- 17 Kasım 2007
- 3.960
- 3
Roselin nasıl o kadar bekleyebildin benim 9 ay oldu ama artık diyorum bişiler olsun :)
Latichyacım inan beklemek çok zor.hele de görüşemiyorsan.aramızda 1000 km var.ayrı şehirlerde evlerimiz.hem var ya görüştüğümüzde bile,nişanımız olmasına rağmen sevgili gibi rahatça gezemiyoruz.küçük bi şehirde yaşıyorum ve ailem bu konuda çok hassas.of bıktım artık inan.çok yoruldum.öyle yıprandım ki.hayatsa su gibi akıp geçiyor.26 yaşındayım ve en erken 27 yaşımda evlenebilcez eğer kısmetse.bide ben evlenince hemen çocuk düşünmüyordum.şimdi bu kadar geç evlenince pek de seçme şansım yok.çünkü çocuk olmayadabilir öyleyse tedavisine bakılır derken bikaçyıl da öyle geçer.doktorlara göre ise ilk doğum mutlaka 30 yaşından önce yapılmalıymış.hoffffffffffff :çok üzgünüm:
peki çeyizini tamamlayan varmı kızlar :))
peki çeyizini tamamlayan varmı kızlar :))
ROSELİN; aslında şöyle bir şansınız var yakında olmanın tabiki avantajları var ama sonuçta uzakta olduğunda paylaşım az oluyor ama evlendikten sonra sevgili gibi daha çokta sevginizi yıpratmadan yaşayabilirsiniz buda en güzel tarafı bence :)
arkadaşlar merhaba ben de katıldım aranıza.18 kasım 2007'de sözlendim 3 mayıs 2008'de nişanlandım.(2haftalık nişanlıyım henüz:) Ve düğünümüz 2009 mayıs sonu gibi olacak balayına göre ayarlıycaz.Ekim istedik hep ama maddi olarak sıkışıcaz diye seneye kaldı.Kısmet değilmiş.O zamana kadar kalan eksiklerimi tamamlıycam.Rahat rahat borçsuz evleniriz.
Kızlar bu haftasonu nişanlımın ailesi gelecek ve tarihi netleştiricez.Ben nişan olana kadar nikah istiyodum ama nişandan sonra fikrim değişti.Nişan çok güzel geçti.Düğün salonunu da tarih belirlenince tutalım diyorum.Belki 1yıl önceden tutarsak daha uygun olur fiyatlar.Ben bahçelievler nişanlım zeytinburnuda oturuyor bakalım hangi düğün salonu olacak.Hayırlısı diyorum.
Bu arada elektrik süpürgenizi aldınız mı?Ben su filtreli mi yoksa hepa filtreli mi alsam diye karar veremedim bir türlü siz ne dersiniz??
evet kızlar bu yaz evlenecek olanların alanı var bizim niye olmasın dimi amasırnaşık şey ben seneye yaza evleneceklerdenim çünkü asker bekliyorum kasımda bitirip gelecek ee malum düğün yaza olacak balayı için..hadi bakalım seneye yaza evlenecekler buyursun...a.s.
Kızlar bu haftasonu nişanlımın ailesi gelecek ve tarihi netleştiricez.Ben nişan olana kadar nikah istiyodum ama nişandan sonra fikrim değişti.Nişan çok güzel geçti.Düğün salonunu da tarih belirlenince tutalım diyorum.Belki 1yıl önceden tutarsak daha uygun olur fiyatlar.Ben bahçelievler nişanlım zeytinburnuda oturuyor bakalım hangi düğün salonu olacak.Hayırlısı diyorum.
Bu arada elektrik süpürgenizi aldınız mı?Ben su filtreli mi yoksa hepa filtreli mi alsam diye karar veremedim bir türlü siz ne dersiniz??
süpürge olayını bende henüz halletmedm canım ama philipsin maraton die bi modeli var hepa filtre çok araştrdm kullananlar çok memnun onu düşünüyorumaklında bulunsun yerimseniben a.s.