2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

gerçekten 5-6 sene sonunda aslında benim derdim bir an önce evlenmek değl önce sevgilimin bir düzgün işi olsun istiyorum yoksa beklerim evet çok zor oluyor çıkman dert millete laf anlatmak dert ne zmaan ne zman aaa bekletmeyin daha yeter falan artık bunalıyosun ama işi olsa onlara razıyım inan:çok üzgünüm:

canımcım birde sanırım senin yaşın daha 22 olmasına rağmen bu konuşmalar bekletmeyin falanlar oluyor ya ben 28 olarak aman kızım ne zaman evlencende çocuk yapacan diyorlar bende geriliyorum şahsen

evet cnm ve biz daha 1,5 senedir beraberiz sanki kaçıyor yahu dur bi ne acelemiz evlendikten sonra bir daha bekar hayatım olmucak bırak da tadını çıkarayım allahtan ailem de öyle baskı falan yok hayırlısı olsunda geç olsun canım benim ama önce bize iş lazım sevgilim çok ümitli güya 2009 yazında evlencekmişiz o yzdende geldim buraya olur ya belki olur diye :)))))

Roselin nasıl o kadar bekleyebildin benim 9 ay oldu ama artık diyorum bişiler olsun :)

Latichyacım inan beklemek çok zor.hele de görüşemiyorsan.aramızda 1000 km var.ayrı şehirlerde evlerimiz.hem var ya görüştüğümüzde bile,nişanımız olmasına rağmen sevgili gibi rahatça gezemiyoruz.küçük bi şehirde yaşıyorum ve ailem bu konuda çok hassas.of bıktım artık inan.çok yoruldum.öyle yıprandım ki.hayatsa su gibi akıp geçiyor.26 yaşındayım ve en erken 27 yaşımda evlenebilcez eğer kısmetse.bide ben evlenince hemen çocuk düşünmüyordum.şimdi bu kadar geç evlenince pek de seçme şansım yok.çünkü çocuk olmayadabilir öyleyse tedavisine bakılır derken bikaçyıl da öyle geçer.doktorlara göre ise ilk doğum mutlaka 30 yaşından önce yapılmalıymış.hoffffffffffff :çok üzgünüm:

Latichyacım inan beklemek çok zor.hele de görüşemiyorsan.aramızda 1000 km var.ayrı şehirlerde evlerimiz.hem var ya görüştüğümüzde bile,nişanımız olmasına rağmen sevgili gibi rahatça gezemiyoruz.küçük bi şehirde yaşıyorum ve ailem bu konuda çok hassas.of bıktım artık inan.çok yoruldum.öyle yıprandım ki.hayatsa su gibi akıp geçiyor.26 yaşındayım ve en erken 27 yaşımda evlenebilcez eğer kısmetse.bide ben evlenince hemen çocuk düşünmüyordum.şimdi bu kadar geç evlenince pek de seçme şansım yok.çünkü çocuk olmayadabilir öyleyse tedavisine bakılır derken bikaçyıl da öyle geçer.doktorlara göre ise ilk doğum mutlaka 30 yaşından önce yapılmalıymış.hoffffffffffff :çok üzgünüm:

ahhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhh
Roselincim inankı derdimi actın, bizim de askımla aramızda 884 km var senağlama
2009 mayıs gıbı ewlenmeyı dusunuyoruz, bakalım nasip, yazın sıcagında istemıyorum
inankı beklemek o kadar zor ki, hele birde farklı sehırlerdeysensenağlama
Allah'tan ben nisanlıyım ve ailem bu konuda cok cok anlayıslı, askım İzmir'e geldiginde bizim ewde kalıyor (Bu konuda babamın hakkını ödeyemem)
12 gundur burdaydı, bu sabah ugurladım, o kadar kotuyum ki, cok alısmısım, gözlerim yanıyor sureklı, eksık kaldımsenağlama
offff offfffff, çok iyi anlayabiliyorum hasret cekenleri, Allah hepımızı tez zamanda kavustursun sewdiğimize (Amin)

ay kızlar ıçım karardı valla yazdıklarınızı okuyarak senağlama allah kavustrsun dıyım bende 3yıldr beraberız 3.yılda sozlendık subatta ayından ağustos nışan allah ızın verırse seneyede düğün ıstıyorum askımla aramda fazla mesefe yok yarım saatlık yok sızın zaten ozledıkce gelıyo yanıma geıyoz cok rahatız yanı suankı tek sıkıntımız askımın az borcu var nışanda yaklştı altın falan alıncak bohca derken o kaldı bı tek yerimseniben

peki çeyizini tamamlayan varmı kızlar :))

ben beennn dermsım yok bacım nerde ama aldıklarımda oldu mutfak esyam tamam sayılıor bı ıkı tencere tava kaldı danteller pıkeler nevresım tmm sadece sarılcak ama alıncak lıstesıne bakrsam ıkı sayfa alıncak var en buyuk alıncaklarda camasr bulasık mak ve fırın onuda nışandan hemen sonra beraber takst yapcaz sonrada babam yatak odamı alcak askımda yeemk odası ıle oturma odası seney kadr ıns hersey bıtcek:teytey:

ROSELİN; aslında şöyle bir şansınız var yakında olmanın tabiki avantajları var ama sonuçta uzakta olduğunda paylaşım az oluyor ama evlendikten sonra sevgili gibi daha çokta sevginizi yıpratmadan yaşayabilirsiniz buda en güzel tarafı bence :)

Hem ilk çocuğu 30 yaşından önce yapmalısın teorisi kalktı artık. 35 te bile ilk çocuğunu yapabiliyorsun

ROSELİN; aslında şöyle bir şansınız var yakında olmanın tabiki avantajları var ama sonuçta uzakta olduğunda paylaşım az oluyor ama evlendikten sonra sevgili gibi daha çokta sevginizi yıpratmadan yaşayabilirsiniz buda en güzel tarafı bence :)

Ah canım dışardan öyle görünüyor.ama bu işin avantajı falan kalmadı.tlf da hep kavga hep kavga.artık birbirimizi yiyioruz.yüzyüze oturup rahatça konuşamamak içini dökememek çok zor.hele de nişandan sora daha da zor

arkadaşlar merhaba ben de katıldım aranıza.18 kasım 2007'de sözlendim 3 mayıs 2008'de nişanlandım.(2haftalık nişanlıyım henüz:) Ve düğünümüz 2009 mayıs sonu gibi olacak balayına göre ayarlıycaz.Ekim istedik hep ama maddi olarak sıkışıcaz diye seneye kaldı.Kısmet değilmiş.O zamana kadar kalan eksiklerimi tamamlıycam.Rahat rahat borçsuz evleniriz.

arkadaşlar merhaba ben de katıldım aranıza.18 kasım 2007'de sözlendim 3 mayıs 2008'de nişanlandım.(2haftalık nişanlıyım henüz:) Ve düğünümüz 2009 mayıs sonu gibi olacak balayına göre ayarlıycaz.Ekim istedik hep ama maddi olarak sıkışıcaz diye seneye kaldı.Kısmet değilmiş.O zamana kadar kalan eksiklerimi tamamlıycam.Rahat rahat borçsuz evleniriz.

Hoşgeldin aramıza canım.burda diğer arkadaşlarla birbirimizi bırakmaz isek güzel bi dostluk oluştururuz.nasılsa seneye kadar çok zaman var bol bol sohbet fikir alışverişi dert paylaşımı yapabiliriz.Allah dert vermesin.hepimize mutluluklar :teytey:

Kızlar bu haftasonu nişanlımın ailesi gelecek ve tarihi netleştiricez.Ben nişan olana kadar nikah istiyodum ama nişandan sonra fikrim değişti.Nişan çok güzel geçti.Düğün salonunu da tarih belirlenince tutalım diyorum.Belki 1yıl önceden tutarsak daha uygun olur fiyatlar.Ben bahçelievler nişanlım zeytinburnuda oturuyor bakalım hangi düğün salonu olacak.Hayırlısı diyorum.

Bu arada elektrik süpürgenizi aldınız mı?Ben su filtreli mi yoksa hepa filtreli mi alsam diye karar veremedim bir türlü siz ne dersiniz??

Kızlar bu haftasonu nişanlımın ailesi gelecek ve tarihi netleştiricez.Ben nişan olana kadar nikah istiyodum ama nişandan sonra fikrim değişti.Nişan çok güzel geçti.Düğün salonunu da tarih belirlenince tutalım diyorum.Belki 1yıl önceden tutarsak daha uygun olur fiyatlar.Ben bahçelievler nişanlım zeytinburnuda oturuyor bakalım hangi düğün salonu olacak.Hayırlısı diyorum.

Bu arada elektrik süpürgenizi aldınız mı?Ben su filtreli mi yoksa hepa filtreli mi alsam diye karar veremedim bir türlü siz ne dersiniz??

Merhaba canım.hayırlı olsun.darısı başıma inşallah.hayırlısıyla tabi.elbette erken razervasyon iyidir.önden bi kaporo verirsiniz.canım ben hepa filtreli süpürgeleri bilmiyorum ancak kendi evime su filtreli almayı düşünüyorum.çünkü alerjik durumum var.bu süpürgelerin arkasından çıkan o koku ve görünmeyen tozlar benim boğazımı mahvediyor.en iyisi suya geçmesi tozun bence a.s

evet kızlar bu yaz evlenecek olanların alanı var bizim niye olmasın dimi amasırnaşık şey ben seneye yaza evleneceklerdenim çünkü asker bekliyorum kasımda bitirip gelecek ee malum düğün yaza olacak balayı için..hadi bakalım seneye yaza evlenecekler buyursun...a.s.:nazar:

bende geldim kızlarrrrrrr a.s. bende asker yolu bekleyenlerdenim benimki şubat da gelio kısmetse düğün yaza balayı için :roflol: bu topiği bulduğum için çok sevindimm:sm_cool:

süpürge olayını bende henüz halletmedm canım ama philipsin maraton die bi modeli var hepa filtre çok araştrdm kullananlar çok memnun onu düşünüyorumaklında bulunsun yerimseniben a.s.

Arkadaşlar öncelikle Asker yolu bekleyenlere Allah sabır versin ve Hayırlı teskereler.Ben de nişanlımın askerliğini bekledim.Biz 5 yıldır beraberiz onunla ve askerden 2006 yılında geldi.Geçmek bilmiyordu zaman ama dönüşleri çok güzel oluyor.

süpürge olayını bende henüz halletmedm canım ama philipsin maraton die bi modeli var hepa filtre çok araştrdm kullananlar çok memnun onu düşünüyorumaklında bulunsun yerimseniben a.s.

o modeli ben de gördüm mağazada toz çıkarmıyormuş arkadan kesinlikle.Öyle dediler ama kullanan birine sormak lazım

X