aynen cnm ya, bende de evime biran önce yerleşme hevesi var ama annemden nasıl uzaklara giderim hiç bilmiyorum düşündükçe sıkıntılar basıyor ama güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum , ayyyhhh yine sıkıntı geldi bak
aa süper olmuşş eline sağlıkkkkDD
benim önce nikah olucak akşama da düğün kır düğünü olcakk 200 kişi yemekli senin?
Kizlar liste yaptim.... 7 kisi olmusuz... Vay beee :)
B3bish 1 Agustos
Mujum 1 Agustos
Aime21 2 Agustos
Gorkemre 7 Agustos
Flamekiss 8 Agustos
Gissemli09 8 Agustos
Sell1 8 Agustos
evet çok güzel olmuş eline sağlık:)
benim nikahım düğünümde olucak. yemekli ve 600 kişi olucak kapalı mekandayız ayrıca..
kına gecemde 1 gün öncesinde olucak o da yarı acık yarı kapalı mekanda olucak.. valla düğün falan gelip geçici Allah hepimizi bir yastıkta kocatsın ömür boyu ağız tadı versin inşallahhh...:Saruboceq:
ben izmirden konyaya gidicem kıslar, bu nedenle kına gecem 1 ağustosta izmirde düğün salonunda 400 kişilik olacak, düğünüm 8 ağustosta ankarada 900-1000 civarı olur diye düşünüyoruz, yemek yok ama kokteyl tarzı bişiyler olcak, günler o kadar çabuk geçiyo ki 2 ay bile kalmadı :)
ben izmirden konyaya gidicem kıslar, bu nedenle kına gecem 1 ağustosta izmirde düğün salonunda 400 kişilik olacak, düğünüm 8 ağustosta ankarada 900-1000 civarı olur diye düşünüyoruz, yemek yok ama kokteyl tarzı bişiyler olcak, günler o kadar çabuk geçiyo ki 2 ay bile kalmadı :)
benim kına gecem 6 ağustosta 150-200 kişilik olcak,pasta kola olcak.Valla 2 ay kaldı şaka maka, hazırlıklarınızz ne alemde kıslarrr????
kızlar evim hazır salon eşyam oturma odam mutfagım hazır yatak odamın siparişini vermek kaldı bitek... perdelerim ve halılarım eksikler arasında. bunun yanı sıra ufak tefek seyler kaldı alınacak ütü masası yastık mandal askı gibii... annemle tum hız eksiklerimi tamamlamaya calısıyoruzzz artık dinlenmek istiyorummmmmm:umursamaz:
Kizlar liste yaptim.... 7 kisi olmusuz... Vay beee :)
B3bish 1 Agustos
Mujum 1 Agustos
Aime21 2 Agustos
Gorkemre 7 Agustos
Flamekiss 8 Agustos
Gissemli09 8 Agustos
Sell1 8 Agustos
ama yeter ki geLsin artık zaman. tüm yorgunLuga deger bu mutLuLuk opuyorumnanaktan
aa ankarada nerede olcak? bende ankaralıyım. bana 2 ay çok uzun geliyyoo sankı 2 asır var onumde gıbı...