2009 temmuz annelerinin güzel göbekleri

İŞTE BENİM GÖBÜŞÜM KIZLAR

resim011cq7.jpg

w480.png

:nazar::nazar::nazar:
Maşaallah melekime Şeniz

kızlar bu ne güzel göbişler...... insan kilo aldığına üzülmüyo valla. bende bir tek benim pantolonlar olmuyor sanırdım. maşallahhhhh hepinize.:nazar::nazar::nazar::nazar:

maşallah kızlar göbüşler çıkmış hakikaten ya bende bi ara çekip ekliyeyim ama bana henüz pek yok gibi geliyor hala eski pantolonlarımı giyiyorum ben

kız melekcim ne güzel olmuş göbüşin şuan 2 aylık dimi canım 3 aylık oluncada aynı kalıyor benim bir aydır aynı duruyo:)))

melekciim ben betül.ayy heyacınını okudukça içim kıpır kıpır oldu.bu aradaaa oğlun olacak seniiiin.:)))

yaa ben biliyoom oğlun olcak işteee.ayyyy canım benim hadi bakalım 2 hafta daha bekleyelim.bu arada nasıl geçiyo hamilelik

Allah bebislerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah...gobislerinizi gorunce, benimde o heyecenim aklima geldi...saglilkla buyutun ....masallah.....

meleğim Allah nazarlardan korusun...
inan içimden kız geçti biliyormusun...
sağlıklı hayırlı evlat olur ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah....
kendine çok iyi bak emi...
Rabbim isteyen bütün bayanlara nasip etsin anneliği....
sevgierimle...

kızlar göbüşlerinize bayıldım en kısa zamanda ben de eklemek istiyorum ama bebişimin fotosunu eklemek isterlken bayağı bi uğraşmıştım şimdi nasıl yapcam bilmiyorum
benimki de sizinki kadar olduu maşallah...

kızlar göbüşlerinize maşallah benim göbeğim normal göbel olduğundan :):)ben pek olmadığını düşünüyorum ama gözle görülür değişim olduğunda bende koymak istiyorum

kızlar maşallah büyütüyorsunuz geçen sene bu zamanlarda bizde sizler gibiydik bakın şimdi bebişlere neler yedirelim yürüteçe bindirelimmi telaşına girdik inşallah sizlerde yaşarsınız bu duyguyu

:1shok:aaa baya çıkmış göbekler MAŞALLAH benim zaten göbüşüm vardı evelki doğumdan kalan şimdi baya çıktı ama ilk hamileliğimde neredeyse 5 aylıkken giydim hamile kıyafeti ilk aylar çıkmadı çekersem eklerim resim:CüvCüv:

melek göbüşün çok güzel canımm .ya kızma bana ama sanki banada görür görmez oğlun olcak gibi geldi canım . maşallah ikinizede.
nilay dilara sizinkilerde çok güzeller minicik göbüşler çok güzel duruyolar

X