2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

merhaba kızlar.bende sizinle aynı kaderi paylaşıyorum...14 şubatta nişan yaptık.nişanlım askerde şimdi.ağustosta gelcek.bu yaza yetişmez düğün ama belki seneyede yetişmez herşeyimizi kendimiz yapmak istiyoruz :)

başlık gerçekten motive edici oldu çoğumuz uzak tarihleri bekliyoruz..

civcivcim nişanlının gelmesine çok fazla kalmamış.. düğününüzün olması için herşeyin tam olmasını beklerseniz dediğin gibi bayaa bi zaman alır Allah kolaylık versin a.s.

ana yazık ya bennde asker yolu bekledım ama sevgılıydık ozmn subat 12de sozlendık tanısmamızın 3.yılı yanı sımdı ağustos eylul nışan seney mayıs hazıran duğun hepınze mutluluklar

teşekkürler canım hepimiz mutlu oluruz inş.. bu arada avatarındaki nişanlık modeli benim en beğendiğim model :1rolleyes:

benım album bolumunde ıkı tane daha koydum bundan dıktrmek ıstıyorum netetn aldım ama nerdn aldımı unuttum ıcın sorun yasıyom sen bılyıon mu kkdada var ama cvp alamadım

bende bilmiyorum burada ki konulardan birinde görmüştüm ama aklımda bulunsun orjinal sitesini araştırayım

civcivcim nişanlının gelmesine çok fazla kalmamış.. düğününüzün olması için herşeyin tam olmasını beklerseniz dediğin gibi bayaa bi zaman alır Allah kolaylık versin a.s.

nişanlım sorun çıkmasın diye borçsuz evlenelim diyo.haklı bencede o yüzden acele etmicez.e tabiki evin eksiği bitmez.gereken şeyleri alırız :dance:

inşşalh seneye yaza olucak die düşünüoruz bizde.bakalım kısmet.ağustosta askerden gelicek aşkitom.geldikten sonra 3 ay içinde nişanlanmayı bi sene içindede evlenmio düşünüoruz.herşeyin hayırlısı

YOK YA 1 SENEDE EVLENMEK ZOR CANIM AMA BELLİ OLMAZ Bİ UMUT DİYELİM sırnaşık şey

hoşgeldin didosh.. :)

civciv öyle 1 senede evlenmek zor diyorsun ama 2 ay içinde evlenen insanlar var o kadar zor olmamalı yerimseniben

hoşgeldin didosh.. :)

civciv öyle 1 senede evlenmek zor diyorsun ama 2 ay içinde evlenen insanlar var o kadar zor olmamalı yerimseniben

hoşgeldin didosh .....

ben bu gidişle seneye de evlenemeyeceğim.....
offf offf

hoşbulduk kizlarrr

bana görede evlenmek pek kolay degil
sonucta cok büüyük bir sorumluluk maddi sartlarininda iyi olmasi gerekiyor
borcla evlenmek cok zor bence
ben evlenmeden önce bol bol para biriktirip herseyimi almak istiyorum
birde önünde herhangi bi konudan dolayi engeli olanlar olabiliyo
misal ben askerlik var daha önümüzde

mavrulam sen nie evlenemion bakim :çok üzgünüm:

ahh canım askerlik mi fisfisfisbeklemek zordur ben onları hep atlattım da....

abisi var evlenecek bu yaz ama hep sorun çıkıyo kız o kadar çok şey istiyo ki imka da olmayınca olmuyo benim de hayallerimi yıkıyo :çok üzgünüm:
inşallah bu yaz evlenirler de rahatlarım Çok üzgünüm çoook

siz onlardan önce evlenemez misiniz mavrulam.. izin vermiyorlar mı?

neslihan cım ya.....
evleneceklerdi kesin haziran da kız sorunlar çıkardı sürekli 2 yıldır nışanlılar....
yani normalde aradan çıkacaklardı .... biz onun için bekledik .... ki erkek ark yeni geldi askerden .... biz seneye düşünüyorduk ama onlar seneye kalırsa bizim daha da gecikir...

hımm hayırlısı olsun canım üzülme.. kısmet olur belki onlardan önce olur sizin düğününüz.. inş o da fazla sorun çıkarmaz sizin işlerinizi de aksatmaza.s.

sağol canım....
inşallah ya zaten herşeyin hayırlısı bakalım artık neler olur...

hay allahimmm sinir oluyorum böyle insanlara
inş. evlenirlerde kurtulursun cnmcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…