2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

geçmiş olsun melekcim aman dikkat et kendine

kolay gelsin sekercim..aman sen bişilere el atiim deme ..babaanne yanındaymıs ne guzel..eccuk daha dikkat et arasımıza az kaldı zaten yatak mahkumiyetine...

anne bakım cantası mı?ekle resimleri gorelim sekercim..

yok canım yapmıyorum bi şeyler , sadece bir şeyler sorduğunda anlamazsam neyi kaetettiğini o zaman mecburen ayağa kalkıp bakıyorum felan ..
anne bakım çantası diyorlarmış hani bebişin bezini -mamasını-biberonunu - ek kıyafetler vs. taşıdığın çantaymış işte :bbo:

canım çok geçmiş olsun yat bakalım inşallah geçerrr
geçmezse de çok ihmal etmeden git bence
öpüyorum canımŞeniz

ilsu çokkk tatlı çıkmış göbüşün maşallah canımmmŞeniz

geçmişe bi göz atalım

stardustcim hazırlıklar yapıılyo desene .. müthiş bir heyecan ...

melekcim dr a gitsen o sertleme için sürekli oluyorsa tehlikeli olabilir güzelim çok geçmiş olsun dikkat edin .

hosgeldin demetimmm..:) kız ne guzel ruya masallah hayırlara varsın ins.:)..e tabi guzel kızceni almak icin sabırsızsın demi annesi..az kaldı ruyalardan sonra gercekte buluscaz ins kuzucuklarla..bu arada ruyanın b baska guzel tarafıda anında eski forma kavusmak sanırım:))..cok tuttum walla...ins ins...

merhaba arkadaşlar ben pek yazamıyorum. gün içerisinde ders çalışıyorum, ama son bir haftadır bir de kasıklarıma ağrı giriyor. artık endişelenmeye başladım. yarın nst ye bağlanacağım. bakalım ne çıkacak. sizde de çok sık oluyor mu kasık ağrıları merak ettim. benim günde 3-4 defa giriyor ağrı ve adet ağrısı gibi. sonra da kendimi beş on dk toplayamıyorum.

Bız geldık kızlarrr
23 hazıranda sezeryanla doĞum yapıcam ntes ye baĞlandık herŞey yolunda Çok ŞÜkÜr aĞrılarım ıÇın yapacak bıŞey yok Çekeceksın dedı parolun hıÇ bır kÖtÜ yanı yok 3 saat arayla alabılırsın dedı aklınızda olsun

çok şiddetliyse ve dinllenince de geçmiyorsa doğum belirtisi olabilir canım
dr una danışırsan sana daha sağlıklı bilgi verecektir.

benim 2 gün önce odlu basamadım hatta , uyuyunca geçti ama

ayyyy canımcım tarihinde belli oldu demekki
sezeryana nasıl karar verdi :)

BU ARADA BEBEĞıM TOSUNCUK OLMUŞ DOKTOR O YÜZDEN SEZERYAN YAPACAK 3400 GR OLMUŞ TEYZELERı MAŞALLAH DEĞıN EMııı

çok şiddetliyse ve dinllenince de geçmiyorsa doğum belirtisi olabilir canım
dr una danışırsan sana daha sağlıklı bilgi verecektir.

benim 2 gün önce odlu basamadım hatta , uyuyunca geçti ama

yarın için randevu aldım. ağrılarım olduğunda vücumdumdan ter boşalıyor ama sürekli olmuyor. bir süre sonra geçiyor ama gün içerisinde tekrar ediyor beni de bu rahatsız etti. yarın söyleyeceğim doktora.

hmmmm , büyümüşüz artıkın annesiiiiii , maşşalah analı kızlı sizeeeee
starcım sanada geçmiş olsun canım.az daha sıkıcaz dişimizi.kuzularımız sağlıklı olsun

sağol tatlımmmmm , az kaldı dimi .... öyle avutuyorum valla ben de kendimi ..

ne güzel rüyaymış canım ..ben artık doğurduğumu görmüyorum rüyalarımda ama beni arayan " kıs daha doğurmadın dimi umarım " yada " daha doğurmadın mı , ne zaman olacak " gibi arıyor ... ben bile inanmaya başladım erkendn doğacağına .. ee beklentiler bu yönde hihoyyyt
aman Allah korusun yaaa , Allahımmmmmm şaka yapıyorum vallaaa şaka :kedi:

stardustcim hazırlıklar yapıılyo desene .. müthiş bir heyecan ...

melekcim dr a gitsen o sertleme için sürekli oluyorsa tehlikeli olabilir güzelim çok geçmiş olsun dikkat edin .

evet canım .. sorma , yattığım yerden yalandan deli oluyorum ben de işte kaydirigubbakcemile2
ne çok isterdim herşeyini kendim yapayım , yıkayıp ütüleyeyim , dolabını yerleştireyim , alışverişini ellerimle yapayım ...
buna da şükür tabi ..

aynı durum bende de var canım , ağrı olunca terleme olayı , nefesim de daralıyor . gündüz olduğu söylenemez pek , akşamları daha çok oluyor .. ben bugün de aramıycam dr.u , akşam olursa yine zaten ctesiydi randevumuz yarın giderim dr.a .. hiç olmazsa serumla rahatlatıyorlar ve en az 1 hafta idare ediyorum bu sayede ..

hurremcim cok sevindim guzel haberlerle donmussun tatlım..3400 gr da harika masallah..ayyy ne guzel b heyecan yaa..gununde belli..Allah saglıkla kucagına almak nasip etsin sekercim:)

maşallah hürremcim.tosuncuk olmuş kuzun.tarihinde belli olmuuş.şurda 13 günün kalmış canım.artık işi bıraksan

hoşgeldin canımmmmm
hayırlısı artık , sağlıkla gelsin de kuzucuk .. tosuncuk demeliydim , kısss 3400 gr olmuş hemiiiiiii , hey maşşşallahhhhhhhhhhhhh :teytey: :hooray:

:CüvCüv:

Demett hastanede bı hamıŞ vardı kansızlıktan yatıyordu kan verıyorlardı hemen aklıma sen geldın aman ılaÇlarına dıkkat et doĞuma kadar besıye Çek kendını bol bol kan yapacak Şeyler ye doĞumda kansızlık Çok kÖtÜ oluyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…