aramıza hoşgeldin tatlım, biz ağustos gelinleri özeliz,az kişiyiz, ohhh, sakin kafa, burda rahat rahat içimizi dökebiliriz kaydirigubbakcemile5
ayyy hayırlı olsun tatlımmmm bende artıkk beklemekten sıkıldımmm gelsin artıkkk geçsin zamann.Bende dün gelinlik provasındaydım, çok güzel olmuş, istediğim gibi gerçi daha işlemeleri yapılmadı ama çok beğendim tam üstüme oturdu, korkuyordum ya istediğim gibi olmazsa diyee.Ayyy çok acayip oldum giyince, daha önce gezerken de hiç denememiştim gelinlik, ilk defa giydim muhteşem bişiiiikaydirigubbakcemile5
ben de dün provaya gittim cnm, beden ölçüsü için daraltmadım ama etek boyu ve üzerinde istediğim değişiklikler ayarlanacak, düğüne 1 ay kala benden ölçüm alınacak, snradan kilo alma ya da verme durumu olursa diye... gerçekten çok heyecanlı, çok güzel şeyler...
bazen her şey çok güzel diyorum ama bazen de boşlukta gibi hissediyorum kendimi, sana olmuyo mu hiç öyle?? bu her evlenen kızda olur diyolar ama ne bileyim, sanki hep aklımda bişeyler soru işareti gbi ama ne olduğunu çözemiyorum bilmiyorumkismile
Selammmm,
1 Agustosla bende geldimmm :)
Hoşgeldin mujum hayırlı olsun:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?