selam sekerler nasılsınız?yeni hepimize hayırlı olur inşallah.bebeciklerimiz saglıklı uslu iştahlı olur.evlerimizden bereket eksik olmaz.ben dün okadar o kadar yorulmusumki erkenden uyumusum yeni yılın girdigi dakikaları göremedim:) bir ara uykudan sıçradım havai fisek seslerine.haa yeni yıl olmuş dedim sonra uyumaya devam:))
slm güsell mart annelerii yeni yıl inşalahh hepimiz için hayırlı olurrr nasılsınız bakalımm biz büyüyoruz teyzelerii az kaldı doğumumuzaa maşallah oğluşuma git gide hareketleri iyice belirgenleşiyor ya bende bi hayırlısyla doğurdum bebişim iyi diyebilsem siizn gibi bebişimin yaramazlıklarını paylaşabilsem o günlerde gelir dimi
he sevılay sık hastalanıyom zaten faranjıtım var benım bıde sabaha kadar heryerım acık yatıyomiyi geceler kızlarrr ohhh bugün bura baya bi kaynamışşş ben gün içinde boş kaldığım vakitlerde kendimi hemen yataga attım dün çok yorulmuşum gece 5 te yattıkkk sabahın köründede çağan bey uyanık olunca salak salak dolanıp durdum evde ama sabah ev felaketti salon odalar mutfak kızkardeşim nişanlısıyla salonu temizledi ben mutfagı hallettim onlarda saat 6 ya kadar oturdular sonra koçişe çocuukları al 1 -2 saatliğine komşuya git dedim oda sağolsun çocuklarla birlikte komşuya indi 2 saatte öle uyumuşum kalktım hemen bi duş aldım 2 tanede ağrı kesiciyle turp gibi oldum ama şimdide uykum yokk çok güzel bi gece geçirdik ailemle arkadaşlarımlaaa bu kadar yorgunluğa deydi yaniii meltemcim hasta olmuşu geçmiş olsunn bu ara pekbi sık hastalanıyon dikkat et kendine hepinize iyi uykular tatlı rüyalar ha bu arada bebeklerinizde sabaha kadar mışıl mışıl uyusunlarr
gec kalmıs degılsın sevılay bıda dogurrrrranam ben seni doğurdun sandım hayırdır pek gözükmüyosunn neyse bidahaki girişinde doğurmuş olursun heralde:))maşallah bebişine ayy bian bende özledim o içimde atan tekmeleri balık gibi kayıp gitmelerini ne güzel duygulardı ya zaman o kadar çabuk geçiyorki bi bakmışın sende buraya yazmışın oturuyo emekledi dişi çıktı diye bu arada naptın necati beyemi gidiyosun doğum için
Kızlarrrr müjdemi isterimmmmmm,sanırım hamileyim,daha doğrusu testin yalancısıyımmmmEn kısa zamanda doktora gidicem,haberdar ederim sizi,sağlıcakla kalın
sagol jalecim.napalım birtek sizde muhabbet var:) uygun degiliz ya dogru.olsun bizde 2011 anneleri yaparız artık birliktebizim mart annelerinde vardı öyle gizemli biri çok merak edenler msn'den bakmıştı resmine olmazsa biz de seni öyle görürüz yoksa onada mı kızar eşin :))
selam canım maaşallah kuzuna geçmişe baktın mı bilmiyorum ama ethanroom yani ayşegül arkadaşımız da hamile yani 3 kişi oldukama aranızdan sadece ben aynı zamanda 2010 ankara annesiyim siz topiğe uygun değilsiniz ama bonus olarak kabul ediyoruz yine de
amın amın benım herıfte yataga geldıgınde saat kac dedım 00 07 mıs tv den gösterttı
bende aynen gerı mısıl
he kız 15 tatılde ankara dısına gıtmezsemsızı cagırmayı dusunuyom gıdersemde subat ayında kesın gıdecem sızden bıtıne
aslında buyuk ıyıdır cahıl ınsanlarla arkadaslık etmekten
ama akraba olunca sende gelın olunca gelın söle dedı geldı oturdu vırt zırt
he gecıyo sende gıdıp onu orda beklıycen beraber kahvaltımı etcenızzzzzzzzzzzzzzz
yenıyılın ılk gunu mutfagın halısını ve korıdorun halısını sılerek gectı yanı butun yıl temızmı olcak evım ne oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
slm güsell mart annelerii yeni yıl inşalahh hepimiz için hayırlı olurrr nasılsınız bakalımm biz büyüyoruz teyzelerii az kaldı doğumumuzaa maşallah oğluşuma git gide hareketleri iyice belirgenleşiyor ya bende bi hayırlısyla doğurdum bebişim iyi diyebilsem siizn gibi bebişimin yaramazlıklarını paylaşabilsem o günlerde gelir dimi
üff canım sıkıldı bir kaç kk nın çok akıllı hatunları yüzünden neyseeee tüm kızlar toplanmışız nbr millet?
meltem ay öyle ihtiyacı varsa tamamdır canım ben o kadını alırım devamlı. inş güzel yaparda. bi yerlere gitmemeside çok iyi oldu benim için çünkü ben acilde çağırabilirim mesela bugün akşam misafirim gelcek hadi gel diye sabahtanda arayabilirim dolu olmaması iyi oldu.
valla gün ayarlayalım derim ben siz ne dersiniz kızlar ücret konusunda herkes kesesine göre ayarlar bişiler kendine göre girer. herkeste ona o ücreti verir sırası geldiğinde belirli ücret koymayalım derim ben. herkesin durumu ayrıdır sonuçta.
emel livanın böreği çok güzel ya. bide gittiğimizde yemekleride güzeldi beğenmiştik. ve porsiyonları boldu bitirememiştik.
jale msndede göremezsin beni cnm çünkü msndede resmim yok pcde resim varsa yollarım ama bursada foto makinemiz kayınvalidem gödericekmiş kargoyla o zaman resim yollayabilirim size. cam dersen onuda açamam eşimin iş pc ni kullanıyorum bunda cam yok diğeri görümceme verildi masa üstünde rahat edemiyormuşda hanfendi
ay çok gizemli gördüm kendimi:82::82::82:
seninde yei yılın kutlu herşey gönlünce olsun canım ohhh bütün bi sene uyuyacanmı yoksa kızz:)))evt çok fazla havai fişek vardı heryerde bizde balkondan seyrettik birazz
Kızlarrrr müjdemi isterimmmmmm,sanırım hamileyim,daha doğrusu testin yalancısıyımmmmEn kısa zamanda doktora gidicem,haberdar ederim sizi,sağlıcakla kalın
datlım ben martın başı gibii doğururum herhalde anam drlarda kesin bi tarih demiyolarkibogazım agrıyor uyuyamadım ıhlamur yaptım ıcıp uyumaya calısacagım
melıke kız ne zaman doguruyon sen
az daha sık gır unutacaz neredeyse senı
yok canım daha sık gelirimmanam ben seni doğurdun sandım hayırdır pek gözükmüyosunn neyse bidahaki girişinde doğurmuş olursun heralde:))maşallah bebişine ayy bian bende özledim o içimde atan tekmeleri balık gibi kayıp gitmelerini ne güzel duygulardı ya zaman o kadar çabuk geçiyorki bi bakmışın sende buraya yazmışın oturuyo emekledi dişi çıktı diye bu arada naptın necati beyemi gidiyosun doğum için
ayy çok sevindimm canımm yaa Rabbim tamamına erdirsinnKızlarrrr müjdemi isterimmmmmm,sanırım hamileyim,daha doğrusu testin yalancısıyımmmmEn kısa zamanda doktora gidicem,haberdar ederim sizi,sağlıcakla kalın
inşalahh canımmaz kalmış canım.inşallah biran evvel kurtuluruz inşallah.gelir gelir o günlerde bende oğluma öyle diyordum.büyürken hep gözününü içine baktım.esime hep dişi cıkarmı ne zaman yürür ne zaman konuşcaz vs derken baksana kardes haberini bile aldım.zaman cocuklarla öyle cabuk geciyorki...anneler bu yüzden böyle yıpranıyor işte.hamile oldugumu ögrendim baksana doguma benimde az kaldı 6 ay ne zaman gecti hayret ediyorum
Meltemmmm öyle deme valla depresyona girdim,yarını iple çekiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?