cigdemelim bacım çok sağol
bilgencim teşekkür ederim tatlım, amin inşalah, da burada tek ben mi ağustosta evleniyorum yaaa
bende çok mutlu oldum cnm, benmki de 8 ağustosta, ben kpss'gircm diye araya ancak bu şekilde zaman koyabildik... ramazana denk geliyo ama olsunaaa inanamıyorum sonunda ağustosta evlenen birini buldum oleyyy:) bende 7 ağustosta evleniyorum tatlım ayy çok mutlu oldummm:)))opuyorumnanaktan
girmez cnm daha neler :kedi:kuzum bişey dicem ya kızba bak kaydirigubbakcemile3
şimdi ramazanda sizin oruçlarda sakata gidebilir bak olumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile2
girmez cnm daha neler :kedi:
geceler yeter, gündüz orucumuzu tutarız inşallah :)) bayanssulusmile
zaten kocişim yanımda olsun , o bana yeter kaydirigubbakcemile3 gece ya da gündüz fark yaratmaz kaydirigubbakcemile2şaka yaptım kuzum anlayışına sığınarak teşekkür ederim olumunekankayizsmile
ay ne bilim zaten çalışıyoruz ya nolcak benim aklıma gelmediydi hihoyyyt
teşekkürler tatlım ben kismeyi bulamayınca oraya gelmiştim zaten :)))hayırlı olsun kızlar tam ramazan üstü olduğu için tek kalmışsınız burda temmuz gelinlerinin arasında da görmek isteriz sizi gelin katılın bizee :)
bende çok mutlu oldum cnm, benmki de 8 ağustosta, ben kpss'gircm diye araya ancak bu şekilde zaman koyabildik... ramazana denk geliyo ama olsun neler yapıosun bakalım, hazırlıklar ne durumda .. zemuszemus
Güzelmiş damatlık:))) Biz de daha ev tutmadık haziranda bakmayı düşünüyoruz.Salona köşe koltuk, yemek masası,yaşam ünitesi aldık.Yatak odası takımı aldık,mobilyacıda duruyor.Beyazeşyaları da temmuzda alıcaz.Pek bi çeyizim yoktu, harıl harıl onlarla ilgilendik annemle.Schaferın kampanyasından yemek takımı,tencere takımı,çatal-bıçak takımını aldık.İşte uyku seti,yastık,yorgan,nevresim takımları,yatak örtüsü,bornoz takımı aldık.Günlük çatal-bıçak ve yemek tabağı, kahvaltı tabağı aldım 6 tane.Kına gecesi için kına elbisemi aldım,bindallımı aldım,kına keseleri,kuruyemiş paketleri,kına tepsisi,sepeti,tülbentler filan onları aldım.Gelinliğim dikiliyor,pazartesi provam var.Gelinlik ayakkabımı aldım.Davetiyelerimiz de basılıyor.İşte böyleeee tatlımmm şimdilikk bunlar var.:içelim:
Kizlar slmlar
bende 02 AGustos´da gelin olacagim insallah.
Ilk basta 07 AGustos düsündük, ama heryer dolu oldugu icin 02sine aldik....
oo siz baya halletmişsiniz cnmbenm daha ev yok ama biz beyaz eşyaları bitirdik, oturma odasını aldık,bi de halılarımız tamam; benm çeyizim fazla fazla var, çok şükür hiç eksiğim yok, kütahyanın 12 kişilik yemek tkımı, tunadan çatal-kaşık, özdilekten nevresimlerimi bornozumu filan odur budur hepsini aldım, zaten çeyizlerim giderken çekerim,
benm de kınalık ve gelinliğim alındı ama provalarım yapılmadı, bindallımı filan bu aralar bakcaz, hallederiz inşallah, allah cümleeten kolaylık versin canım.. kaydirigubbakcemile5
Kizlar slmlar
bende 02 AGustos´da gelin olacagim insallah.
Ilk basta 07 AGustos düsündük, ama heryer dolu oldugu icin 02sine aldik....
sağol canım sende çoğu şeyi halletmişsin maşallahhh Valla hepimize kolaylık versin
Oooo süper canım hayırlı olsunnnn mutluluklar, nasıl gidio hazırlıkların senin