2009Nisan Anneleri İftarda Ne Yemeli Bebişlere Sütü Azalmasın Diye?

sinemcim 11 kaşık şekere 10 kaşık irmik koyuyosun yemek kaşığıyla 1 kılo süt ve 1 vanilya güzelce pişir kek kalıbına yada borcana dök ben borcamı tercih ediyorum ben arasına 1 sıra kakaolu bisküvi koyuyorum bazen dondur dilim dilim kes sevis yap

hmmmm pek güzeeel denemek lazım cokacimcoooksağol sehercim

rica ederim bildiğim yemeklerin çoğu kolay ve pratık olması gerekıyo çünkü hiç anlamadan misafir geliveriyo bana yarın ve cuma olacağı gibi :)

arkadaslar ben sütün gider diye oruç tutamıyorum korkudan... sizde süt azaliyor mu tutan arkadaslar......

sengun teşükkürler canım dünkü irmik tarifi için çook makbule geçti... kolay ve güsel....

rıca ederım canım bugubku menude misafir var benım gerçi yarında var ya
kremlı mantar çorba
hasan paşa köfte pilav salata
zeytınyağlı yaprak sarma hoşaf (elma ayva karışık)
tatlıda kemalpaşa dunden kaldı

arkadaslar ben sütün gider diye oruç tutamıyorum korkudan... sizde süt azaliyor mu tutan arkadaslar......

Ben tutuyorum,şimdiye kadar azalma olmadı canım,ama arada şeftali armut püresi de veriyorum,gerçi onları yese de kızım 5 -10 dk sonra acıkıp meme emiyor.

bugünkü menü tarhana çorbası zeytinyağlı barbunya pilav salata turşu talımız daha yok ne yapsamki acaba şu kadayıflı tatlı çok güzel ama üşeniyorummmmmm

bugÜnkÜ menÜ:
yayla Çorbası
zeytınyaĞlı engınar
fırında tavuk
nohutlu pılav
sÜtlaÇ
bıde ara sıcak sıgara bÖreĞı
hadı afıyet olsun..

allaha ŞÜkÜrler olsun..
olmayanlarada versın.

ben de bugün yoğurtlu makarna çorbası
peynirli börek
ekmek mantısı veee
muhallebili kadayıf yaptım

bugÜnkÜ menÜ:
yayla Çorbası
zeytİnyaĞlı engİnar
fırında tavuk
nohutlu pİlav
sÜtlaÇ
bİde ara sıcak sİgara bÖreĞİ
hadİ afİyet olsun..

allaha ŞÜkÜrler olsun..
olmayanlarada versİn.

ohhhh yarasın lop lop et olsun canım misafir falanmı var baya bi kalabalık menü helal olsun valla

bende bugün tazefasulye yapayım dedim
2 de koydum yemeği saat 5 ti hala pişmemişti aygaza acıdım kazıklamış beni pazarcı
bugünde oruçluydum yemekte yoktu başka apar topar yemeğe çıktık

bende bugün tazefasulye yapayım dedim
2 de koydum yemeği saat 5 ti hala pişmemişti aygaza acıdım kazıklamış beni pazarcı
bugünde oruçluydum yemekte yoktu başka apar topar yemeğe çıktık

canım keşke düdüklüye atsaydın gerçi pişmeyen cinsinden olduktan sora neye atsan boş ama iftar işte başka zamana benzemiyo olsun bahaneyle dışarı çıkmış oldunuz

ezo gelin çorba
soslu börek
fırında soslu tavuk budu
patates
bıber dolması
salata yoğurt
kadayıflı muhallebi

X