selam kızlar
bu gün çok kötüyüm hemde çok gece 3 ten beri uyuyamıyırum dün akşamdan bu yana biraz sancım var.karnım taş gibi dokunamıyorum sert bu sertlik beni çok geriyor...
bütün gece uyuyamadım kızlar eşimde uyuyamadı canım benim
bu gün yine karnım sert taş gibi kasılmam oluyo iyice canım sıkılmaya başladı umjarım ters bişey olmaz
bu gün pek aranızda olamıyacağım oturmak ta iyi gelmiyor..
bu gün sürekli yatçam belki geçer geçmezse yine dr a giderim bakalım bilmiyorum
kendinize çok dikkat edin
hepinizi öpüyorum
kolay gelsin sekercim..aman sen bişilere el atiim deme ..babaanne yanındaymıs ne guzel..eccuk daha dikkat et arasımıza az kaldı zaten yatak mahkumiyetine...
anne bakım cantası mı?ekle resimleri gorelim sekercim..
selam kızlar
bu gün çok kötüyüm hemde çok gece 3 ten beri uyuyamıyırum dün akşamdan bu yana biraz sancım var.karnım taş gibi dokunamıyorum sert bu sertlik beni çok geriyor...
bütün gece uyuyamadım kızlar eşimde uyuyamadı canım benim
bu gün yine karnım sert taş gibi kasılmam oluyo iyice canım sıkılmaya başladı umjarım ters bişey olmaz
bu gün pek aranızda olamıyacağım oturmak ta iyi gelmiyor..
bu gün sürekli yatçam belki geçer geçmezse yine dr a giderim bakalım bilmiyorum
kendinize çok dikkat edin
hepinizi öpüyorum
selam güzel annelerrrrr
nasılsınız bebişler nasıl bakalımmmm
ben bütün gece uyuyamadım sabah 8 den sonra dalmışım çookkk acaip bi rüya gördümmmmm-tatlicadiarzu-
rüyamda rakadaşlardayım o sırada kızım karnımda ayağını öyle bir dayıyor ki aa kızlar bakın ayağına çileğimin diyorumm
kızlar bakarken o da nee aynı yerden elini çıkartıyor ve parmağımı tutuyor o minicik eliyleeeeeopuyorumnanaktan
sonradan nasıl oluyor anlamıyorum ordan dışarı çıkıyorrrrkaydirigubbakcemile3
göğsüme yatırıyorum hemen battaniye getirin diyorum ve vücudundaki ilaçları siliyorum ne alakaysa kan değilde ilaç var vücudunda
o kadar güzel o kadar minik kiiiiiii:asigim:
biri gelse göbeğini kesse diyorum
o sırada evde oluyoruz kızım beşiğinde yatıyor bende onu izliyorum o sırada babası geliyor
önce farketmiyor sonra aa bu bebek de kimin diyor
bizimmmmm diyorummm:lepi:
şok oluyor nasıl olur diyor
bak karnıma diyorum
nasıl oluyorsa anında da eski formuma kavuşmuşumm:roflol:
hemen kucağına alıyorrrr :asigim:
işte böyleeeeeee ağzım kulaklarımda uyandımmmmmdelikafadulden
Bİz geldİk kızlarrr
23 hazİranda sezeryanla doĞum yapıcam ntes ye baĞlandık herŞey yolunda Çok ŞÜkÜr aĞrılarım İÇİn yapacak bİŞey yok Çekeceksİn dedİ parolun hİÇ bİr kÖtÜ yanı yok 3 saat arayla alabİlİrsİn dedİ aklınızda olsun
çok şiddetliyse ve dinllenince de geçmiyorsa doğum belirtisi olabilir canım
dr una danışırsan sana daha sağlıklı bilgi verecektir.
benim 2 gün önce odlu basamadım hatta , uyuyunca geçti ama
starcım sanada geçmiş olsun canım.az daha sıkıcaz dişimizi.kuzularımız sağlıklı olsun
selam güzel annelerrrrr
nasılsınız bebişler nasıl bakalımmmm
ben bütün gece uyuyamadım sabah 8 den sonra dalmışım çookkk acaip bi rüya gördümmmmm-tatlicadiarzu-
rüyamda rakadaşlardayım o sırada kızım karnımda ayağını öyle bir dayıyor ki aa kızlar bakın ayağına çileğimin diyorumm
kızlar bakarken o da nee aynı yerden elini çıkartıyor ve parmağımı tutuyor o minicik eliyleeeeeopuyorumnanaktan
sonradan nasıl oluyor anlamıyorum ordan dışarı çıkıyorrrrkaydirigubbakcemile3
göğsüme yatırıyorum hemen battaniye getirin diyorum ve vücudundaki ilaçları siliyorum ne alakaysa kan değilde ilaç var vücudunda
o kadar güzel o kadar minik kiiiiiii:asigim:
biri gelse göbeğini kesse diyorum
o sırada evde oluyoruz kızım beşiğinde yatıyor bende onu izliyorum o sırada babası geliyor
önce farketmiyor sonra aa bu bebek de kimin diyor
bizimmmmm diyorummm:lepi:
şok oluyor nasıl olur diyor
bak karnıma diyorum
nasıl oluyorsa anında da eski formuma kavuşmuşumm:roflol:
hemen kucağına alıyorrrr :asigim:
işte böyleeeeeee ağzım kulaklarımda uyandımmmmmdelikafadulden
stardustcim hazırlıklar yapıılyo desene .. müthiş bir heyecan ...
melekcim dr a gitsen o sertleme için sürekli oluyorsa tehlikeli olabilir güzelim çok geçmiş olsun dikkat edin .
yarın için randevu aldım. ağrılarım olduğunda vücumdumdan ter boşalıyor ama sürekli olmuyor. bir süre sonra geçiyor ama gün içerisinde tekrar ediyor beni de bu rahatsız etti. yarın söyleyeceğim doktora.
Bİz geldİk kızlarrr
23 hazİranda sezeryanla doĞum yapıcam ntes ye baĞlandık herŞey yolunda Çok ŞÜkÜr aĞrılarım İÇİn yapacak bİŞey yok Çekeceksİn dedİ parolun hİÇ bİr kÖtÜ yanı yok 3 saat arayla alabİlİrsİn dedİ aklınızda olsun
Bİz geldİk kızlarrr
:CüvCüv:aynı durum bende de var canım , ağrı olunca terleme olayı , nefesim de daralıyor . gündüz olduğu söylenemez pek , akşamları daha çok oluyor .. ben bugün de aramıycam dr.u , akşam olursa yine zaten ctesiydi randevumuz yarın giderim dr.a .. hiç olmazsa serumla rahatlatıyorlar ve en az 1 hafta idare ediyorum bu sayede ..