:CüvCüv:aynı durum bende de var canım , ağrı olunca terleme olayı , nefesim de daralıyor . gündüz olduğu söylenemez pek , akşamları daha çok oluyor .. ben bugün de aramıycam dr.u , akşam olursa yine zaten ctesiydi randevumuz yarın giderim dr.a .. hiç olmazsa serumla rahatlatıyorlar ve en az 1 hafta idare ediyorum bu sayede ..
STARCIMMM bu cantalar hairka yaa bebek esyalarını koymaya kıyamaz insan:)) favorim 5 ve 6
masallah hürremcim kızına tosuncuk olmuş resmen
eee şimdi sen 13 gün sonra doğum ediyosun yani.
Bİz geldİk kızlarrr
23 hazİranda sezeryanla doĞum yapıcam ntes ye baĞlandık herŞey yolunda Çok ŞÜkÜr aĞrılarım İÇİn yapacak bİŞey yok Çekeceksİn dedİ parolun hİÇ bİr kÖtÜ yanı yok 3 saat arayla alabİlİrsİn dedİ aklınızda olsun
melekcim dikkat et tatlım bence doktora git bu seferki sürekli oluyosa farklı bişiy olabilir
Hürremcim maşallah kuzuna ne güsel topalak olmuş o yaa e 40 haftayı beklesen demekki 4ü aşıcak 41 kere maşallah canımcım
Hemen konuş patronunla çıkıyorum artık dinlenmem gerekiyomuş de canımcım bizede güsel haberler ver tatlımkaydirigubbakcemile3
İlsu süpersiniz tatlım ya 41 kere maşallah sana ve güsel kızçene analı kızlı çok şık takılıyosunuz sizde bakıyorumda alkisalkisalkis
hürremcim patron artık bu hafta izin verir sana dimi :)1 hafta dinlen bari
Hürrem izni aldım dediğinde hepimiz halaya kalkıcaz haberin olsun :roflol:
dün pazara gittim gitmez olaydım gerçi dönüşte eşim aldı ama genmede artık öle pazar yapacak halde değilmişim onu anladım bu sondu yani
sabaha kadar dön dolan ağrılardan öldüm valla 3 saatlik uykuyla sabah doktora gittik
bebişim çok güzel gelişmiş 1 ayda 11 kilo almış şaştım valla 2200gr olmuş
hamileliğin verdiği normal sıkıntıların dışında bi şikayetim olmadığından bi sorunda çıkmadı herşey gayet normaldi hatta bebişim elini ağzına sokmuş çok şekerdi
kanalada yerleşmemiş.dr dediki ikinci gebeliklerde bebkler kanala daha geç yerleşirlermiş
neyse sonra bi arkadaşa geçtim sözüm vardı eve 6 da geldim az size bakayım dedim ama gözümden uyku akıyodu bende vurdum kafayı 9 da kalkmışım emalum şimdi,de uyku gelmiyo
ay çok yazdım sıktıysam şimdi sizi kusura bakmayın emi
günaydın kızlarrrrr....bakmayın ayakta olduğuna uykudan ölüyorum...geçmişi okuyunca anlarsınız şu randevuyu alayım gidiyorum yatmaya...:)))))
bizde dün eşimle tewmizlik yaptık mis gibin oldu her yer bütün camları çerçeveleri sildi saolsun yerler ikapıları bulaşık, çamaşır makinesini çekti önünü arkasını sağını solunu sildi banyoları foşur foşur yıkadı perdeleri ay süper oldu evim mis....karıncalara da çare bulursam tam olacak...
Elifcim saol tatlım dün akşam konuştuk kuzenim çıkmış iyiydi biraz ağrısı vardı kesi yerinde oda bana dua ediyo Allah kurtarsın diye mafoldumben bebekte accık daha toparlasın çıkarcaklarmış midesini felan yıkamışlar iyiler neyseki :Saruboceq:
günaydınnn kızlar
teşekkürler bilgiler için canımkaydirigubbakcemile5slm kızlar nette gezerken bişey buldum sizde bakın bi
SICAK SUYUN Faydaları :
1 - Bedenin doğal serinletme sistemini çalıştırır. Bu kan dolaşımında artışa neden olur.
2 - İç organları ve kaburga kafesinin etrafındaki kasları gevşetir, daha derin nefes almanızı sağlar.
3 - Mide asidi etkilerini rahatlatır ve asit reflu semptomlarını rahatlatır.
4 - Sulanmayı ve besinlerin emilimini artırarak sindirime yardımcı olur.
5 - Kabızlığı giderir.
6 - Kilo verme : yemeklerden yarım saat önce içilen sıcak su iştahı azaltır ve kilo vermeyi hızlandırır. Nefes tekniği ile birleştirilirse,
yağ yakmak için hiper - oksijenlenme sağlar.
7 - Soğuk algınlığı, gripin süresini kısaltır, zatürreyi önler.
NE KADAR İÇMELİ? NE KADAR SICAK OLMALI? NE KADAR SIK İÇMELİ
Günd e 3 kez 1 fincan için, kahve sıcaklığında. Daha fazlası daha iyidir.
Gamze oğluşu ile birlikte zemuszemus
hoşgeldin demetcimmmm
saol bitanem
hosgeldin demetimmm..:) kız ne guzel ruya masallah hayırlara varsın ins.:)..e tabi guzel kızceni almak icin sabırsızsın demi annesi..az kaldı ruyalardan sonra gercekte buluscaz ins kuzucuklarla..bu arada ruyanın b baska guzel tarafıda anında eski forma kavusmak sanırım:))..cok tuttum walla...ins ins...
Bİz geldİk kızlarrr
23 hazİranda sezeryanla doĞum yapıcam ntes ye baĞlandık herŞey yolunda Çok ŞÜkÜr aĞrılarım İÇİn yapacak bİŞey yok Çekeceksİn dedİ parolun hİÇ bİr kÖtÜ yanı yok 3 saat arayla alabİlİrsİn dedİ aklınızda olsun
BU ARADA BEBEĞİM TOSUNCUK OLMUŞ DOKTOR O YÜZDEN SEZERYAN YAPACAK 3400 GR OLMUŞ TEYZELERİMAŞALLAH DEĞİN EMİİİ
hmmmm , büyümüşüz artıkın annesiiiiii , maşşalah analı kızlı sizeeeee
sağol tatlımmmmm , az kaldı dimi .... öyle avutuyorum valla ben de kendimi ..
ne güzel rüyaymış canım ..ben artık doğurduğumu görmüyorum rüyalarımda ama beni arayan " kıs daha doğurmadın dimi umarım " yada " daha doğurmadın mı , ne zaman olacak " gibi arıyor ... ben bile inanmaya başladım erkendn doğacağına .. ee beklentiler bu yönde hihoyyyt
aman Allah korusun yaaa , Allahımmmmmm şaka yapıyorum vallaaa şaka :kedi:
evet canım .. sorma , yattığım yerden yalandan deli oluyorum ben de işte kaydirigubbakcemile2
ne çok isterdim herşeyini kendim yapayım , yıkayıp ütüleyeyim , dolabını yerleştireyim , alışverişini ellerimle yapayım ...
buna da şükür tabi ..
Demett hastanede bİ hamİŞ vardı kansızlıktan yatıyordu kan verİyorlardı hemen aklıma sen geldİn aman İlaÇlarına dİkkat et doĞuma kadar besİye Çek kendİnİ bol bol kan yapacak Şeyler ye doĞumda kansızlık Çok kÖtÜ oluyor valla
EVET CANIM 13 GÜN KALDI ANNE OLMAMA KIZIMI KOKLAMAMA İNŞALLAH :asigim: