geçmiş olsun canım bi dr görün istersen dikkat et kendine
emelcim geçmiş olsun canım hayırdır ya sana bu ara pek nazar değiyor galiba! geçendede arabada başım döndü falan demiştin sanırım dimi?
evet ıstıyom 31 ınde bana da gelebulusunuz:92:
yok canım cok derın degıldı kurban bayramının 3 gunu 1 cay bardagı cayla yanmıstı
ben 2 sındede dogurdum 2 sıde sezeryandı
etlıkte belden ıne vuruldu buyuk dogumda tmden bayıttılar
Hadi ordan onlara gittiğimizde bebeler küçüktü nereye koysan duruyorlardı şimdi hepsi geziniyor tut tutabilirsen.O referanslar eskidi bende bakın görün benden sonrakiler emin ol davet etmeye korkacaklar hem zaten sen istiyordun bizi değilmi ?
Bu arada sağol canım doktoru arayacağım bugün muhtemeln kemiklerimde sorun var.
kızlar cevaplarım yukarıda alıntılara karısmıs noluyo annamadım
bendekı bulusma c tesı olacak emelden sonra dusunuyorum herkesıın bebesı yuruyunce gelın korkmuyorum bebeblerınızden evdede bısey bırakmıycammmmmmmm
kaldırcam herseyı yerdekı halıllar dahıllllllllllllllll
evet canım ismim arzu dediğin gibi tercih edildiği için kalabalıktır. benım doktorda aynı nefes alamıyor bend ebır kontrole gıdeyım dıyorum ama bakalım.
Bir büyüsünler sağlıcakla Rabbimin izniyle.Çürük mürük idare edeceğiz artık... Duaya inanıyorum ama kurşun döktürsem işe yararmı acaba?
Bu arada kendinizi bana tanıtabilir misiniz? Kaç yaşındasınız ,nerde oturuyosunuz, çalışıyo musunuz, bebişleriniz kaç aylık?
Ben 3,5 ay önce polis lojmanlarına taşındım çamlıca mah.deyim yani.Oğlum 8 aylık ben 81 doğumluyum 30 oldum sayılır:84: ayrıca ilk bebeğim
merhaba ankaralı anneler nerelerde doğum yaptınız memnun kaldınızmı yazarmısınız.bende 34 haftalığım etlik ve zekahi tahir arasında kaldım yardımcı olurmusunuz yada başka onerisi olan varmı??
evet katılıyorum sana canımayol bebek bakmayamı geliyoz 2 kelam edelim süs püste gözümüz yok çocukluyuz valla kırcak dökcek bişeyler olmasın ortalıkta rahat edelim en büyük güzellik o... Emelcim pasta börek konusundada abartma olayı zaten hastayım diyosun bide biz gidince yorgunluktan hastalanırsın aman bünyen zayıf sanırım valla sohbet güzel olsun güzel demlenmiş bir çay olsun dahasını aramam. çocuklu kadınsın zaten kimse kusuruna bakmaz bakanda küçük oğluna almasın
Ben sana okur üflerim o gün hatırlatda. Elem tere fişşş kem gözlere şişşş
Aslında aklıma şimdi bişey geldi; şöyle bir uygulamada olabilir ev sahibi zaten yeterince ev toparla temizle bide misafir ağırla yoruluyor hepimiz bir çeşit getirsek sana bence süper olur...
melıkecıgım nerelerdesınmrb canım anlaşılan kocalarımız meslektaş:) benim kocamda polis özel harekatta..benimde 2 aylık meleğim var bende 80 liyim ve ben 30 yaşındayım sen daha 29 sun:))))))))))))
canım ben o kadar araştırma sonucu sincan lokman hekimde doğum yaptım herşey mükemmeldi..doktorum arzu hanımdı ve çok ilgiliydi hemşiresi doktoru..üstelik fiyatlarıda dışarıya göre çok çoooook uygun...tavsiye ederim..kız kardeşim zekai tahirde doğum yapmıştı ama hiç memnun kalmadı ilgisizlik had safhada...şimdiden Allah yardımcın olsun inşallah ikinizde bir avazda kurtulursunuz...
evet katılıyorum sana canım
mrb canım anlaşılan kocalarımız meslektaş:) benim kocamda polis özel harekatta..benimde 2 aylık meleğim var bende 80 liyim ve ben 30 yaşındayım sen daha 29 sun:))))))))))))
canım ben o kadar araştırma sonucu sincan lokman hekimde doğum yaptım herşey mükemmeldi..doktorum arzu hanımdı ve çok ilgiliydi hemşiresi doktoru..üstelik fiyatlarıda dışarıya göre çok çoooook uygun...tavsiye ederim..kız kardeşim zekai tahirde doğum yapmıştı ama hiç memnun kalmadı ilgisizlik had safhada...şimdiden Allah yardımcın olsun inşallah ikinizde bir avazda kurtulursunuz...
Hangi doktora gidiyorsun ?
evet meltemcim maalesef öyle gündüz daha iyi gecede sabaha kadar uyumuyor evim barkım pislik içinde kaldı valla...zaten yazdığım saatlere baksana gece girebiliyorum genelde ondanda kimse olmuyor sanada dün gece msnden yazdım açıktı msn nen ama cvp bilem vermedin:))) galiba açık bıraktın neyse canım inş.. aynı zamanta net başında olabiliriz..melıkecıgım nerelerdesın
galıba okuyup cıkıyosun sen gelmıyomusun bulusmamıza
hanı sıncana gelecektın tanısacaktık hıc yazamıyosun cokmu yaramaz kızın yoksa
sevılay neye katılıyon annamadım dermısım
ya emel rahatsız zaten bulusmayı bendede yapabılırız
canım evet eşim polis seninkinin işi zormuş benimkide 15 yıllık polis önceden cok aktif calısmıs sımdı ıstemıyor.bebişin de çok küçükmüş canım güle güle büyüt,yaşımı küçülttüğün için saol .sen nerede oturuyorsun ve adın ne ?
evet meltemcim maalesef öyle gündüz daha iyi gecede sabaha kadar uyumuyor evim barkım pislik içinde kaldı valla...zaten yazdığım saatlere baksana gece girebiliyorum genelde ondanda kimse olmuyor sanada dün gece msnden yazdım açıktı msn nen ama cvp bilem vermedin:))) galiba açık bıraktın neyse canım inş.. aynı zamanta net başında olabiliriz..
benim eşimde 10 yıllık polis canım şimdi gölbaşında görevli zorda olsa işine aşık bir kocam var(( senin eşinin görev yeri neresi? bu arada eşim bu yıl lojmana başvurdu annemlerin zoru ile belkim komşu oluruz hayatım:)) şimdilik ben batıkentte oturuyum ismimde melike...
ayol bebek bakmayamı geliyoz 2 kelam edelim süs püste gözümüz yok çocukluyuz valla kırcak dökcek bişeyler olmasın ortalıkta rahat edelim en büyük güzellik o... emelcim pasta börek konusundada abartma olayı zaten hastayım diyosun bide biz gidince yorgunluktan hastalanırsın aman bünyen zayıf sanırım valla sohbet güzel olsun güzel demlenmiş bir çay olsun dahasını aramam. çocuklu kadınsın zaten kimse kusuruna bakmaz bakanda küçük oğluna almasın
ben sana okur üflerim o gün hatırlatda. elem tere fişşş kem gözlere şişşş
aslında aklıma şimdi bişey geldi; şöyle bir uygulamada olabilir ev sahibi zaten yeterince ev toparla temizle bide misafir ağırla yoruluyor hepimiz bir çeşit getirsek sana bence süper olur...
mrb canım anlaşılan kocalarımız meslektaş:) benim kocamda polis özel harekatta..benimde 2 aylık meleğim var bende 80 liyim ve ben 30 yaşındayım sen daha 29 sun:))))))))))))
melıkecıgım nerelerdesın
galıba okuyup cıkıyosun sen gelmıyomusun bulusmamıza
hanı sıncana gelecektın tanısacaktık hıc yazamıyosun cokmu yaramaz kızın yoksa
sevılay neye katılıyon annamadım dermısım
ya emel rahatsız zaten bulusmayı bendede yapabılırız
Canım etlikte elif terzi doktorum
melike sende benim gibi gececisin heralde senindemi bebiş uyutmuyor?
Melike müsait olursan buluşmaya senide bekleriz... 31 ocak pazartesi bana geliyor kızlar...
emelcıgım kısmetse bende 1 cesıt yaparım canım
sen fazla yapma aysenurla hasta hasta ugrasma
tatlımı tuzlumu daha karar vermedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?