2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

evettttttttt benim dahil oladuğum bir başlım..
kızlar laf aramızda bende üzülüyordum diğer topiğe bakıp:))) bende yazmak istiyorum diyordum..
işte burasıda bizim alanımızz:))) bende seneye yaza nasipse evleniyorum. 1 ay sonrada nişanım var kızlar:)) elbise bakmaya başladım bu gün... ama çok kararsızım nasıl birşey olacağı konusunda...

nerde yapıcaksın nişanını tatlım evde akrabalar arasındamı
yoksa salondamı olucak

nerde yapıcaksın nişanını tatlım evde akrabalar arasındamı
yoksa salondamı olucak

şimdi güzelim bizim evin karşısında bir havuz var orda yapmayı planlıyorduk ancak aşkımın ailesi istemediğini söledi. çünkü geçen sene aşkımın annesini tamda nişanımıza denk gelen günden 1 hafta öncesine denk geliyor... nişan tarihini değiştiremiyoruz. çünkü ayrı şehirlerdeyiz ve aşkımın yıllık iznine göre ayarladık zamanı. o yüzden evde olacak... yerimseniben bende böyle hayal etmemiştim ama aşkımın üzülmesindense bböylesi daha iyi... ben açık hava hayal etmiştim artık düğünümüze saklıycaz enerjimizi :icecream:

arkadasım nişanın evde bile olsa senin için en özel zamanlardan biri sade bir kıyafetle sakın geçiştirme. gönlüne göre kesin özel birsey yaptır.

arkadasım nişanın evde bile olsa senin için en özel zamanlardan biri sade bir kıyafetle sakın geçiştirme. gönlüne göre kesin özel birsey yaptır.

canım ama varya ben hep evde nişan yapıp böyle çok şatafatlı kıyafet giyenleri eleştirirdim. şimdi bende aynı duruma düşmek istemiyorum. şöyle uçuşann havalı bişiy istiyordum. dışarda olsa sırtı biraz açık istiyordum. ama evde akrabalar arasında garip geliyor bana. napacağımı şaşırdım vallahi... bulursam gönlüme göre kesin ekliycem buraya fotosunu yerimseniben

Kızlar merhaba.
Bu topice daha yakın olduğum için buraya yazayım dedim.Ben 1,5 aylık nişanlıyım.Çeyiz için gerekli olan şeylerin hemen hemen hepsini aldım sayılır.Düğünün bu yaz olacağını düşünerek almıştım herşeyimi ama.....Hayırlısı artık.
Alacak pek bişeyim kalmadığı için beyaz eşyalarım için para biriktirmeye karar verdim.a.s
Çeyiz hakkında sormak istedikleriniz varsa yardımcı olmaya hazırım.

slm kızlar bende seneye evlencem ama o topıktede yer alıyom cunku yaz derken her yılın yazı ayından bahsedılıyo
benımde nışanım ağustosta nışanlığım kabarık gelınlık gıbıı avatarımdakının turkuazı bası yerlerı değiştrdım 400ytl dıktırıyom nışanımız cafe yada resturantta olcak

burcu eğer evde olcaksada sırtı acık ama kabarık eteklı olmayan saten bı elbısey gıyebılırsın ve bence zumrut yesılı cok hoz olur bıde saclarını yandan toplatırım kalın bukle yaptr cok hosss olur bnce

Maviş%20hiper%20set.jpg

kızlar bu aldığım tencere setım hersey var ıcınde 430 ytl aldım hemıde takstle ama bıtrdım takıstı gercekten hem ucz hemde cok guzel bakın heerseyıde var ıcınde

300.jpg

bunuda bu ay allcam 3tencere 1tava 195 ytl karacanın bunun ayrıca gunluk catal kasık takımı var sapları porselen aynı desen yanı 100 ytl kepce satı 70 caydanlığıda var ama fıyatını bılmıyom sızce nasıl

ben baya sey aldım ıns seney kadr hepsı tmm olcakü
yemek takımı
celık tencere
catal kasık takımı
gunluk yeemk t
pıkeler
nevresımler
kahvaltı takımı
sakllama kapları kasıklar baharatlıklar
mutfak urunlerı
dantellerı tammlarm(2pıke 3nevresım sardrcam bohca masa ortusu sarılcak)
havlular patıkler tulbentler hersey ok
battanıyler
halı aklımda bunlar var

uğur böcükü bacımm zaten çelik tencere takımınn süpermiş neden birde kalkıp öbürkünü alıyorsun ne gerek var canım yaaa alıp alıp yığmanınn... başka bişiy al bence onun yerine yaa:KK66:

Maviş%20hiper%20set.jpg

kızlar bu aldığım tencere setım hersey var ıcınde 430 ytl aldım hemıde takstle ama bıtrdım takıstı gercekten hem ucz hemde cok guzel bakın heerseyıde var ıcınde

sekerım bu guzel banada uygun gelmıstı ama bence duduklu tenceresı guzel deıl yenı model al derım

Kızlar bende karacanın bu yemek takımı aldım.Fiyatı 580ytl ama karaca kalitesi.yerimseniben

adszcl1.png

Kızlar bende karacanın bu yemek takımı aldım.Fiyatı 580ytl ama karaca kalitesi.yerimseniben

adszcl1.png

canım cok pahalı degılmı bu set ben daha guzelını aldım karacanın en son modelı yesıllı oda 500 ytlye
yemek takımıda karacadan aldım 495 ytlye oda harıka tabıkıde

canım cok pahalı degılmı bu set ben daha guzelını aldım karacanın en son modelı yesıllı oda 500 ytlye
yemek takımıda karacadan aldım 495 ytlye oda harıka tabıkıde

Canım ben 6-7 ay kadar önce aldım.Benimki cam kapaklı olduğu için pahalı olmasın ?
Ben özellikle cam kapak istedim hoşuma gittiği için.Belki 80ytl lik fark ondandır.:sm_confused:

Canım ben 6-7 ay kadar önce aldım.Benimki cam kapaklı olduğu için pahalı olmasın ?
Ben özellikle cam kapak istedim hoşuma gittiği için.Belki 80ytl lik fark ondandır.:sm_confused:

bılmıorum fakat en ii kalıtelısı benım aldıgımdı cam kapaklı daha ucuzdu . yınede hayrlısı olsun cok yer gez bsıey alırken karaca sıtesındekı fıatınada bakma cok dusuruolar pazarlık yaparsan :)

bılmıorum fakat en ii kalıtelısı benım aldıgımdı cam kapaklı daha ucuzdu . yınede hayrlısı olsun cok yer gez bsıey alırken karaca sıtesındekı fıatınada bakma cok dusuruolar pazarlık yaparsan :)

Sorma güzelim,herkes tutturabildiğine satıyor işte elindekini.:eek:klava:.Almadan önce 4-5 yer daha gezmiştim,onlar daha pahalı söyleyince mecburen bunu almıştım.Neyse hayırlısı artık yerimseniben

uğur böcükü bacımm zaten çelik tencere takımınn süpermiş neden birde kalkıp öbürkünü alıyorsun ne gerek var canım yaaa alıp alıp yığmanınn... başka bişiy al bence onun yerine yaa:KK66:

cnm o karacadan bahsedıyosan benımkı celık tencre o teflon tencere setı cıceklı olan demı bırı celık dığerı teflon o yuzden aldım
duduklu tencre kullanmaktan tırsarm ben ama bızmde bundan yıllarca kullndık bısey olmadı oyuzden ablam yenı aldı aynı buna benzıyo daha fazlasına gerek yok dedım

X