Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biankacığım hoşgeldin tekrar:)))
evlilik ii gidio alışıo insan zamanla :))
bebek lafı dolanıo demek hadi bakalım hayırlısı olsun nedense çiftler evlenmeden önce aman evleneyim 2-3 sene yok derler sonra evliliklerinin ilk aylarında düşünmeye konuşmaya başlarlar:))) çok ilginç gerçekten... bizde de öle oldu
heyyyyyyyyyy kızlarrr sonunda sizi buldummm :lepi:
Hoşbulduk nastasia :) Evet, biz de aynı şeyi düşünüyorduk zaten daha tam karar da vermedik ama insan evlenince sokakta gördüğü çocuklara bile daha farklı gözle bakmaya başlıyor.Bakalım daha ortada bir şey yok, belki 2-3 seneyi bulur gerçekten.Sen ne zamandır evlisin, yazmışsındır ama gerilerde kaldı herhalde bulamadım.
kızlar bende haziran 2009 da evlendim şimdi ise 19 haftalık hamileyim :)
hoşgeldiin canım tekrar aramıza:))) gördüğüme sevindim seni kaydirigubbakcemile2
ewt canım yaa hayırlı olsun bi de iki annede bana sürekli torun torun diyip duruokaydirigubbakcemile2 normalde annem yok yapma gez toz derdi... o da bi özeniyor bebek kıyafeeti falan bakıyor:))) eşim ztn normalde de çocuklara çok düşkündü şimdi iyicene düşüo, bebek görünce gözlerinin içi parlıyor... bende eğer kısa sürede yaparsam o çok istiyor diye yaparım sanırım... bizde daha yeni evliyiz canım düğünümüz 21 haziranda olmuştu:))) bakalım artık kısmet hayırlısı olsun...bazen arkadaşlarımda gaza getirmeye çalışıyor ama bir yandan gezecem diyorum bir yanda aman olsunda aradan çıksın diyorum ... sonra aradan çıksın die de çocuk yapılmazki diyorum bütün hayatını kaplıo o aradan çıkarmaya çalıştıın şey... ama benim aradan çıkarmadan kastım sanırım hamilelik... kilolar... yeni doğanın problemleri hastalık uykusuzluk ufak oluşu falan... aslında büyümüş çocukları bende seviyorum ama bebeklerden korkuorum... işim gereği ztn çocuklarla iç içeyim aman yaa ne bileyim kafam karışık... artık hayırlısı olsun:))))
kızlar bende haziran 2009 da evlendim şimdi ise 19 haftalık hamileyim :)
Benim annemden henüz ses yok, y.dışında olduğumuz içi beni özlemekle meşgul ama skypedan da olsa kayınvalidem soruyor.Bir de benim tüm arkadaşlarım bekar..İlk evlenen ben oldum.O kadar küçük de değilim, 24 yaşındayım.Etrafımda evli bir arkadaşım olsa da gaza getirse kaydirigubbakcemile5 Kilo işi benim de aklıma geliyor, 2 sene öncesine kadar balık etli olup çıkmıştım şimdi çok güzel verdim fazla kilolarımı.Hatta fazlasını verdim ama bu halim hoşuma gidiyor.Sonra da bunu düşünmemem lazım diye kendimi motive ediyorum.En azından sen az çok çocukları tanıyormuşsun, ben tek çocuğum.Çevremde hiç bebek de olmadı.Ailenin tek torunuyum.Kuzenlerim filan hep başka şehirlerde büyüdüler.Kucağıma bebek bile almadım desem bu zamana kadar:kedi: ama kayınvalidem de öyleymiş, merak etme insan kendi çocuğu olunca alışıyor her şeyi öğreniyor dedi.Bakalım yerimseniben dediğin gibi hayırlısı olsun demek en iyisiii