• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazında evlenenler buraya!!!

hehehe yok cnm daha çalışmaya başlamaya ama jinekoloğa gitmem gerek sanırım hamile kalmadan önce tahliller yapılması gerekiomuş vitamin yüklemesi falan veriolarmış... sen gittnmi?

ben hamile kalmadan önce gitmedim canım.daha yeni yeni yolum düşüyor jinekologlara.
Annemlere gidince bende sıkılıyorum canım hemen evime dönmek istiyorum.Ne garip demi bunda bikaç ay önce ana evinden gidicez diye ağlaşıyorduk burda şimdi gidesimiz gelmiyor benneyaptımki

Dün gece 4 te yatıp bu sabah 7 de kalktım elifcimşimdide doğal olarak uyku bastırdı uyumayı düşünüyorum.

SıZZZZZZZZZZZZZZZZ NASILSINIZ?:))))))))

mrb kızlar ne war ne yok:)))
tek ben böyle düşünmüyormuşum sevindim... bende acaba ailemden kopuk bi insan mıyın nie böle die düşünüodum hahahah:)))

Dün gece 4 te yatıp bu sabah 7 de kalktım elifcimşimdide doğal olarak uyku bastırdı uyumayı düşünüyorum.

SİZZZZZZZZZZZZZZZZ NASILSINIZ?:))))))))

bizde iyiyiz teyzesi :)) :CüvCüv: Bende hamilelikten herhalde ne kadar uyursam uyuyayım dinlenemiyorum.Hep yorgun hep uykusuz... mirmirmirmir

Yeni gelinlere nazar değdi sanırsam hepimiz yorgun ve uykusuzuz.

Elifcim seninki normal cnm,ilk 3 ay genel olarak tüm anne adaylarını zorluyor

günaydın canlarımm kim var kim yok bakalım.Galiba mısracık burada :)

günaydın kızlar .Ben burdayım. ben bu topiği nie farketmedim yahu :1shok: evleneli 2 ay oldu ve ben bu hafta taşınıyorum kızlar. çok zor yaaa. en kısa zamanda ev sahibi oluruz inşallah :Saruboceq:

hoşgeldin begümcüm hayırdır niye taşınıyorsun bu kadar çabuk?

Hoşbulduk canım :1hug: evim çok soğuk oluyor benim. donuyoruz resmen. kayınbabamlar köyüne taşınıyorlar.onların çıkacağı ev güzel kaloriferli.bu seneki kömür parasını da ödemiş o yüzden tatlım

slm kızlar ben geldiiim:)))
hayırlısı olsun begümcük umarım en kısa zmnda kendi evin olur:)))
elifciim bende yorgun uykuzu ve bitkinim:((((
hava değişiminden sanırım benimki:D

ahh ahh canım okullar açıldı ben yaz tatilinde depoladıım enerjiyi fazlasıyla tükettim... cmt dinleniorum pzr kendime gelir gibi oluorum ama pzt gene bitip tükeniorum bu sene biter mi:(

Biraz daha iyiyim cnm tşk ederim.
Aklıma gelmişken sen neden bizim 'Eski dostlar.........' topiğine gelmiyorsun?

Back