- 5 Şubat 2009
- 6.858
- 1
- Konu Sahibi cicekcicek
Bütün tavuk yapmayı sevmiyorum ben,onu kesip servis yapmak zor oluyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etli patates yaptım etleri pişmek bilmedi sinir oldum nedri bu benim yemeklerden çektiğim yaa
eheheBen etleri önceden üzerine çıktıçıkacak kadar suda haşlıyorum Sultan,o zaman güzel pişiyor.
Çıktıçıkacak da nasıl oluyorsa)Az suda yani.
CANIMCIM 3 SENELİK EVLİYİM ANCAK ÖĞRENEBİLDİM KIRMIZ ET PİŞİRMESİNİ :kedi:
BEN KENDİ YÖNTEMİMİ SÖLİM BELKİ İŞİNE YARAR ETİ GÜZELCE YIKAYIP DÜDÜKLÜ TENCEREYE KOYUYORUM 1 SU BARDAĞI SU KOYUYORUM VE DÜDÜKLÜYÜ KAPATIM ÖNCE HARLI ATEŞTE PİŞİYO DÜDÜĞÜ ÖTMEYE BAŞLAYINCA APARATINI İNDİRİP ALTINI KISIP 25 DK YADA 30 DK KADAR PİŞİRİYORUM ONDAN SONRA KAVURCAN MI YEMEKTE Mİ KULLANCAN SOTELİYCEN Mİ TERCİH SANA KALMIŞ BEN BÖLE BULDUM ÇARESİNİ BULAŞIK ÇOK OLUYO AMA ANCAK ET YAPABİLİYORUM HİHİHİHİ
ben size maşallah diyorum kendimden de utanıyorum eşim şu konuya girip okusa beni boşar herhalde yaa kaydirigubbakcemile3 valla çoğu zaman son dakka bişiiler yapıyorum ben eladan beri eskiden olsa döktürürdüm ama şimdi canımda bişii yapmak istemiyo siz ramazandan değil her zaman böölesiniz sanırım kızlar
Bense ela uyuduğu kısa zaman içinde evle uğraşıp biraz dinleneyim diyorum ki adam gelince yorgunsam çok sinirli oluyorum o zaman adam güzel bişii yesede anlamıcak zaten kaydirigubbakcemile3
Kızlarrrr yenİ bİr tarİfİm var bu akŞam denİycem gÜzel olacaĞını dÜŞÜnÜyorum sİzlerle de paylaŞmak İstedİm ......
GÜveÇte mantarlı pİlav ....
Malzemeler :
1 soĞan
300 gr mantar
1 su bardaĞı pİrİnÇ
150 gr kuŞbaŞı et
1,5 su bardaĞı et suyu
1 su bardaĞı su
2 patates
1 bardak kaŞar peynİr rendesİ
az sıvıyaĞ
dereotu
yapılıŞı :
SoĞanı yemeklİk kes yaĞda sotele İÇİne kÜÇÜk kÜÇÜk doĞradıĞımız mantarlarıda ekle ve kavurmaya devam et. Pİrİncİ ekle bİr sÜre kavur ve et suyunu koy ve pİlavı pİŞİr .... Etlerİ ayrı yerde gÜzelce pİŞİr (ben dÜdÜklÜde ayrıdan yapıyorum)
pİlav ve etler pİŞtİkten sonra pİlava etlerİ ekle dereotunu kÜÇÜk kÜÇÜk kıy ve pİlava ekle pİlavı ŞÖle bİr karıŞtır ve kÜÇÜk toprak gÜveÇlere al..... Bu arada tabİ patateslerİ haŞlamıŞ ol ve pÜre halİne getİr (bn genelde hazır pÜre kullanıyorum malum zaman kısıtlı) kaŞar rendesİyle karıŞtırıp gÜveÇlerİn Üzerİne sıvazla ve ÜstÜ kızarana kadar fırınla ...... GÜzel olacaĞını tahmİn edİyorum arkadaŞlar ben bu akŞam denİycam bİ aksİlİk Çıkmazssa .....
Bence de güzel olacak,yakın olsaydık keşke Sinemsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey