- 23 Mart 2009
- 369
- 10
- 296
Bir saat geri alsaydın tüm saatleri fazladan 1 saat daha tadını çıkarsaydın... Sende eşinin doğum gününde böyle sürprizler yapıyormusun?
Ümitköyde arcadıumun üst katında kırmızı restaurant var orayı beğeniyorum eminim gitmişsindir.3 yıl evlilik yıldönümlerimizde orda yemek yedik fakat geçen yıl ramazana denk geldiği için gitmedik.Bu yılda öyle olursa yine gitmeyiz.Daha sade bir yer düşünürüz.
Şu kart yazma olayını bende seviyorum bir kaç kez teşvik etmek amacıyla ben ona yaptım ama yazdığımla kaldım o geri dönüş yapmadı teşekkürden başka.Sevgiyi böyle ifade edemezmiş cart curt şımartmak için bile olsa yap bari...
aaa iyi fikirmiş kız seneye yapçam bunu:))))emel vazcayma sakın sürekli iste değişebiliyorlar bak denenerek sabittir:)))
benimkide aynı şekilde diyordu bakışından hareketlerinden anlıcakmışım falan filan(( anlayamıyorum yahu ben anlayış özürlüyüm lafla söyle banane:))))))
bende doğum günlerinde jestler yaparım. özel günlere özen göstermeleri açısından kadınlar abartmalı bence amacı ki erkekler dünden razı senden boşvermeye boşverememeli açısından.
mesela ilk evlendiğimizde eşim sevgiler günü için biz evliyiz bizim evlilik yıl dönümümüz var onlar sevgililer için desede ben azimle kutladım şimdi doğum günüm için beğendiğim parfümün sevgililer gününe daha yakışan bir hediye olduğunu söylicek kadar ilerledik
ne deyim azmin elinden birşey kaçmıyor:82:
gitmedim cnm oraya duymadımda... ankaraya geleli 3 yıl olcak şubatta ankaralı olmadığımız için ancak birilerinden duyuyoruz burası ünlü falan diye gidip deniyoruz ama orasını duymadık. alkollü mekanlara gitmiyoruz ama alkollümü orası?
birde çocukları bırakçak kimsemiz olmadığı için oyun alanı olan yerleri tercih etmemiz gerekiyor mecburen ama büyük rahatlık oluyor zeynep oyun alanında oynarken rahat ediyoruz.
başka türlü en romantik ortam bile çocuklar tarafından mahvedilebiliyor
zeynep mama sandalyesinde oturmaz milletin masalarında gezer durur.kocişte onun peşinde tabi ben masada yalnız oturmayamı geldim diyorum sonrada