2009Nisan Anneleri İftarda Ne Yemeli Bebişlere Sütü Azalmasın Diye?

kızlar egeye demir ilacı başlıcam eczacı üzerine 1 sefer 9 damla yazmış bişeye karıştırıp mı vericem ?yoksa çay kaşığıyla mı vericem.
benimde sinüzitim başladı off midem bulanıyor...............

Bizim 6 damla yazıyor,ben 1 çay kaşığına 6 damlayı damlatıyorum,bir kerede veriyorum ağzına.

bilirim tabi dedelerden ananeden babaneden onların baba ve annelerinden katıksız saf kan gürcüyüm ben :1closedeyes:
ben diyorum zaten bu kızda bişey var yani
demekki güzellik ordan gelme:)
benimde babam gürcü ordan şey ettim hihih
kızlar bugn ne piişireceksnzzz

valla ben bugün tavuk ciğer sote yaptım pilav ayran falan filan

baban gürcüyse sende gürcüsün enee hem dünürüm hem soydaşım :1hug:bi kafkas düğünü yaparız biz bunlara oooh dillere destan :lepi:

bu gun bende tembellik var ve yemekler kolay
çorba ama neyapıcama karar vrmedim
makarna domatesli fesleğen soslu
dunden barbunyam var az
ve kemal paşa tatlısı

AkŞama ıftara mısafırım var ....... MenÜm ŞÖyle :
Mercımek Çorbası
pırınÇ pılavı
alı nazık
yaz tÜrlÜsÜ (azar azar sebzelerım ver onları deĞerlendırıcem)
salata
tatlı (henÜz ne yapacaĞıma karar vermedım yardımcı olursanız sevınırım)
hemen az bıŞeyde masaya paÇanga bÖreĞı

irmik tatlısı yapabilirsin yaz tatlısı ve fazla ağır olmaz canım yada şu meşhur muhallebili kadayıftan yarına bende yapıcam misafirlerime

bu gun bende tembellik var ve yemekler kolay
çorba ama neyapıcama karar vrmedim
makarna domatesli fesleğen soslu
dunden barbunyam var az
ve kemal paşa tatlısı

ben de bugün kemalpaşa tatlısı yapacagım. bursa nın en sevdigim şeyi diyebilirim :) burda tazesini bulamıyorum ne yazık ki ama metro marketlerde dgs dink diye bir marka var, kuru orjinal kemalapaşa peynir tatlısı, ondan alıp yapıyorum çok güzel oluyor.

Hımmm olabılır aslında ama kadayıf tatlısını doĞum ıznındeyken denemıŞtım ben beceremedım o tatlıyı yapmayı ırmık tatlısı nasıl kııı

sinemcim 11 kaşık şekere 10 kaşık irmik koyuyosun yemek kaşığıyla 1 kılo süt ve 1 vanilya güzelce pişir kek kalıbına yada borcana dök ben borcamı tercih ediyorum ben arasına 1 sıra kakaolu bisküvi koyuyorum bazen dondur dilim dilim kes sevis yap

terbiyeli şehriye çorbası
mantarlı antrikot
mantı(yoğurt soslu)
salata,kavun
aslında canım kısır istiyor ama üşeniyooorummm.

sinemcim 11 kaşık şekere 10 kaşık irmik koyuyosun yemek kaşığıyla 1 kılo süt ve 1 vanilya güzelce pişir kek kalıbına yada borcana dök ben borcamı tercih ediyorum ben arasına 1 sıra kakaolu bisküvi koyuyorum bazen dondur dilim dilim kes sevis yap

saol canım ya hem kolaymışta olabilir valla ..........

X