2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Evet kızlar herŞeyı unuttum valla aĞrımı sızımı kollarım hala kopuyo aĞrıdan ama leyla gıbı oldum ben 13 gÜn kaldı ve bebıŞım bı tosun Çok mutlu oldum ya darısı sızın baŞınızaa

melekcim dikkat et tatlım bence doktora git bu seferki sürekli oluyosa farklı bişiy olabilir
Hürremcim maşallah kuzuna ne güsel topalak olmuş o yaa e 40 haftayı beklesen demekki 4ü aşıcak 41 kere maşallah canımcım
Hemen konuş patronunla çıkıyorum artık dinlenmem gerekiyomuş de canımcım bizede güsel haberler ver tatlımkaydirigubbakcemile3
ılsu süpersiniz tatlım ya 41 kere maşallah sana ve güsel kızçene analı kızlı çok şık takılıyosunuz sizde bakıyorumda alkisalkisalkis

aynı durum bende de var canım , ağrı olunca terleme olayı , nefesim de daralıyor . gündüz olduğu söylenemez pek , akşamları daha çok oluyor .. ben bugün de aramıycam dr.u , akşam olursa yine zaten ctesiydi randevumuz yarın giderim dr.a .. hiç olmazsa serumla rahatlatıyorlar ve en az 1 hafta idare ediyorum bu sayede ..
:CüvCüv:

daha önce de aynı sorunla ilgili doktoruna gittin mi. bazen bebeğim artık doğmak istiyor sanırım diye düşünüyorum. biraz iri ve sürekli baş aşağı olduğu için, 7. aydan itibaren hep baş aşağıydı, canımı çok yakıyor ve çok hareketli.

starcım çantalar harika ama ben bu tarz pek kullanamam gibi geliyo sırt çantası aldım ben o şekilde kullanıcam eşimde takabilir en azından gerekirse bunlarda çok şık ama canım sürekli klasik giyinmen gerekiyosa mantıklı bu şekilde olması :lepi:

ya ben baby centerın 5 li setinden almıstım onun icinde penyeden cantası var bebisimin ama bunlar cok sıkmıs fiyatlarda fena degil..bende m alsam ne..

Bİz geldİk kızlarrr
23 hazİranda sezeryanla doĞum yapıcam ntes ye baĞlandık herŞey yolunda Çok ŞÜkÜr aĞrılarım İÇİn yapacak bİŞey yok Çekeceksİn dedİ parolun hİÇ bİr kÖtÜ yanı yok 3 saat arayla alabİlİrsİn dedİ aklınızda olsun

maşallah hürrem kızına kavuşuyorsun 2 hafta sonra...

hepimiz kuzularımızı kucağımıza almaya yaklaştık artık:teytey:

melekcim dikkat et tatlım bence doktora git bu seferki sürekli oluyosa farklı bişiy olabilir
Hürremcim maşallah kuzuna ne güsel topalak olmuş o yaa e 40 haftayı beklesen demekki 4ü aşıcak 41 kere maşallah canımcım
Hemen konuş patronunla çıkıyorum artık dinlenmem gerekiyomuş de canımcım bizede güsel haberler ver tatlımkaydirigubbakcemile3
İlsu süpersiniz tatlım ya 41 kere maşallah sana ve güsel kızçene analı kızlı çok şık takılıyosunuz sizde bakıyorumda alkisalkisalkis

gelir gelmez söyledim zaten canım sevindi yada öyle yaptı bilmiyorum artık birazdan gelir izin işini konuşmaya :)

Men gelmişemmmm men gelmişemmmmm aybalalarrrr kaydirigubbakcemile2 Gecen cuma itibariyle doktorumuzun zoruyla izne cıktık keske 1 hafta daha kalsaymısız, bi o tarafa yuvarlanıyorus kızımla bi bu tarafa kaydirigubbakcemile3 Uzak kaldım iyice ama bugün itibariyle internetimi baglattım artık rahat rahat girebilirimmm :icecream: Geçmişi okuyamadım benim geçmiş baya uzun oldugu icin ama hürremcim 13 gün sora dogum yapcakmıssın onu gördüm gözlerim doldu bi duygulandımmm cok sevindimmmmm cnmm hayırlısıyla nur topu gibi bi bbekimiz daha mı olcek ne:teytey:

dün pazara gittim gitmez olaydım gerçi dönüşte eşim aldı ama genmede artık öle pazar yapacak halde değilmişim onu anladım bu sondu yani
sabaha kadar dön dolan ağrılardan öldüm valla 3 saatlik uykuyla sabah doktora gittik
bebişim çok güzel gelişmiş 1 ayda 11 kilo almış şaştım valla 2200gr olmuş
hamileliğin verdiği normal sıkıntıların dışında bi şikayetim olmadığından bi sorunda çıkmadı herşey gayet normaldi hatta bebişim elini ağzına sokmuş çok şekerdi
kanalada yerleşmemiş.dr dediki ikinci gebeliklerde bebkler kanala daha geç yerleşirlermiş
neyse sonra bi arkadaşa geçtim sözüm vardı eve 6 da geldim az size bakayım dedim ama gözümden uyku akıyodu bende vurdum kafayı 9 da kalkmışım emalum şimdi,de uyku gelmiyo
ay çok yazdım sıktıysam şimdi sizi kusura bakmayın emi

maşallah kuzuna canımmm:nazar:
valla helal olsun sana bırak pazarı eşim sabah kahvaltıya dışarı çıkalım dedi ama benim gözüm kesmedi valla odadan odaya zor geçiyorummm:sinifsinif:

günaydın kızlarrrrr....bakmayın ayakta olduğuna uykudan ölüyorum...geçmişi okuyunca anlarsınız şu randevuyu alayım gidiyorum yatmaya...:)))))

bizde dün eşimle tewmizlik yaptık mis gibin oldu her yer bütün camları çerçeveleri sildi saolsun yerler ikapıları bulaşık, çamaşır makinesini çekti önünü arkasını sağını solunu sildi banyoları foşur foşur yıkadı perdeleri ay süper oldu evim mis....karıncalara da çare bulursam tam olacak...

canım söyleyecek bi söz bulamıyorum anne ve babana:kızgın:
eşini tebrik ediyorumvereliniortak
güle güle oturun kuzunuzla iss gibi tertemiz evinizdeeee
darısı benim başıma ben biraz daha ayak sürüyorum sona doğru olsun diyeee
bugün sabah evdeydi kocacım ona süpürttüm evi ben de arkadan silip toz aldım banyo-wc derken ayaklarım balon gibi şişti vallamafoldumben
duş aldım bide şimdi vantilatörü de açtım cıbıl cıbıl oturuyorum karşısında inşallah hasta falan olmammmm:icecream:

Elifcim saol tatlım dün akşam konuştuk kuzenim çıkmış iyiydi biraz ağrısı vardı kesi yerinde oda bana dua ediyo Allah kurtarsın diye mafoldumben bebekte accık daha toparlasın çıkarcaklarmış midesini felan yıkamışlar iyiler neyseki :Saruboceq:

gamzecim gözün aydın anne ve bebişin iyi olmasına sevindim güle güle büyütsünler darısı hepimizin başına inşallahha.s.

günaydınnn kızlar

nerelerdesin sen kaçakkkk:eek:lmaz:

slm kızlar nette gezerken bişey buldum sizde bakın bi
SICAK SUYUN Faydaları :

1 - Bedenin doğal serinletme sistemini çalıştırır. Bu kan dolaşımında artışa neden olur.
2 - İç organları ve kaburga kafesinin etrafındaki kasları gevşetir, daha derin nefes almanızı sağlar.
3 - Mide asidi etkilerini rahatlatır ve asit reflu semptomlarını rahatlatır.
4 - Sulanmayı ve besinlerin emilimini artırarak sindirime yardımcı olur.
5 - Kabızlığı giderir.
6 - Kilo verme : yemeklerden yarım saat önce içilen sıcak su iştahı azaltır ve kilo vermeyi hızlandırır. Nefes tekniği ile birleştirilirse,
yağ yakmak için hiper - oksijenlenme sağlar.
7 - Soğuk algınlığı, gripin süresini kısaltır, zatürreyi önler.

NE KADAR İÇMELİ? NE KADAR SICAK OLMALI? NE KADAR SIK İÇMELİ

Günd e 3 kez 1 fincan için, kahve sıcaklığında. Daha fazlası daha iyidir.

teşekkürler bilgiler için canımkaydirigubbakcemile5

Gamze oğluşu ile birlikte zemuszemus:nazar:

maşallah gamzeye ve oğluşuna herzamanki gibi çokk tatlılarrrr:nazar:Şeniz

hoşgeldin demetcimmmm
saol bitanem

hoşbuldum tatlımmmŞeniz

hosgeldin demetimmm..:) kız ne guzel ruya masallah hayırlara varsın ins.:)..e tabi guzel kızceni almak icin sabırsızsın demi annesi..az kaldı ruyalardan sonra gercekte buluscaz ins kuzucuklarla..bu arada ruyanın b baska guzel tarafıda anında eski forma kavusmak sanırım:))..cok tuttum walla...ins ins...

hoşbuldum karenimmmmŞeniz
valla ağzım kulaklarımdaydı uyandığımda eşimde hayırdır diyookaydirigubbakcemile3
anlattım tabi hemennn çok özledim kızımı şu bir ay çabucak geçse diyo ayy kıyamam ben aşkıma yaaaa babaların babası bitanem benimmmmmm:asigim:

Bİz geldİk kızlarrr
23 hazİranda sezeryanla doĞum yapıcam ntes ye baĞlandık herŞey yolunda Çok ŞÜkÜr aĞrılarım İÇİn yapacak bİŞey yok Çekeceksİn dedİ parolun hİÇ bİr kÖtÜ yanı yok 3 saat arayla alabİlİrsİn dedİ aklınızda olsun

ayyyyy hürremimmm çok az kaldı çokkkkdelikafadulden:nazar:
hayırlısıyla sağlıkla gelsin kuzular inşallahhhhh:Saruboceq:

BU ARADA BEBEĞİM TOSUNCUK OLMUŞ DOKTOR O YÜZDEN SEZERYAN YAPACAK 3400 GR OLMUŞ TEYZELERİ :nazar: MAŞALLAH DEĞİN EMİİİ

maşallah subhanallahhhhhhhhhhhh :nazar::nazar::nazar:opuyorumnanaktan

hmmmm , büyümüşüz artıkın annesiiiiii , maşşalah analı kızlı sizeeeee :nazar: :nazar:

sağol tatlımmmmm , az kaldı dimi .... öyle avutuyorum valla ben de kendimi ..

ne güzel rüyaymış canım ..ben artık doğurduğumu görmüyorum rüyalarımda ama beni arayan " kıs daha doğurmadın dimi umarım " yada " daha doğurmadın mı , ne zaman olacak " gibi arıyor ... ben bile inanmaya başladım erkendn doğacağına .. ee beklentiler bu yönde hihoyyyt
aman Allah korusun yaaa , Allahımmmmmm şaka yapıyorum vallaaa şaka :kedi:

evet canım .. sorma , yattığım yerden yalandan deli oluyorum ben de işte kaydirigubbakcemile2
ne çok isterdim herşeyini kendim yapayım , yıkayıp ütüleyeyim , dolabını yerleştireyim , alışverişini ellerimle yapayım ...
buna da şükür tabi ..

kızzzzzzzzzz star her durumda güldürüyon sen beni anacımmmmm:lepi:
seviyom kız seniiiiiiiŞeniz
öyle heveslenmek yokkkk:eek:lmaz:
zamanında gelsin arasımızzzzzŞeniz
bebişin doğunca herbişeyini kendin yaparsın annesi inşallahhhhh:teytey:

Demett hastanede bİ hamİŞ vardı kansızlıktan yatıyordu kan verİyorlardı hemen aklıma sen geldİn aman İlaÇlarına dİkkat et doĞuma kadar besİye Çek kendİnİ bol bol kan yapacak Şeyler ye doĞumda kansızlık Çok kÖtÜ oluyor valla

ayy canım sorma valla sanırım 10-15 gün sonra bende yatıcam hastaneye kan takviyesi için ameliyatta bi sorun çıkmasın diye:Saruboceq:
Allah korusun kötü şeyler getirmek istemiyorum aklımaaaa-tatlicadiarzu-

EVET CANIM 13 GÜN KALDI ANNE OLMAMA KIZIMI KOKLAMAMA İNŞALLAH :asigim:

Rabbim hepimizin sağlıkla kucaklarımıza alıppp o misss kokularını içimize çekebilmemizi nasib eder inşallahhhhh:Saruboceq:

X