2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

ılsucum, Karencim çok tşkler kıslar paşamın son çalışma günleri hatıra olsun kaydirigubbakcemile3
ılsu senide görelim yaw son durum nedir Karen eklemişti şimdi sıkıştırmayalım onu vereliniortak

stardust nasılsın canımm?? nasıl gidiyo yatmalarr??:nazar: sen say starcım say herkese iyi gelıo o saymalar.. ıpeğimu gıbı kocaman olanlar bebişlerine cabuk kavusur bizim gibi yatanlarında sabrı tukenmeden gecer zamanopuyorumnanaktan sen sureklı yatıyomusun?? yani oturmak falan da yasak mı sanaa da:eek:lmaz:[/I]

canım benim alıştım artık 1 aydan fazla oldu benim ..hoş , ondan önce de en ufak bir şeyde hemen yatırdıklarından aman aman bi gezenti durumum olmadı hiç.. çünkü rahim kaslarım hamileliğe alışmadığından karnımda batmalarım olurdu taaa 10-12. haftadan beri nerdeyse ..
yatma durumu şöyle bende ; kaykılarak yatıyorum . popiş ve belimin yarısı yatağa değiyor , dizlerimi kırıyorum , sırt ve başımı bir kaç yastıkla destekleyip o şekilde dinleniyorum . yattığım zamanda ise genelde soluma yatıyorum . yemek yerken kanepede çok dik oturmamaya dikkat ederek ve popişin altına da küçük bir kırlent yerleştiriyoruz,, öyle yemek yiyorum .. çok daraldığımda , oğluşum çok hareket ettiğinde yada kasılma ve nefes darlığı olduğunda oturuyorum mecburen . ilk bir kaç hafta ki kadar kafamı yastıktan kaldırmama durumu yok ama pratikte yatıyorum işte ..

gunaydın kızlar..

starım merhaba..umarım keyfin yerindedir..arasımızın besigi coook guzelmiş canım ..gule gule kullansın misler gb uyusun icinde ins..:)

ayrıca evlilik yıldonumunuz de kutlu olsun tatlım nice nice donumlere varın beraber..hediyeler de baya buyuk incelik..çok hoş hepside..gule gule kullan tak takıstır canikom:)

Hurremcim walla senn patrona ne denilir bilmiorum cakalın onde gideni desem yeri var..cok tilkiymis yani..hakkında hayırlısı ama bu tip katakullilerin dondugu b yerde calısmandansa calısmaman daha ii sanki..

sağol canım benimmmmmmmm
atlattın artık hastalığı dimi ..
şekererine bayıldığımı söylemştim sanırım ama yine yazayım dedim..

günaydın naıslsınız
ben biraz vakit buldum yazayım deidm.
geçmişe pek gidemedim.
bir sayfa kadar okuyabilim.
inşallah herkes iyidri.
ben de bu hafta son u bırakıyorumm inşallah.
ama dün o akdar yorgun bitkin ve ölü gibiydim ki ,resmen bir daha gitmem işe dedim ama
allahtan dün biraz uyuyabilidm de toparladım.
sabahta 9 da geldim işe.
artık kasmıyorum 8 de gelmek için.
hiç umurumda değil bayağı zor oluyor.
ayaklar şiş ,vucud yorgun çünkü.
cuma günü kızıma bakmaya gidiyoruz.nasipse.
inşallah çok iyidir.
nst sonucuna göre de bakacağız ne zaman gelmke istiyor nazlı kızım benim, defnem
işte böyle bizden bu kadar.

inşallah defne hanım güzel güzel büyümüştür annesi :asigim:
merhabalar herkese.

gamzecim kuzenine ve minik bebeğe çok geçmiş olsun.inşallah bir an öncr toparlanırlar

doktordan hayırlı haberlerle gelen arkadaşlara ve bebeklerine koca bir maşallah

stradustcum evlilik yıl dönümün kutlu olsun cnım.arasımızın beşiğide çok güzel.sağlıkla yatsın mışı mışıl uyusun

ikimiz de teşekkür ederiz canımm Şeniz

bizde bugün doktora gidicez.16.20 de randevum.nst'yede giricem bugün galiba.ben akşamları artık çok rahatsız olmaya başaldım.ayaklarım ve ellerim davul gibi şişiyor.nefes alma problemi yaşıyorum.ama gündüzleri nefes alma problemim yok.neden akşamları oluyor anlamadım

inşallah sorusuz , sağlıklı haberlerle dönersiniz dr.dan
canım o şikayetlerin birebir ayyyyyynısını ben de yaşıyorum . fitil yapınca geçiyordu amadün fitili bile tınlamadı sancılar . yaklaşık 4 saat çektim . kasılma mıydı , doğum sancısı mı yoksa daha masum ve alakasız bir şey miydi bilmiyorum ama artık dün isyan edip ağlama noktasına geldim diyebilirim ..

Biraz daha dursun acelesi yok. Ya sıska olursa diye korkuyorum. Azıcık ele avuca gelecek kadar olur inşallah. Hoş benim dememe bakmıyor senin de yazdığın gibi. Artık hanfendinin keyfini bekleyeceğiz.

sıska felan olmasss kısss , sen onu nelerle besledin , yediklerini inkar edecek değil ya bu zilli opuyorumnanaktan

Eeeee bu işler sırayla galiba. İlk 3 ay ben yattım şimdi siz yatıyorsunuz. Hadi siz yine iyisiniz. En azından bebekler öyle böyle gelecek inşallah. Ben yatarken geleceği de muammaydı. Şaka bi yana gerçekten yatmak zor biliyorum. Her geçen günü kar saymanın nası bişey olduğunu da. Onlar sağlıkla doğsunlar da bu günler de unutuluyor. Hem bir daha yatma şansınız da olmayacak he iyi dinlenin.:ecrin_bebek:

her halukarda zor sanırım .. ama haklısın , lk zamanlar daha br zordur , ama ben de yattım ilk zamanlar , azcık lekelenmem olsa hoop yatak istirahati 15 gün , azcık batmam var desem " çok çok oturabilirsin , o da dengeli olacak yattığın kadar oturabilir ve ev içinde gezebilirsin " dediler .. hele ikizlerken vesonrasında birini kaybettikten sonraki haftalar genel anlamda yatma ve dinlenme modunda geçti .. 16ya gel rahatlayacaksın demişti dr.um , 17 haftada " kasılmaların var erken doğum olabilir , gezmek yok , sinema bile yok , olabildiğince yatak istirahati " demişti .. o zamandan beri malum yatıyor yada uzanıyorum .. oturmamaya bile dikkat eder olmuştum ..
hoş , ben göze almıştım bu tedaviye başlarken herşeyi , " olsun da yatayım tek yeterki " diyordum . bazen nasıl dua ettiğine dikkat etmek gerekiyormuş cidden ..

Günaydın sweethome. 37. haftasına kadar çalışanları alkışlamak istiyorum.alkisalkisalkis

kızlar selam huricim bende özel hastanede çalışıyorum normal doğum düşünüyorsan acil den giriş yapılabiliyor doğumda acil başlar değilmi ozaman tabikide ssk geçerli olur yatışınıda acilden yapabilirler ertesi günde zaten hafta içi olur onu ayrlarlar sen net olarak hasta kabulle konuş.
bizim de yarın kontrol ve nst var hayırlısı.gizli kasılma var sanırım bebek in kafası zannettiğimiz sertlik bendede oluyor çünkü.

inşallah senin kontrolünde sorunsuz geçer canım ..

arkadaşlar hani teri kokmasın diye bebği tuzluyorlarmışya siz bu konuda ne düşünüyorsunuz:uhm:
geçende mevzusu geçti merak ettim?

bizdede yapıyorlarsı sanırım.kaynanam bi ara yaparız fialn diyordu..ama şimdi biraz baktım dr.lar önermiyormuş..cilt ve böbrek sorunlarına sebep oluyormuş.ve göbek bağından tuz geçerse ölümlere bile sebep olabiliyormuş..
belki yatrırırım diyordum ama vaz geçtim..zaten ter kokusunada bi etkisi yokmuş.

ne biliiim , ben yapmam yaptırmam sanırım .. ben görmeden yaparlarsa o ayrı tabi :eek:klava:
İpeğimu bende arçelik in sterilazötör ve biberon ısıtıcısını aldım 40 tl ye ama kullanışlımı bilemiyorum kullanınca göreceğiz.bebefonuda arçelik aldım ben.

iyi günlerde kullan canım ..
ben de aldımmm kaydirigubbakcemile5 sterilizatörü 19 tlye , bebefonu 49 tlye aldım hihoyyyt

Gamze oğluşu ile birlikte zemuszemus:nazar:

maşallah canım , çok tatlıısnız anne & oğul :nazar: :nazar:

hosbulduk ilsucum..fena deiliz canım..eskte bugun baya b sıcak..mayıstım evde..aksama dogru biraz yuruyus yapıcam bakalım..

sen nasılsın , tuana nasıl? gecen ayın 1 inde beraber gtmiştik dr a bu sefer gorus gunun kacında tatlım:)?bnmki 15 inde..nst ye grcez bakalım nasipse..

oğluşumun cicileri nihayet yıkanıyor , çıkar birazdan , babaannesi de asıp ütüleyecek , sonra benim cicişleri de yıkarız , onlar da kurur mis gibi , sonra da çantamızı hazırlarız yarın felan :asigim:

bu arada anne bakım çantası aldınız mı , nasıl bir şey almayı düşünüyorsunuz ... benim beğendiğim bir kaç model var Avvio'da , karar veremedim , eklerim birazdan resimlerini , fikirlerinizi merak ediyorum ...

canim bebegim donmemis, o yuzden biraz uzgunum. keske gittigimde donmus olsaydi icim rahat olarak donecektim dr dan. biliyorsun hamilleigim boyunca hicbir rahatsizligi gecer diye kafama takmadim ama buna takildim malesef. hic sezeryan istemedigimden olabilir.

susuzluk da bebegin donmesine maniymis. doktor bogulana kadar ic dedigi icin 5 lt falan icmeyi planliyorum. 3.5 lt oldu bugun. daha da 3 saat var yatmaya. en azindan 4 icebilirsem yarindan itibaren daha cok icmeye calisacagim.

Merhaba,
Su zehirlenmesi diye birşey var belki duymuşsundur.Bol su iç tabi ki ama abartıp 5 lt falan içeyim deme sakın.
Arkadaşımın bebeği 36. haftada döndü. Ben de bebeğimin çok erken dönmesini istemiyorum aslında. Böyle yan yatarken daha rahmış gibi geliyor. Hem döndükten sonra aşağıya olan baskı çok artıyor.Bebeğin döneceği zamanı bilir çok merak etme.

oğluşumun cicileri nihayet yıkanıyor , çıkar birazdan , babaannesi de asıp ütüleyecek , sonra benim cicişleri de yıkarız , onlar da kurur mis gibi , sonra da çantamızı hazırlarız yarın felan :asigim:

bu arada anne bakım çantası aldınız mı , nasıl bir şey almayı düşünüyorsunuz ... benim beğendiğim bir kaç model var Avvio'da , karar veremedim , eklerim birazdan resimlerini , fikirlerinizi merak ediyorum ...

kolay gelsin sekercim..aman sen bişilere el atiim deme ..babaanne yanındaymıs ne guzel..eccuk daha dikkat et arasımıza az kaldı zaten yatak mahkumiyetine...

anne bakım cantası mı?ekle resimleri gorelim sekercim..

ilsucum gobuse masallah da gecen msnde gordugumde daha b kocamandı sankim :)..burada pek zarif annesini uzmeyen b tuana durusu var masallah..2 nizde harikasınız canımm..

selam kızlar
bu gün çok kötüyüm hemde çok gece 3 ten beri uyuyamıyırum dün akşamdan bu yana biraz sancım var.karnım taş gibi dokunamıyorum sert bu sertlik beni çok geriyor...
bütün gece uyuyamadım kızlar eşimde uyuyamadı canım benim
bu gün yine karnım sert taş gibi kasılmam oluyo iyice canım sıkılmaya başladı umjarım ters bişey olmaz
bu gün pek aranızda olamıyacağım oturmak ta iyi gelmiyor..
bu gün sürekli yatçam belki geçer geçmezse yine dr a giderim bakalım bilmiyorum
kendinize çok dikkat edin
hepinizi öpüyorum

hosbulduk ilsucum..fena deiliz canım..eskte bugun baya b sıcak..mayıstım evde..aksama dogru biraz yuruyus yapıcam bakalım..

sen nasılsın , tuana nasıl? gecen ayın 1 inde beraber gtmiştik dr a bu sefer gorus gunun kacında tatlım:)?bnmki 15 inde..nst ye grcez bakalım nasipse..

çok yorma kendini tatlım yürürken yorulunca hemen bi köşeye otur .bizde ayın 15 inde gideceğiz ikimizde ayni gün gideceğiz desene .
ilk defa nst ye gireceksin sen sanirim basarılıar:)

starcım sanada geçmiş olsun canım.az daha sıkıcaz dişimizi.kuzularımız sağlıklı olsun

selam güzel annelerrrrr:eek:

nasılsınız bebişler nasıl bakalımmmm:emir_bebek:

ben bütün gece uyuyamadım sabah 8 den sonra dalmışım çookkk acaip bi rüya gördümmmmm-tatlicadiarzu-

rüyamda rakadaşlardayım o sırada kızım karnımda ayağını öyle bir dayıyor ki aa kızlar bakın ayağına çileğimin diyorumm
kızlar bakarken o da nee aynı yerden elini çıkartıyor ve parmağımı tutuyor o minicik eliyleeeeeopuyorumnanaktan
sonradan nasıl oluyor anlamıyorum ordan dışarı çıkıyorrrrkaydirigubbakcemile3
göğsüme yatırıyorum hemen battaniye getirin diyorum ve vücudundaki ilaçları siliyorum ne alakaysa kan değilde ilaç var vücudunda
o kadar güzel o kadar minik kiiiiiii:asigim:
biri gelse göbeğini kesse diyorum
o sırada evde oluyoruz kızım beşiğinde yatıyor bende onu izliyorum o sırada babası geliyor
önce farketmiyor sonra aa bu bebek de kimin diyor
bizimmmmm diyorummm:lepi:
şok oluyor nasıl olur diyor
bak karnıma diyorum
nasıl oluyorsa anında da eski formuma kavuşmuşumm:roflol:
hemen kucağına alıyorrrr :asigim:

işte böyleeeeeee ağzım kulaklarımda uyandımmmmmdelikafadulden

varan - 1-

varan - 2-

varan - 3 -

varan - 4 -

varan - 5-

varan - 6-

ürün özellikleri :

Üretim Yeri : TÜRKİYE
Marka : Avvio
Renk : Füme
Şık ve ergonomik tasarım
Biberon koyma aparatı (sıcak,soğuk tutma özelliği)
Alt açma bezi
Deri Tutma kolu
Bebek arabasına tutturma aparatı
Silenebilir kumaş
Su geçirmez kumaş
Şeffaf kirli torbası
Geniş iç hacim
İç tarafta bebek malzemelerini koyma bölümleri
Ürün boyutu : boy 38cm – En 50cm

ilsucum gobuse masallah da gecen msnde gordugumde daha b kocamandı sankim :)..burada pek zarif annesini uzmeyen b tuana durusu var masallah..2 nizde harikasınız canımm..

ilsucum maşallag göbüşüne.otururken küçük gibi görünmüş

saolun arkadaslar
evet karencim msn de daha büyüktü farkındayım .çaktırma burada oturuyorum ya küçük çıkmışhihoyyyt

X