• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazında evlenenler buraya!!!

Canlarım bundan sonra beni burada daha sık göreceksiniz inşallah.

Mutlucum hoşgeldin cnm

oleyy mısracııım:))) seni daha fazla görmek isteriz:D
hatta bütün kızları daha çok görmek isteriz akıcı bi sohbetimiz olur inş:D

iim cnm ne olsun
dinleniorum ewde tv karışına geçtim aslında ders çalışmam gerek sınava girecem bi hftasonra ama hiiiç cnm istemio:(:(((

Canım dün tüm ailemi yemeğe aldım epeyce yoruldum ama tabi değer çok güzel geçti.
Erkek kardeşimle eşide bende kalıyorlar,dün gece çok geç yattım sabah erken kalktım uyuyamadım.
Anlayacağın uykusuzlukta var,biraz yatayım dedim eşim ilk kezçok erken geldi.
Birazdan gidebilirim

cnm bende bi girip bi çıkıorum...
dinlen bari sende misafir falan insan çok yoruluo gerçekten ben 2 gün kendime gelemiorum kalabalık misafirden sonra...

Merhaba ben daha önce yazmış mıydım hatırlamıyorum ama ben de 1 Ağustosta evlendim.Şu an eşimle y.dışında yaşıyoruz.Bebek lafı dolanmaya başladı bakalım ne olacak zemuszemus Evliliğe alıştınız mı nasıl gidiyor?

biankacığım hoşgeldin tekrar:)))
evlilik ii gidio alışıo insan zamanla :))
bebek lafı dolanıo demek hadi bakalım hayırlısı olsun nedense çiftler evlenmeden önce aman evleneyim 2-3 sene yok derler sonra evliliklerinin ilk aylarında düşünmeye konuşmaya başlarlar:))) çok ilginç gerçekten... bizde de öle oldu:P

biankacığım hoşgeldin tekrar:)))
evlilik ii gidio alışıo insan zamanla :))
bebek lafı dolanıo demek hadi bakalım hayırlısı olsun nedense çiftler evlenmeden önce aman evleneyim 2-3 sene yok derler sonra evliliklerinin ilk aylarında düşünmeye konuşmaya başlarlar:))) çok ilginç gerçekten... bizde de öle oldu:P

Hoşbulduk nastasia :) Evet, biz de aynı şeyi düşünüyorduk zaten daha tam karar da vermedik ama insan evlenince sokakta gördüğü çocuklara bile daha farklı gözle bakmaya başlıyor.Bakalım daha ortada bir şey yok, belki 2-3 seneyi bulur gerçekten.Sen ne zamandır evlisin, yazmışsındır ama gerilerde kaldı herhalde bulamadım.

heyyyyyyyyyy kızlarrr sonunda sizi buldummm :lepi:

hoşgeldiin canım tekrar aramıza:))) gördüğüme sevindim seni kaydirigubbakcemile2

Hoşbulduk nastasia :) Evet, biz de aynı şeyi düşünüyorduk zaten daha tam karar da vermedik ama insan evlenince sokakta gördüğü çocuklara bile daha farklı gözle bakmaya başlıyor.Bakalım daha ortada bir şey yok, belki 2-3 seneyi bulur gerçekten.Sen ne zamandır evlisin, yazmışsındır ama gerilerde kaldı herhalde bulamadım.

ewt canım yaa hayırlı olsun bi de iki annede bana sürekli torun torun diyip duruokaydirigubbakcemile2 normalde annem yok yapma gez toz derdi... o da bi özeniyor bebek kıyafeeti falan bakıyor:))) eşim ztn normalde de çocuklara çok düşkündü şimdi iyicene düşüo, bebek görünce gözlerinin içi parlıyor... bende eğer kısa sürede yaparsam o çok istiyor diye yaparım sanırım... bizde daha yeni evliyiz canım düğünümüz 21 haziranda olmuştu:))) bakalım artık kısmet hayırlısı olsun...bazen arkadaşlarımda gaza getirmeye çalışıyor ama bir yandan gezecem diyorum bir yanda aman olsunda aradan çıksın diyorum ... sonra aradan çıksın die de çocuk yapılmazki diyorum bütün hayatını kaplıo o aradan çıkarmaya çalıştıın şey... ama benim aradan çıkarmadan kastım sanırım hamilelik... kilolar... yeni doğanın problemleri hastalık uykusuzluk ufak oluşu falan... aslında büyümüş çocukları bende seviyorum ama bebeklerden korkuorum... işim gereği ztn çocuklarla iç içeyim aman yaa ne bileyim kafam karışık... artık hayırlısı olsun:))))

hoşgeldiin canım tekrar aramıza:))) gördüğüme sevindim seni kaydirigubbakcemile2

ewt canım yaa hayırlı olsun bi de iki annede bana sürekli torun torun diyip duruokaydirigubbakcemile2 normalde annem yok yapma gez toz derdi... o da bi özeniyor bebek kıyafeeti falan bakıyor:))) eşim ztn normalde de çocuklara çok düşkündü şimdi iyicene düşüo, bebek görünce gözlerinin içi parlıyor... bende eğer kısa sürede yaparsam o çok istiyor diye yaparım sanırım... bizde daha yeni evliyiz canım düğünümüz 21 haziranda olmuştu:))) bakalım artık kısmet hayırlısı olsun...bazen arkadaşlarımda gaza getirmeye çalışıyor ama bir yandan gezecem diyorum bir yanda aman olsunda aradan çıksın diyorum ... sonra aradan çıksın die de çocuk yapılmazki diyorum bütün hayatını kaplıo o aradan çıkarmaya çalıştıın şey... ama benim aradan çıkarmadan kastım sanırım hamilelik... kilolar... yeni doğanın problemleri hastalık uykusuzluk ufak oluşu falan... aslında büyümüş çocukları bende seviyorum ama bebeklerden korkuorum... işim gereği ztn çocuklarla iç içeyim aman yaa ne bileyim kafam karışık... artık hayırlısı olsun:))))

Benim annemden henüz ses yok, y.dışında olduğumuz içi beni özlemekle meşgul ama skypedan da olsa kayınvalidem soruyor.Bir de benim tüm arkadaşlarım bekar..İlk evlenen ben oldum.O kadar küçük de değilim, 24 yaşındayım.Etrafımda evli bir arkadaşım olsa da gaza getirse kaydirigubbakcemile5 Kilo işi benim de aklıma geliyor, 2 sene öncesine kadar balık etli olup çıkmıştım şimdi çok güzel verdim fazla kilolarımı.Hatta fazlasını verdim ama bu halim hoşuma gidiyor.Sonra da bunu düşünmemem lazım diye kendimi motive ediyorum.En azından sen az çok çocukları tanıyormuşsun, ben tek çocuğum.Çevremde hiç bebek de olmadı.Ailenin tek torunuyum.Kuzenlerim filan hep başka şehirlerde büyüdüler.Kucağıma bebek bile almadım desem bu zamana kadar:kedi: ama kayınvalidem de öyleymiş, merak etme insan kendi çocuğu olunca alışıyor her şeyi öğreniyor dedi.Bakalım yerimseniben dediğin gibi hayırlısı olsun demek en iyisiii

Benim annemden henüz ses yok, y.dışında olduğumuz içi beni özlemekle meşgul ama skypedan da olsa kayınvalidem soruyor.Bir de benim tüm arkadaşlarım bekar..İlk evlenen ben oldum.O kadar küçük de değilim, 24 yaşındayım.Etrafımda evli bir arkadaşım olsa da gaza getirse kaydirigubbakcemile5 Kilo işi benim de aklıma geliyor, 2 sene öncesine kadar balık etli olup çıkmıştım şimdi çok güzel verdim fazla kilolarımı.Hatta fazlasını verdim ama bu halim hoşuma gidiyor.Sonra da bunu düşünmemem lazım diye kendimi motive ediyorum.En azından sen az çok çocukları tanıyormuşsun, ben tek çocuğum.Çevremde hiç bebek de olmadı.Ailenin tek torunuyum.Kuzenlerim filan hep başka şehirlerde büyüdüler.Kucağıma bebek bile almadım desem bu zamana kadar:kedi: ama kayınvalidem de öyleymiş, merak etme insan kendi çocuğu olunca alışıyor her şeyi öğreniyor dedi.Bakalım yerimseniben dediğin gibi hayırlısı olsun demek en iyisiii

alışkınım ama canım benim öğrencilerim büyük benim gözümü korkutanda işte küçükle ne yapacağım :((( hele ben bebekleri kucağıma bile alamam bişey yapacam die... korkuyorum acayip ama kuzenimde öyleydi hatta bebekleri hiç sevmezdi şimdi bi oğlu oldu görsen nasıl titriyor üzerine ben bile çok şaşırdım:))) sanırım bizde alışırız... ayrıca çevrende çocuk falan olmasıyla bakımın falan alakası yok benden sonra 2 tane kardeşim oldu ve de benimle yaş aralığı çok fazla onların o yüzde bebekliklerini falan hep hatırlıyorum ama genede bi çok şeyini unutmuşum:)))
ayy geçen gün kuzenin oğlu geldi 4 yaşında klozete oturttum onu ama tam oturtamamışım sanırım veya düşecem die öne gelmiş sanırım.. hep tuvaletini klozetin oturma yeri ile seramiği arasında paspasa yapmış gül gül öldüm... yazık yaa bi de nasıl utandı... bi de onun ablası gelmişti o da 6 yaşında onunda poposunu yıkıorum die her tarafını yıkamıştım bütün kıyafetleri ıslanmıştı delikafadulden sonra isyan ettim annesine sen olmadan gelmesinler yanıma veya da geliolarsa tuvaletlerini yapmasınlar dedim :roflol::roflol: nasıl ilgilenecem kendi çocuğum olunca yaa iicene korktum açıkçası... ama başa gelen çekilio sanırım:))
benim nerdeyse büyün arkadaşlarım evlendi hatta çocukları bile olanlar var... bikaç arkadaşım evlenmedi bende onları örnek alıorum kendime ohho daha evlenecekler de çocukları olacakta diorum en iisi ben onlarla rahat rahat gezeyim diorum çoluksuz çocuksuz... ama hayırlısı olsun artık hakkımızda:)))
sen yurtdışında nerdesin cnm?
çalışıyor musun orada? aslında çalışmıosan bebek yaparsan hemen alışırsın oraya yeni gittiysen... vakit geçer en azından... ama eğer orada kalıcıysanız ozmn önce oraya alış dillerini falan öğren sonra yaparsınCADIARZU teyzemde evlendikten bikaç ay sonra fransaya gitmişti 3 senliğine orada 2 çocuk yaptı hemde ücretsiz izinliydi o dönem sonra türkiyeye geri dönünce işe dewam etti hemde çocukları biras büyümüş oldu:)))

Back