2010 Ankara anneleri

selam sekerler nasılsınız?yeni hepimize hayırlı olur inşallah.bebeciklerimiz saglıklı uslu iştahlı olur.evlerimizden bereket eksik olmaz.ben dün okadar o kadar yorulmusumki erkenden uyumusum yeni yılın girdigi dakikaları göremedim:) bir ara uykudan sıçradım havai fisek seslerine.haa yeni yıl olmuş dedim sonra uyumaya devam:))

yahu sende pek komik kız kızsın.bayılıyorum sana yok şekercim gercekten öyle biri degilimdir.askolsun eglenmem gelir ama bazen öyle.valla ailede düğünleri falan kaçırmam ama malum gebelik dolayısı ile epeydir gitmiyorum birde kış ya olmuyor zaten.olsada ayol üstüme giyecek kıyafetim yok öyle dügünlük falan

inşallah meltem kısmet olurda görüsürüz bende cok isterim.tuba bizi evinde agırlamaya pek meraklı ayarlayıp gidelim.görsün bir ev nasıl dagılırmış kirlenirmiş onca cocukla sonrada alır temizlikçiyi işte

tugbacım kimse senden farksız degil ki.bende öyleyim yani cogunlukla evdeyim.benim kayınvalidem 3 ev yanımda oturuyor 1 ev yanımda eltim var.esimin dayıları onların cocukları ananesi hep yakınımda bir alt sokagımda.ama buna ragmen aynı yani.ilk evlendigimde giderdim herkese oturudum falan.ama cocuk olunca birde herkesin kendi işi gücü oluyor.öyle pat diye gitsem olmuyor.birde hepsi büyük sonuçta annem yasında ne konuşcam.bir laf etsem acaba yanlış mı anlarlar falan oluyosun nede olsa gelinsin yani.bir laf etmeye düşünüyosun okadar.kayınvalidemede inan hergün giderdim evini siler süpürür bi çay içer gelirdim.aman oda eskiden kaldı.eltimlede cok mesafeliyimdir en son bayramda gittim düşün yani.bende yakın oturuyorum ama yakın oturmak daha kötü.şimdilki aklım olsa herkesten uzak oturudum kimsenin yaptıgı görmez.kırk yılda bir gider gelirdim.kendi annemde keçiörende oturuyor.yani burdan kızılaya gidip ordan keçiörene gitmem gerek 2 araç 21 bucuk saat sürüyor.onuda gidemiyorum.sagolsun esim sabahtan götürür aksam geliriz.cocuk bahane degil diyoruz ama biraz bahane benim için.ikinci bahanemde oturdugum semtim sehre cok uzak olması.evimi seviyorum aslında ama ne biliyim işte en azından kendi aileme tek vasıta gidebilcegim bir yer olsa.ara sıra giderdim.evde bende cok sıkılıyorum.aslında biz esimle cıkarız hafta içide sonuda ama ondan bile sıkılıdım gitsen ne yapcan iki alışveriş yap biryerde yemek ye cocuk parkı falan aynı şeyler.insan birazda özgür olmak istiyor.kendim yapıyım istiyor.ben araba kullanmayı pek bilemiyorum yani otomatik olurda belki alışıp çıkarım trafigede ögrenirim.oda yok.aslında araba var kapıda bosta ama sürememki.inşallah yaza ögrenir isem.ozaman sana falan gelirim.senle cok yakın olsak sen kullanır götürürsün bizi ne iyi olur.

amın amın benım herıfte yataga geldıgınde saat kac dedım 00 07 mıs tv den gösterttı
bende aynen gerı mısıl
he kız 15 tatılde ankara dısına gıtmezsemsızı cagırmayı dusunuyom gıdersemde subat ayında kesın gıdecem sızden bıtıne
aslında buyuk ıyıdır cahıl ınsanlarla arkadaslık etmekten
ama akraba olunca sende gelın olunca gelın söle dedı geldı oturdu vırt zırt
tubacım esin işe giderken uludagdan geciyormu

he gecıyo sende gıdıp onu orda beklıycen beraber kahvaltımı etcenızzzzzzzzzzzzzzz

yenıyılın ılk gunu mutfagın halısını ve korıdorun halısını sılerek gectı yanı butun yıl temızmı olcak evım ne oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

tubacım esin işe giderken uludagdan geciyormu

şeker geçmiyormuş ama azcık dırdırla geçeriz tamam dedi :)) ay napçaz orda ya hiç beğenmedik orayı... ama şu da var eğer oraya gidersek çocuklar açısından güzel olur oyun odası var ya rahat ederiz...kahvaltısımı güzel oranın???

eltiden dost olmaz düşüncesindeyim istisnalar hariç kayınvalide desen en iyisi düşman başına sende yalnız sayılırsın o zaman ama senbi yerlere giderken bebişlerden birini en azındna bırakabilirsin kayınvalidene bizde o olsa o da güzel bişey. en romantik yemeklerde bile bizim paçozlar mevcut onlarsız adım atamıyoruz yaaa..

buarada bayılma konusuna gelince bende sana takılmaya bayılıyorum kız. sende nazlanılcak kadar hoşgörülü bir arkadaşımsın yani:))

ay kızlar asıl aklıma ne geldi dün benim. ilk bir tanışma toplantısı düzenleyelim sonrada altın günü yapalım çeyrek fazla gelirse fiyatı belirleriz. böylece görüşmelerimiz belirli zamanlarda mecburen olur gün olunca herkes gelmek zorunda kalır kaçışı olmaz:))))

evimde ağırlamam zor olur ya derseniz annemler gün yapıyorlar bursada ben çok beğendim. ev sahibi sadece 1 çeşit tatlı yapıyor çay demliyor.yakınlardaki pide salonundan herkes kendi ne kadar yicekse pide lahmacun bişey istiyor ücretini ödüyor. ev sahibinde pide salonunun numarası mevcut olucak alo dicez getircekler.

ay ben temizlikde yapamam şimdi çocuklarınız evimi mahveder hiç kusura bakmayın diyorsanız işte tam size uygun bir günde mevcut teyzemlerin günü:)))

onlarda dışarıda buluşuyorlar yeri ortak belirliyorlar kimin günüyse herkes ona o gün ücretini takdim ediyor. herles yediğinin ücretii ödüyor.

ay çok aktivite uzmanı gördüm kendimi bu yalnızlık başıma vurdu benim dedikodu yapasım geldi çok fena offf ne yapalım seçin bişiler:))))))

canım 4+1 evim. ay herkes 80 e geliyor devamlı alınca 70 yapar artık benim güzel hatrım için:)

sitenin önünden geçiyor minibüs ve otobüsler durak hemen kapımın önünde ama sincandan hangisi geliyor bi sorayım kocişe...tek vasıtayla geliniyormuş onu duymuştum.

slm güsell mart annelerii yeni yıl inşalahh hepimiz için hayırlı olurrr nasılsınız bakalımm biz büyüyoruz teyzelerii az kaldı doğumumuzaa maşallah oğluşuma git gide hareketleri iyice belirgenleşiyor ya bende bi hayırlısyla doğurdum bebişim iyi diyebilsem siizn gibi bebişimin yaramazlıklarını paylaşabilsem o günlerde gelir dimi

bizim mart annelerinde vardı öyle gizemli biri çok merak edenler msn'den bakmıştı resmine olmazsa biz de seni öyle görürüz yoksa onada mı kızar eşin :))

selam canım maaşallah kuzuna geçmişe baktın mı bilmiyorum ama ethanroom yani ayşegül arkadaşımız da hamile yani 3 kişi olduk ama aranızdan sadece ben aynı zamanda 2010 ankara annesiyim siz topiğe uygun değilsiniz ama bonus olarak kabul ediyoruz yine de

ay sorma bız gun yapacaktık cekılısı yaptık
ama emelle gonca su koyverdı bende apt arkadaslarımla dılekle yapıyorum ama yenı bı gunede gırebılırım
yapar yapmasınada80 ıyı canım be hem ıhtıyacı var kadının hemde ben bıle 2 sene önce 70 e 60 a gıdıyordum kımının parası demısler kımının duası zaten kadının cok ısı yok öyle her yere gıtmıyor
10 lıra senı batırmaz derım 80 e gelır begenırsen söylersın olmadı 70 yapalım sık gel fılan dersın
hanı bunlar söylenmez ama kahvaltı yapmaya peynırının bıle olmadıgını ekmek parası olmadıgı ıcın yarım ejkmek ver bakkala gıtmeye usenıyorum der ama bakkalla aramızda 1 bına var
öle ıste cancagazım
kızlar bende espırıke acıkımdır
banda takılabülüsünüzzzzzzzzz

evet melıkecım bu soru bana degıl sanırsam heralde galıba
nısan anasıyım ben övunmek gıbı olmasın tas bebek kıbın kız dogurmusam

neyse melıkecım hayırlısıyla al kucanaaaaaaaaaaa

Biliyorum canım evet güzel livanın ürünleride ayrıca güzel.Pasta çeşitlerine bayılıyorum...

Canım almaya yatkın bir yapıda değilsen öyle veya böyle doğumdan sonra gidiyor kilolar kalıcı olmuyor yani.Şurda tombiş gezeceğin bir kaç ay hatta diyorsunki dışarıya göre tombişte değilim kendim rahatsızım bu durumdan.Yani ortada kilolu kategorisine girecek bir durumda olmadığına göre bir kaç ay tadını çıkar bu durumun gider hepsi doğumdan sonra...

üff canım sıkıldı bir kaç kk nın çok akıllı hatunları yüzünden neyseeee tüm kızlar toplanmışız nbr millet?

meltem ay öyle ihtiyacı varsa tamamdır canım ben o kadını alırım devamlı. inş güzel yaparda. bi yerlere gitmemeside çok iyi oldu benim için çünkü ben acilde çağırabilirim mesela bugün akşam misafirim gelcek hadi gel diye sabahtanda arayabilirim dolu olmaması iyi oldu.

valla gün ayarlayalım derim ben siz ne dersiniz kızlar ücret konusunda herkes kesesine göre ayarlar bişiler kendine göre girer. herkeste ona o ücreti verir sırası geldiğinde belirli ücret koymayalım derim ben. herkesin durumu ayrıdır sonuçta.

emel livanın böreği çok güzel ya. bide gittiğimizde yemekleride güzeldi beğenmiştik. ve porsiyonları boldu bitirememiştik.

jale msndede göremezsin beni cnm çünkü msndede resmim yok pcde resim varsa yollarım ama bursada foto makinemiz kayınvalidem gödericekmiş kargoyla o zaman resim yollayabilirim size. cam dersen onuda açamam eşimin iş pc ni kullanıyorum bunda cam yok diğeri görümceme verildi masa üstünde rahat edemiyormuşda hanfendi
ay çok gizemli gördüm kendimi:82::82::82:

abowwwwwwwwwww herkes burdsa
ama yegenım var yazık bebem oynasın ben cıkıyom
ıyı aksamlar kk nın guzel anaları
tuba su canını sıkanı annat ben bı ara bıdabakacam
kımmıs o kk akıllı kadınları

evet canım baktımm
hee biz bonusuzz olsun yaff idare ediverin garii
amin aplacım inşalahh
maşalahh aplamm bebeğinede sanadaa

bogazım agrıyor uyuyamadım ıhlamur yaptım ıcıp uyumaya calısacagım

melıke kız ne zaman doguruyon sen
az daha sık gır unutacaz neredeyse senı

iyi geceler kızlarrr ohhh bugün bura baya bi kaynamışşş ben gün içinde boş kaldığım vakitlerde kendimi hemen yataga attım dün çok yorulmuşum gece 5 te yattıkkk sabahın köründede çağan bey uyanık olunca salak salak dolanıp durdum evde ama sabah ev felaketti salon odalar mutfak kızkardeşim nişanlısıyla salonu temizledi ben mutfagı hallettim onlarda saat 6 ya kadar oturdular sonra koçişe çocuukları al 1 -2 saatliğine komşuya git dedim oda sağolsun çocuklarla birlikte komşuya indi 2 saatte öle uyumuşum kalktım hemen bi duş aldım 2 tanede ağrı kesiciyle turp gibi oldum ama şimdide uykum yokk çok güzel bi gece geçirdik ailemle arkadaşlarımlaaa bu kadar yorgunluğa deydi yaniii meltemcim hasta olmuşu geçmiş olsunn bu ara pekbi sık hastalanıyon dikkat et kendine hepinize iyi uykular tatlı rüyalar ha bu arada bebeklerinizde sabaha kadar mışıl mışıl uyusunlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…