2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Evet kızlar herŞeyı unuttum valla aĞrımı sızımı kollarım hala kopuyo aĞrıdan ama leyla gıbı oldum ben 13 gÜn kaldı ve bebıŞım bı tosun Çok mutlu oldum ya darısı sızın baŞınızaa

melekcim dikkat et tatlım bence doktora git bu seferki sürekli oluyosa farklı bişiy olabilir
Hürremcim maşallah kuzuna ne güsel topalak olmuş o yaa e 40 haftayı beklesen demekki 4ü aşıcak 41 kere maşallah canımcım
Hemen konuş patronunla çıkıyorum artık dinlenmem gerekiyomuş de canımcım bizede güsel haberler ver tatlımkaydirigubbakcemile3
ılsu süpersiniz tatlım ya 41 kere maşallah sana ve güsel kızçene analı kızlı çok şık takılıyosunuz sizde bakıyorumda alkisalkisalkis

:CüvCüv:

daha önce de aynı sorunla ilgili doktoruna gittin mi. bazen bebeğim artık doğmak istiyor sanırım diye düşünüyorum. biraz iri ve sürekli baş aşağı olduğu için, 7. aydan itibaren hep baş aşağıydı, canımı çok yakıyor ve çok hareketli.

starcım çantalar harika ama ben bu tarz pek kullanamam gibi geliyo sırt çantası aldım ben o şekilde kullanıcam eşimde takabilir en azından gerekirse bunlarda çok şık ama canım sürekli klasik giyinmen gerekiyosa mantıklı bu şekilde olması :lepi:

ya ben baby centerın 5 li setinden almıstım onun icinde penyeden cantası var bebisimin ama bunlar cok sıkmıs fiyatlarda fena degil..bende m alsam ne..

maşallah hürrem kızına kavuşuyorsun 2 hafta sonra...

hepimiz kuzularımızı kucağımıza almaya yaklaştık artık:teytey:

gelir gelmez söyledim zaten canım sevindi yada öyle yaptı bilmiyorum artık birazdan gelir izin işini konuşmaya :)

Men gelmişemmmm men gelmişemmmmm aybalalarrrr kaydirigubbakcemile2 Gecen cuma itibariyle doktorumuzun zoruyla izne cıktık keske 1 hafta daha kalsaymısız, bi o tarafa yuvarlanıyorus kızımla bi bu tarafa kaydirigubbakcemile3 Uzak kaldım iyice ama bugün itibariyle internetimi baglattım artık rahat rahat girebilirimmm :icecream: Geçmişi okuyamadım benim geçmiş baya uzun oldugu icin ama hürremcim 13 gün sora dogum yapcakmıssın onu gördüm gözlerim doldu bi duygulandımmm cok sevindimmmmm cnmm hayırlısıyla nur topu gibi bi bbekimiz daha mı olcek ne:teytey:

maşallah kuzuna canımmm
valla helal olsun sana bırak pazarı eşim sabah kahvaltıya dışarı çıkalım dedi ama benim gözüm kesmedi valla odadan odaya zor geçiyorummm:sinifsinif:

canım söyleyecek bi söz bulamıyorum anne ve babana
eşini tebrik ediyorumvereliniortak
güle güle oturun kuzunuzla iss gibi tertemiz evinizdeeee
darısı benim başıma ben biraz daha ayak sürüyorum sona doğru olsun diyeee
bugün sabah evdeydi kocacım ona süpürttüm evi ben de arkadan silip toz aldım banyo-wc derken ayaklarım balon gibi şişti vallamafoldumben
duş aldım bide şimdi vantilatörü de açtım cıbıl cıbıl oturuyorum karşısında inşallah hasta falan olmammmm:icecream:

gamzecim gözün aydın anne ve bebişin iyi olmasına sevindim güle güle büyütsünler darısı hepimizin başına inşallahha.s.

günaydınnn kızlar

nerelerdesin sen kaçakkkklmaz:

teşekkürler bilgiler için canımkaydirigubbakcemile5

Gamze oğluşu ile birlikte zemuszemus

maşallah gamzeye ve oğluşuna herzamanki gibi çokk tatlılarrrrŞeniz

hoşgeldin demetcimmmm
saol bitanem

hoşbuldum tatlımmmŞeniz

hoşbuldum karenimmmmŞeniz
valla ağzım kulaklarımdaydı uyandığımda eşimde hayırdır diyookaydirigubbakcemile3
anlattım tabi hemennn çok özledim kızımı şu bir ay çabucak geçse diyo ayy kıyamam ben aşkıma yaaaa babaların babası bitanem benimmmmmm:asigim:

ayyyyy hürremimmm çok az kaldı çokkkkdelikafadulden
hayırlısıyla sağlıkla gelsin kuzular inşallahhhhh:Saruboceq:

BU ARADA BEBEĞİM TOSUNCUK OLMUŞ DOKTOR O YÜZDEN SEZERYAN YAPACAK 3400 GR OLMUŞ TEYZELERİ MAŞALLAH DEĞİN EMİİİ

maşallah subhanallahhhhhhhhhhhh opuyorumnanaktan

kızzzzzzzzzz star her durumda güldürüyon sen beni anacımmmmm:lepi:
seviyom kız seniiiiiiiŞeniz
öyle heveslenmek yokkkklmaz:
zamanında gelsin arasımızzzzzŞeniz
bebişin doğunca herbişeyini kendin yaparsın annesi inşallahhhhh:teytey:

ayy canım sorma valla sanırım 10-15 gün sonra bende yatıcam hastaneye kan takviyesi için ameliyatta bi sorun çıkmasın diye:Saruboceq:
Allah korusun kötü şeyler getirmek istemiyorum aklımaaaa-tatlicadiarzu-

EVET CANIM 13 GÜN KALDI ANNE OLMAMA KIZIMI KOKLAMAMA İNŞALLAH :asigim:

Rabbim hepimizin sağlıkla kucaklarımıza alıppp o misss kokularını içimize çekebilmemizi nasib eder inşallahhhhh:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…