.Çocuktan zaman olmazsada kalsın bende burda bir şeyler hazırlarım zaten.Düşünmeniz yeter...
Canım benim ortalığa yazıyoruz ya hep o nedenle herkes daveti üzerine alıyordur diye dikkat etmemişizdir.Sen gel yeterki ne demek başımın üstünde yeriniz var.Bebişin çok küçük değil aslında ama yinede sen nasıl rahat etmek istersen öyle olsun.Gelmek istediğinde bildir adresi sanada yollarım.Hep beraber olalım aslında gelsen iyi olur...
Canım bak burdayız ....
hoşgeldin canım nasılsın? senin ev nerde bu arada bir ismin nerdir?
Hoşbulduk canım ben geldim sen çıktın bebekmi uyandı.Benim ev eryamanda ismim emel..
evet canım maalesef gece oldu uyandı benim miniğim...açık oluyor ama pc başında olamıyorum..bende batıkentteyim yakınmışız inşaallah gelmeye çalışırım bende çokmu kalabalık olacaksınız??
Evet yakınsın 245 metro otobüsü direkt evin önünden geçiyor.Muhtemelen kızların çoğu geliyor.Beraber seçtiler o tarihi.Çok çocuk olacak bizse sanırım 7-8 kişi olacağız...
hımm anladım ama otobüsle zor olur galiba bebekle( gelirsem babama bıraktırırım arabayla haftasonu buluşsak daha ii olmazmıydı diye düşünüyorum
aslında eşim etde sevmez mantarda. ama bir arkadaşına gitmiştik yemeğe orda beğenip yemişti ben sevmiyorum dediği için yapmamıştım daha önce orda beğenince yaparım diye düşünmüştümde o yüzden. ama umarım yapabilirim eşim eti çok pişmiş sever ama sotedede iyice pişircem diye kurur diye korkuyorum aman ne bilim yaparım oldu oldu olmadı kahvaltı yerlerCanım hep yaptığın bir yemek yapsan aslında daha iyi olmazmı?Şimdi ilk defa yaptığın bir şeyde sıkıntı çıkmasın sonra?Mantar severlermi?Çünkü sevmeyen insanda fazla mantarı.Tavuk sote yapsan mesela onun yerine yada et sote... Domatesli biberli soğanlı kavurarak...
bısey olmaz gel lutfen gelmeltemcim bigün bende buluşursak benim bütün menüyüde sen hazırlarsın artık deilmii:) benim meleğim daha çook küçükya teyzesi:)) hiç olmadı erken gelirsin bende yaparız:))
yeter cıtır hanım yedıklerımız kılo yapıyo yanı lutfen senı etkılemıyo olabılır yanı aramızda enı boyu aynı olanlar var yada yıyınce olacaklarya herkes yapabildiğini yapar börek yapamazda kek yapar diğeri börek yapmaya zamanı olur börek yapar... o gün zamanım olmaz yapamazsam gelirken alırım bir pasta yada bir börek artık herkese yetçek bişey gelirim.aklımda bir börek var ama kaşarlı sıcak sıcak güzel oluyor onu yapmayı düşündüm ama gelene kadar kaşar donarmı o na karar veremedimneyse ayarlarız... önemli olan buluşmak. sen karışma ev sahibi biz hallediyoruz arkadaşlarla
ama dediğin gibi her buluşma için olursada güzel olur bana uyar. ev sahibinede yük olunmaz buluşmalar rahat geçince dahada sıkolur hem.
ben ve sevilay 2 çeşit oldu meltemde bir çeşit yapçak 3 oldu hadi kızlar ne tembel hatunlarla dolu çıktı topiğimiz yahu:84:
yap bı etlı sebze yemegı kuru baklagıl fılan bıde corba yeter ya pilav da olur ne ugrascan mantarla fılansende sağol canım.
yarın kayınvalidem geliyor offf daral geldi içime süpürdüm bugün ama yarın onlar gelene kadar gene süpürmek gerekçek bide yemek yapmam lazım aklımda mantarlı et sote var ama ilk deneyişim olcak becerebilirmiyim acaba bide olmazsa rezil olurum((
ben hafta sonu alacagım ısallah bazı arkadaslar hafta ıcı musaıt olmuyo bazılarıda hafta sonu olmuyohımm anladım ama otobüsle zor olur galiba bebekle( gelirsem babama bıraktırırım arabayla haftasonu buluşsak daha ii olmazmıydı diye düşünüyorum
sen dedıgım gıbı yapaslında eşim etde sevmez mantarda. ama bir arkadaşına gitmiştik yemeğe orda beğenip yemişti ben sevmiyorum dediği için yapmamıştım daha önce orda beğenince yaparım diye düşünmüştümde o yüzden. ama umarım yapabilirim eşim eti çok pişmiş sever ama sotedede iyice pişircem diye kurur diye korkuyorum aman ne bilim yaparım oldu oldu olmadı kahvaltı yerler
aslında eşim etde sevmez mantarda. ama bir arkadaşına gitmiştik yemeğe orda beğenip yemişti ben sevmiyorum dediği için yapmamıştım daha önce orda beğenince yaparım diye düşünmüştümde o yüzden. ama umarım yapabilirim eşim eti çok pişmiş sever ama sotedede iyice pişircem diye kurur diye korkuyorum aman ne bilim yaparım oldu oldu olmadı kahvaltı yerler
Aaaaa hadi bir güne karar verelim artık.O zaman melteminde dediği gibi 15 tatili ilk pazartesi günü tarih olarak ne zamana geliyorsa o olsun.
Hadi herkes şimdi netleştirsin durumu.
31 ocak pazartesi için görüşleriniz nedir?
Ayşegülcüm eşin sabah arabayla geliyorsa pazartesi sabahtan bıraksın seni zaten sevilayda sabahtan gelecek bana eşi işe giderken bırakacak nasipse.
Tubişim ayın 31 ine kayınvalidenler gitmiş oluyor ister ayşegülle beraber gelin ister eşin bırakabiliyorsa seni bıraksın bize olurmu?Resimdede oturarak duralım yanyana.Hani 1.70 lik çok yakın arkadaşım var alışkınım yanlarında durmaya ama senin 6 cm de fazlan varmış
emelcim ayın 31 uygun gibi kayınvalidem kazık çakmazsa bize gider heralde gitmezsede zeynebi alır gelirim onunda bi ağzını ararım kırılmıcak gibiyse iyi olur oziye bakar hem.
ama sana nasıl gelcem ben? ayşegülle gelirsiniz derken ayşegülde araba varmı? kocişi kandırabilsem servisle gitse o gün arabama kavuşsam ne güzel olur((
megryan ve arcak cvplarınız için sağolun kızlar benim şuan için sezeryan ihtimalim var ama kesinleşmedi bakalım kısmet.zekai tahirde yapan arkadaş gelsede bişeyler yazsa
gecmıs olsun emelcıgım mıde sırta vururmus
bence ıhmal etme derım
çocuğa güven olmaz meltemcim... çocuğa güvenip benim çocuğum böyle yapmaz ,şöyle yapmaz diye böbürlenmemeni tavsiye ederim çocuk insanı yalancı çıkarır insanı rezilde eder vezirde.
ayrıca referansında balon haber çıktı:))))emelimi kandırcan sen bak ne güzel cvbını vermiş küçücük bebeklerle kıyaslıyorsun he kurnaz ama emel yemez:))))
çok dogru tugbacım gercekten cocuga gercekten güven olmaz.benimki hep beni yalancı çıkarır.uslu derim fırlamalığı tutar yemez derim yer.ayarı olmaz bir türlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?