2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

YOK YA 1 SENEDE EVLENMEK ZOR CANIM AMA BELLİ OLMAZ Bİ UMUT DİYELİM sırnaşık şey

elbette tatlım birçok zorluğu war elimizden geleni yapmaya çalışıcaz bizdee
askerden gelince işi hazır ,bende çalışıcam zaten
herşeyi onun üstüne yüklesem elbette altından kalkamaz :bbo:
düşüncemiz öle,ama ben onu ömür boyu beklemeye razıyım,geç olsun güzel olsun hiç farketmez.sonunda onunla olmak warya.:asigim:

bizim de beklememiz gereken 2 tane abisi var ve en önemlisi mezun olup çalışmaya başlamamız lazım aslında abileri olmasa ikimiz de son sınıfız ama onları beklemekten biz 3-5 yıl daha evlenemeyiz:çok üzgünüm:

Geç olsun güç olmasın derler kızlar canımızı sıkmayalım a.s.

Kızlar ben de bu yaz evlenemiyorum.nişanlım ve ben çok istememize rağmen engellediler bizi.kim derseniz...ailesi

sanırım ben de bu gruba giriyorum gelecek ay sözüm olacak insallah seneye yaz sonu da düğün olur diye düşünüyoruz....

kıslar ben de sizin guruba terfi ettim..aslında bu yaz olcaktı bizim düğün ama ramazan filan da var erteleyelim dedik daha bizim nişan bilem yok.artık bu yaz nişan olcak seneye bahar ya da yaza da düğün inşallah allah kısmet ederse...

selam kızlar..bizde 2009 yazında düşünüyoruz bakalım düğünü kısmetse..daha geçen hafta cmt oldu nişanım..aslında bu kadar uzamasın diyorum ama bakalım artık..

ne ii etmişsin bizede bir grup oluşturarak..teşekkürler..

selam kızlar..bizde 2009 yazında düşünüyoruz bakalım düğünü kısmetse..daha geçen hafta cmt oldu nişanım..aslında bu kadar uzamasın diyorum ama bakalım artık..

hayırlı olsun canım nişan fotoğraflarını yada nişanlığını falan görsek bizde çok güzel olur a.s.a.s.

bizde ne isteme ne söz nede nişan var ama bellimi olur daha 2009 yazına var belkim evleniriz kavuşuruz bir umut işte benide aranıza alın

selammmm kızlaaarr benimde 6 yıllık bi beraberliğim var Allah nasip ederse 2009 eylül gibi düşünüyoruz düğünü
daha nişan söz yok ama hepsi birden olsun istiyoruz biz
erkek arkadaşım büyük bi ihtimalle ağustosta askere gideecek ve kısa dönem yapacak inş.
şubatta buyda oluy mart nisanda nişan söz bi arada olurrr eylüldede düğünnnnn ama çoookk bekledikkk ya olsun bu kadar hızlı dimiii:):)

maşallah yine iyi beklemişsin :)
çokta hızlı sayılmaz kolay gelsin canım sayılı gün çabuk geçer diyorlar inş bizler için de öyle olur a.s.

hoşgeldin kardelen..o işler bi anda oluyor zaten.umarım her şey istediğin gibi olur..

hayırlı olsun canım nişan fotoğraflarını yada nişanlığını falan görsek bizde çok güzel olur a.s.a.s.

ilerleyen zamanlarda koyarım canım.zaten ewde oldu söz nişan birlikte.şirin bir takım giydim.öle cafcaflı olan şeyleri sewmiyorum çünkü.üstüde klasik ceket deilde kısa kollu ceket tipi bişeydi işte.

evet cnm biliyorum ALLAH yazdıysa sen istesende istemesende oluyo o yüzden bellide olmaz kavuşuruz aşkımla belki:asigim: herşey ALLAH ın takdiri hayırlısı olsun

Hoşgeldin kardelencim.ya ben girsem foruma kızlar olmuyor,kızlar olsa bakıyorum ben girmemişim.bi türlü denk gelemedik.ben de 5-6 sendir birlikteyim.ama daha geçen ağustos nişan oldu.yoruldum artık beklemekten.şimdi o askerde.aslında moralim de bozuk.çünkü habire tartışıp duruyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…