2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Arkadaşlar inanmayın toz çıkarmıyor dediklerine.biz eve geçen sene elektrikli süpürge aldık arçelikten.toz çıkarmıyor dediler en iyisini aldık.ama nerdeeeeee.en iyisi su filtreli

Oooo kızlar süpürge falan diyor bizde daha bişi olmadığı için çeyizde alamıyoz öyle ufak tefek mutfak gereçleri alınıyo o kadar baba bilmediği için alamıyoruz.
Zaten bizim ortada birşey yok ama bir umut belkim olur 2009 a diye katıldım ama konuşulan konulara bana uzak kalıyo okuyorum sadece bilgim olsn napim.

sana da fikir olmuş olur bu konular.O zaman geldiğinde tecrübeli olursun.Ben burdaki arkadaşlardan fikir almayı seviyorumyerimseniben

benımkıde temmuzda gelecekler ama annem tutturdu 2009 ılkbaharına olsun allahım yaa neyse bende bu sene olur dıye bır suru ceyız yaptım

yemek takımı
kahvaltı takımı
tencere takımı
su takımı
yatak ortusu suslu
nevresım ortulerı
pıke takımları
battanıyeler
tencere takımı
caydanlık
catal bıcak takımı
gunluk yemek takımı
gunluk catal bıcak takımı
saklama kapları, cay takımları,caydanlıklar,bardaklar fılan fılan
klıpsı duduklu
kavanozlar suslu puslu esyalar
salon takımı
batıkler,basortuler,seccadeler fılan
perde fılan
mutfak takımı
yanı bır senede bu kadar yaptım annem nerdeyse bır sene daha verıyor gorsun bakalım kendısı zararlı cıkacaksırnaşık şey:roflol:

daha sayamadıgm aklıma gelemeyne seylerde var neyse ben 5 senedır cıkıyorum aramızda soz yaptım ama temmuzda herkes ogrenecek neyse eger annemın dedıgım gıbı olursa gorkemlı bır nısan olsun ıstıyorum yanı ole olması dah ıyı cunku nerdeyse 9 ay fılan nısanlı kalacam uzuns sure ya anlamadıgım sey bu ısteme ısı konusulurken yelız ben asla uzun nısan ıstemıyorum ıkı uc ay ancak dıyordu sımdı olay yaklastıııııı annemın fıkrı bırde degıstıııııı ole hemen olmasın dugun dıyorrrrrrrr

herkese merhaba

bende bir senelik nişanlı olarak seneyi beklemek zorundayım askerlik olayından dolayı
allah hepimizin yardımcı olsun diyorum

9 aylık nişanlıyım ben de.ve seneyi beklemek zorundayım.öyle karar alındı çeyize gelince bişey alamıyorum.beyaz eşya falan hiçççç.evimizde saklayacak yer bilem yok.alamıyorum ondan.bi de başka bi şehre gelin gitcem.burdan taşıması da zaten mesele olur.bi de masraf tabi

merhaba bayanlar düğün tarhimizi dün nişanlımın ailesi ile kararlaştırdık.3 Mayıs 2009.
03 Mayıs 2008' nişanımız olmuştu:) Ama tatil için ne diyorsunuz Akdeniz sahilleri 03 mayısda nasıl olur?

merhaba bayanlar düğün tarhimizi dün nişanlımın ailesi ile kararlaştırdık.3 Mayıs 2009.
03 Mayıs 2008' nişanımız olmuştu:) Ama tatil için ne diyorsunuz Akdeniz sahilleri 03 mayısda nasıl olur?

valla bız sımdı tatıl dusunemıyoruz bır dugunumuz olsun bakalım:1no2:

mayıs ayında akdeniz sahilleri gayet güzel olur
bence hemde sezon baslamadan sakin ve güzel bir tatil yaparsınız

kimi deniz ısınmamış olur diyor.Biz de 31 mayıs da mı yapsak diye düşünmeye başladık

burası tam bana göre işte.
Kızlar bende inşallah bir terslik çıkmadığı taktirde önümüzdeki yaza evleneceklerdenim

Hayırlı olsun canımmmm :sm_cool: darısı hayırlısıyla başımıza inşallah :1rolleyes: denizlere gelince pek fikrim yok.belli olmuyo ki havalar.bi açık bi kapalı.arada yağmur da oluyor.ama yine en sıcak deniz akdenizdir.diğerleri daha soğuk olur.marmara,ege vs

seneye evlenecek kısslar çeyizler ne alemde bakim
neler var neler yok ?

Benim ne zaman evleneceğim belli değil malum bilen bilir
Ama tek tük ilerde zorlanmıyalım diye ufakda olsa alıyorz birşeyler
Geçende karacanın kahvaltı takımını gördün en son çıkan modeliymiş kare tabakları falan ben kare tabağı çok seviyorum kafama koydum bir kaç ay sonra almayı düşünüyorz annemle çok güzeldi ama ya küçük çiçek desenli abartılıda değil desenleri çıtı pıtı çok beğendmm:asigim:

bizde seneye nisan gibi evlenmeyi dusunenlerdenız, keske hemen gecse şu zaman yaaa :1rolleyes: Şeniz

bu arada biz ceyiz adına bir tek sey bile almadık, onun yerine her ay para yatırıyoruz ortak hesabımıza

kızlr meraba ben de kısmetse 2009 sonuna doru evlencem sanırım zaman çok gibi gelio ama çabuk geçicek gibi koşuştururmadan. çeyiz demişsiniz yavaş yavaş yapıorz işte günlük kullnaım çoğu şey tamam danteller sarıllcak falan ama tabi daha çoook eksik var evliliğe yakın anca tamamlanır bence çünkü son ana kadar eksik bitmez:))

evettttttttt benim dahil oladuğum bir başlım..
kızlar laf aramızda bende üzülüyordum diğer topiğe bakıp:))) bende yazmak istiyorum diyordum..
işte burasıda bizim alanımızz:))) bende seneye yaza nasipse evleniyorum. 1 ay sonrada nişanım var kızlar:)) elbise bakmaya başladım bu gün... ama çok kararsızım nasıl birşey olacağı konusunda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…