2010 Ankara anneleri

Kızlarrrr müjdemi isterimmmmmm,sanırım hamileyim,daha doğrusu testin yalancısıyımmmm En kısa zamanda doktora gidicem,haberdar ederim sizi,sağlıcakla kalın

anam dilek naptın yawww hayırlı olsun gözünaydında iyi cesaret valla eren daha çok küçük ve sende benim gibi zor bi bebek büyüttün kolikli olduğu için iyi cesaret valla nediyim sağlıcakla kucağına al inş bebişini

ya insan ilk başta bebişi istiyomuş gibi oluyo sonrada o çift çizgiyi görmek kalbin gümgüm atıyo ve o çizgi çıktığında gözünden akan yaşlar istemiyorum diye benim 2 side öle oldu hepsindede hüngür hüngür ağlamıştım napalım olmuşla ölmüşe çare yok aldırma sakın bak ben şimdi hepsine de iyiki doğurmuşum doğurmasaymı şım napacakmışım diyorummm hayırlısı olsun canım sıkma canını

Resmen darmadağın oldum Sevilay,istiyordum ama şimdi değil.Hadi doğurdum diyelim Eren parçalar bebeği,bebeğin doğumun da 17 aylık olacak,ikisine birden nasıl bakacağım ben.İnşallah hamile değilimdir,ahhh şu sabah bir olsaydı

Zorda ne zor canım,hala çekiyoruz şu kolik illetini

keşke bugün yaptırsaydın kanda yarım saat sonra veriyolar sonucu bugün sana sabah olmaz saatler geçmez eger hamileysen evet zor günler bekliyecek seni ama öyle yada böyle büyüyüp giderler çogu kişide arka arkaya doğurmak daha iyi diyo 2 si bi arada büyüyüp gidermiş hakkında hayırlısı olsun canım ya üzülme

İmkansız gibi bir şeydi hamile kalmam,şoktayım valla

canım bende aynı duyguları yasadım inanki...ilk başta hiç benimsemedim hatta ilk 3 ay kimseye söylemedim bile.esime söylemiştim o acayip sevindi.hadi kutlayalım falan dedi.benim surat yerde 5 karış istemiyorum falan modlarında.ögrendikten 3 gün sonra tatile gittik bende tabi hiç keyif yok.sonra geldim anneme dedim ama aglaya aglaya.bizde korunuyorduk.aklıma hiç gelmemişti benimde.ama oluyor böyle kazalar.daha sonra alıştım ama bu fikre.hiç istemiyorum diyordum.şimdi çok pişmanım.allahım affetsin.ne güzel bize bir evlat daha layık gördü bundan daha güzel ne olabilirki.bundan sonra önemli olan dahada dikkatli olmak.yani 3.bebek için.hiç öyle düşünme rabbim ne güzel sanada 2.bir armagan gönderdi.gercekten tebrikler...

Binlerce şükürler olsun hamile değilimmmmmm,öyle bir rahatladım ki anlatamam.Ama hala adet olmadım,komdoma falan güvenmicem bundan sonra,ilk işim adet olur olmaz spiral taktırmak olacak.Bu korku bana yeter.

Hadi hayırlısı olsun.Muhtemelen hamilesin benimde ikinci çizgi silik çıkmıştı.Zaten ikinciyi istiyorum demiştin geçenlerde.Yani çokda kesin değildin bebek istememe konusunda.Rabbim gönlüne göre vermiş hakkınızda hayırlısı olsun.Erenle beraber büyürler genç anne olursun işte ne güzel...

evet ardayı yıkamaya üşenirsem denerim birgün

Tam sana yazıyordum ayşenur pc nin fişini çekti çekerkende geriye doğru düştü.Pc kapandı ayşenur ağladı bende tekrar giremedim.Suç bastırıyor ben kızmayayım diye basıyor çığlığı..

Ayy meltem karışmak gibi oluyor ama.Yazıktır kadın haccada gitmiş çok üzülmüş yaptığına.Bir arasın konuş belliki özür dileyecek senden.İnsanız hepimiz hata yaparız.Yoksa bu hayat kimse için mükemmel değilki.O da yaşlı annemiz yaşında olabilir hepimiz yaşlanacağız.Kalbini kırmış çok üzmüş seni ama almıştır o dersini.Görmeden etmeden kimsenin günahını almaması gerektiğini öğrenmiştir.Sanada teyzenin durumunada üzüldüm.Ölen eşine olan sevgisinden dolayı yapmış böyle bir yanlışlık.Büyüklük sende kalsın affet ki Rabbimin katında belki derecende yükselir.Onu affetmenle belki Rabbimde senin bir günahını affeder yada tövbeni yada bir duanı kabul eder.Bu hayatta her şey biz insanlar için.Sen yürekten doğruysan elbet er veya geç insanlar senin doğru olduğun yola gelirler...

Canım aslında söylediklerin doğru şeyler.Yürekten katılıyorum ve hatta bizde bu yazdıklarına elimizden geldiğince dikkat ediyoruz.Bire bir yapıyoruz diyemeyeceğim fakat dikkat ediyoruz.Bunun dışında herkesin tercihi farklı elbette saygı duyuyorum.Herkes bildiği yolda yürüsün hayırlısı olsun... Niyettir önemli olan Rabbim herkesin gönlüne göre versin...

Canım sen neden kapsama alanı dışındasın bir sorunmu oldu?

Ay şu toplantıları çok merak ediyorum aslında.Bir sürü şey anlatılıyor paylaşılıyor.Bizim burda pek yok öyle şeyler...

Aman Allah korusun 2 tane çocukla nereye kayboluyorsun yahu?

Sende 24 sen ben 18 lik çıtırım öyleyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…