• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazında evlenenler buraya!!!

slm kızlar ben geldiiim:)))
hayırlısı olsun begümcük umarım en kısa zmnda kendi evin olur:)))
elifciim bende yorgun uykuzu ve bitkinim:((((
hava değişiminden sanırım benimki:D

Amin canımm. isteyen herkese inşallah.öğretmenmisin canım sen

Nastasiacım umarım şu halsizliğimiz kısa sürede çözülür

bende de var bu halsizlik. eve vardığımda kolumu kaldırmak istemiyorum :delphin:
Sen gel tanıştırırım seni canem :)))))))))

benide tanıştır zemuszemus bende gelem bugün oraya :kedi:

günaydın kızlar nasılsınız:))))

begümcüğüm öğretmenim ben evet:)))

hepimizde olduuna göre büyük ihtimal hava değişiminden kızlar korkulacak bişey yoktur umarım:D
ayy bi de domuz gribi çıktı başımıza:((((
ben ondan baya korkuorum malum insanın bol olduu bi alanda çalışıorum:(((

Begümcüm tabi gel canım tanıştırırım ama bugün ben olmayabilirim ,ayrıntılı temizlik yapıyorum işim bitincede ablama gideceğim.

Nastasia cım sorma bu domuz gribi benide tedirgin ediyor.Çalıştığım alan itibariylede 1.risk grubu içindeyim :(

Sizede aşı vuracaklar mı?

geçmiş olsun elifciim sulidin die bi krem var sürüosun yarım saat içinde boynun eskisinden de daha ii oluo:D
dene bi istersen?

mısracıım sen nerde çalışıodun cnm?
ben aşı falan olmak istemiorum!

hoşgeldin şeker leblebiiciim:D

mısracım zormuş seninde işin... sokak çocuklarıyla nasıl bi iş yapıosunuz onların durumlarını araştırıp sosya hizmetleremi yönlendiriosun?

Şeker hoşgeldin nasıl gidiyor evlilik?

Elifcim geçmiş olsun cnm

Son düzenleme:
aaa bi arkadaş daha vardı sosyal hizmetlerden:)
bende bazen sosyal hizmetlere mi geçsem die dşünüorum daha güzel gelio bana... mesela yetim çocuklarla falan çalışmak. zor olur ama gene de daha içime siner gibi

Öncelikle hepinize günaydın arkadaşlar.

Nastasiacım kesinlikle geçme biz kurtulmaya çalışıyoruz.
Mesleki olan çokkkk büyük bir bilgi kaybına uğrarsın ,ne bildiklerrin kalır nede üstüne ekleyebilirsin.Sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gnaydıın herkese:)))

gerçekten öyle mi düşünüyorsun, çok şaşırdım okdr kötü olduğunu bilmiyorum... geçen gün bi forumda da sosyal hizmetlerden biri meb geçek istediini söylemişti.demekki bu dediklerin yüzünden...

Evet cnm ne yazık ki böyle.
Çok çok farklı bir alan vede düşündüğünden bin kat zor bu pareleldede o kadar yıpratıcı.:(

ztn insan onlarla çalışırken üzüntiden yıpranır bence ama işte bir yanda da faydalı olduunu bilmek biras mutlu eder die düşünüorum?

selam arkadaşlar bu topiği takip ediyorum bayağdır. bende bu yaz ewlendim sevgileropuyorumnanaktan

kızlar selammm
görüşmeyeli haberler de değişmiş artıkk...
düğün telaşı derken farklı, tatlı telaşlar yaşanmaya başlamış bile...
mercimeklerini bekleyenleri tebrik ediyorumm....
en kısa zamanda mercimeği fırına vermek umuduylaa....:))

Back