2010 Ankara anneleri

seninde yei yılın kutlu herşey gönlünce olsun canım ohhh bütün bi sene uyuyacanmı yoksa kızz:)))evt çok fazla havai fişek vardı heryerde bizde balkondan seyrettik birazz

anam ben seni doğurdun sandım hayırdır pek gözükmüyosunn neyse bidahaki girişinde doğurmuş olursun heralde:))maşallah bebişine ayy bian bende özledim o içimde atan tekmeleri balık gibi kayıp gitmelerini ne güzel duygulardı ya zaman o kadar çabuk geçiyorki bi bakmışın sende buraya yazmışın oturuyo emekledi dişi çıktı diye bu arada naptın necati beyemi gidiyosun doğum için

Kızlarrrr müjdemi isterimmmmmm,sanırım hamileyim,daha doğrusu testin yalancısıyımmmm En kısa zamanda doktora gidicem,haberdar ederim sizi,sağlıcakla kalın

he sevılay sık hastalanıyom zaten faranjıtım var benım bıde sabaha kadar heryerım acık yatıyom
oh ne guzel eglendınız
gec kalmıs degılsın sevılay bıda dogurrrrr
Kızlarrrr müjdemi isterimmmmmm,sanırım hamileyim,daha doğrusu testin yalancısıyımmmm En kısa zamanda doktora gidicem,haberdar ederim sizi,sağlıcakla kalın

annayamadıgım bısey var bız nıye dılege mujde verıyoz
o bıze versın

dun gece bogazımın agrısından yatamamıstım tubayla( zak)
msnde konustuk dılekte katıldı
tuba malesef benım gıbı cezalı 2 3 gun gıremıyecek kapsama alanı dısında yazıyo

sagol jalecim.napalım birtek sizde muhabbet var:) uygun degiliz ya dogru.olsun bizde 2011 anneleri yaparız artık birlikte ben aradayım ya sekerim 2008 annesi olarak.abillik yapar oglum işte sizinkilere

büyük iyidir tabi süphesiz.cokta seker bir kadındır aslında.ama gelin kaynana yok anacım yakın olmamalı.beklerim canım ne zaman istersen.

az kalmış canım.inşallah biran evvel kurtuluruz inşallah.gelir gelir o günlerde bende oğluma öyle diyordum.büyürken hep gözününü içine baktım.esime hep dişi cıkarmı ne zaman yürür ne zaman konuşcaz vs derken baksana kardes haberini bile aldım.zaman cocuklarla öyle cabuk geciyorki...anneler bu yüzden böyle yıpranıyor işte.hamile oldugumu ögrendim baksana doguma benimde az kaldı 6 ay ne zaman gecti hayret ediyorum

ayol seni en gizemli görenlerden biride benim seni görürsem inşallah herkesi haberdar ederim artık.anlatırım kızlara ama eminim çok şeker birisindir.su gün konusuna gelince bende katılmayı isterim ama martta dogum yapcam yani kucagımda bebişle gelemeyebilirim artık yaz sonuna falan katılırım ele avuca gelir biraz ozaman.ama bakın ozamana kadar paramı tuba ile falan yollarım olurya hani girmem ama param dönsün

seninde yei yılın kutlu herşey gönlünce olsun canım ohhh bütün bi sene uyuyacanmı yoksa kızz:)))evt çok fazla havai fişek vardı heryerde bizde balkondan seyrettik birazz

yok belinaycım nerdeeee.keske bol uykulu bir yıl olsa:) marta kadar ne uyursam kar.sonra benim için baslıcak uykusuz geceler.sizin gibi olcam bebe agladı kal aysegül acıktı doyur aysegül falan filan.artık size gece gece yazarım bende kızlarrr ölüyorum uykusuzluktan diye

ay dilek gercekten mi:) hadi bakalım hayırlı haberlerinle.ayol bu ne hız daha gecen hafta düşünüyorum diyordum sanki.bu hafta yaptım diyorsun.helal sana....

bogazım agrıyor uyuyamadım ıhlamur yaptım ıcıp uyumaya calısacagım

melıke kız ne zaman doguruyon sen
az daha sık gır unutacaz neredeyse senı
datlım ben martın başı gibii doğururum herhalde anam drlarda kesin bi tarih demiyolarki
yok canım daha sık gelirimm
gerçekten müthiş bi duygu Rabbim isteyen herkese tattırsın içimde dolaşması onu hissetmem harika bişey inşalahh canım dediğin gibi bebeğin gelişiminide paylaştığım günler gelir inşalahh
yok canım necati beye gitmiyorum yurtdışından gelen bi dr var didem akyol die ona gidiyorum da doğumu etlik zübeydede yapacam kısmetse
ayy çok sevindimm canımm yaa Rabbim tamamına erdirsinn
inşalahh canımm
ne güsel sana 2. bebeğin Rabbim sağ salim kucağına almayoı nasib etsinn
vakit geçmiyor zaman durduu yaa bir an evvel o gün gelse hayırlısıyla

Çok kötü hissediyorum kendimi,haddime değil ama istemiyor gibiyim.İkinci bir çocuğa karşı hazır hissetmiyorum kendimi,rabbim olmayanlara nasip etsin,benim için daha çok erken.Yarın gidicem doktora ama içim içimi yiyor,ya hamileysem ne yapar ne derim diye...

Daha korunmayı bile bırakmamıştık,nasıl oldu aklım almıyor.Şimdi gitsem,hcg ye baktırsam sonuç anca yarına çıkar,en iyisi doktora gidip muayene olmak.Düşünmekten kafayı yicem yakında

Kızımız olursa adını Asya koyacakmışız bu arada Hiç çıkmadım ki depresyondan gireyim Saf gibi oldum ya,annemgil burdaydı bugün,söyleyemedim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…