evettttttttt benim dahil oladuğum bir başlım..
kızlar laf aramızda bende üzülüyordum diğer topiğe bakıp:))) bende yazmak istiyorum diyordum..
işte burasıda bizim alanımızz:))) bende seneye yaza nasipse evleniyorum. 1 ay sonrada nişanım var kızlar:)) elbise bakmaya başladım bu gün... ama çok kararsızım nasıl birşey olacağı konusunda...
nerde yapıcaksın nişanını tatlım evde akrabalar arasındamı
yoksa salondamı olucak
arkadasım nişanın evde bile olsa senin için en özel zamanlardan biri sade bir kıyafetle sakın geçiştirme. gönlüne göre kesin özel birsey yaptır.
burcu eğer evde olcaksada sırtı acık ama kabarık eteklı olmayan saten bı elbısey gıyebılırsın ve bence zumrut yesılı cok hoz olur bıde saclarını yandan toplatırım kalın bukle yaptr cok hosss olur bnce
kızlar bu aldığım tencere setım hersey var ıcınde 430 ytl aldım hemıde takstle ama bıtrdım takıstı gercekten hem ucz hemde cok guzel bakın heerseyıde var ıcınde
Kızlar bende karacanın bu yemek takımı aldım.Fiyatı 580ytl ama karaca kalitesi.yerimseniben
canım cok pahalı degılmı bu set ben daha guzelını aldım karacanın en son modelı yesıllı oda 500 ytlye
yemek takımıda karacadan aldım 495 ytlye oda harıka tabıkıde
Canım ben 6-7 ay kadar önce aldım.Benimki cam kapaklı olduğu için pahalı olmasın ?
Ben özellikle cam kapak istedim hoşuma gittiği için.Belki 80ytl lik fark ondandır.:sm_confused:
bılmıorum fakat en ii kalıtelısı benım aldıgımdı cam kapaklı daha ucuzdu . yınede hayrlısı olsun cok yer gez bsıey alırken karaca sıtesındekı fıatınada bakma cok dusuruolar pazarlık yaparsan :)
uğur böcükü bacımm zaten çelik tencere takımınn süpermiş neden birde kalkıp öbürkünü alıyorsun ne gerek var canım yaaa alıp alıp yığmanınn... başka bişiy al bence onun yerine yaa