2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

anammmmmmmmmmmmmmmm kimler gelmişşşşşşşdelikafaduldendelikafadulden

hoşgeldinnn topiğimizin neşesiiiiiiŞeniz:lepi:

du bide oklava gösteriim özlettiğin günler içinnnnklava:
sonrada öpiim hasretlee tombiğimiiiŞeniz

nasılsın şekerrrr topalak prenses nasılllll:sm_cool:

zuzum geçmişi okuyo galüba bitirmesi akşamı bulcak aramızda dön zuzuzuuuuu

Geldim geldimmm gamzecim yahu valla 1 cümle okumadım daha gecmisten insallah bos bi zamanımda uzun uzun okuycam umarım hersey süperdir tabeee kaydirigubbakcemile5

Hadi döv bi de sev, eti senin kemigi benimmm lülülülülülü Nossun demetimmmm topacımm ya iyi prenses haftada 1 gidip goruyorus kendisini görsel olarak taciz ediyorusss yane bi de nst ye baglanıp onun yasaklı bolgesine giriyorus tepişiop duruyooo zavallım büyüyo komacannn oluyo masallahhh, çilekten ne haberler asılll, eminimmm annesine benzedii icinnn topaç topaç dönüp duruyodur karnında kaydirigubbakcemile3

ooo zuzum gelmiş hoşgeldin topacım

Bahhh bahhh görende 150 kilo zannetcek be yaww, sora incecikk atletik bünyemi gorunce sok olcaklarrr, yuvarlanırım bowling topu gbinnn deviririm bakkk -tatlicadiarzu- Hosbulduk bu arada ilsucum güzel annecim, özlemişimmm sizi delikafadulden

Stardust sen sezeryan yapacaktın. Tansiyonun yüksek olduğu için bu durumda epidural sez. mı yapacaksın?

maşallah prenseseeeeŞeniz
ben daha hiç girmedim nst e bugün kontrolümüz vardı ama eşimin işi olduğu için yarına erteledikk:umursamaz:
çileğim iyi çok şükür teyzesi sığışamıyo koca göbüşe sinirleniyo çıkmaya çalışıyo ama yanlış yerlerdennkaydirigubbakcemile3

zuzuumcuk hoşgeldin canım.nasılsın bakalım

İyiyim güzelim nossun işten ayrıldım ama aynı saatte kalkıyorum sora ufff pufff napcamm simdi baslıyorummm sıkılmaca, ama sanırım yarından itibaren yavastan alıscam durumuma bi de cantamı hazırlıcam artık sıkılmam e internetimde var sohbet muhabbet atlatcam depresyonu delikafadulden Sen napıyosunn? Çağın nasıll? Herseyleri hazırmı annesi artık?

Al benden de o kadar bizimkiler dogru yolu bulana dek soyle 3-4 hafta gecse tamamdır delikafadulden Cok sıkıcı nst yahu saksı gibi yat dur 15-20 dk. psikopat gibi kendini dinle bi de durmadan makineden cıkan sonuclara bakmaya calıs yoruyo valla insanı kaydirigubbakcemile3

Gaydın, İlsu göbekleriniz çok güzel çıkmış. İlsu sen zaten zayıf olduğun için karnın da pek minik, şirin duruyor. maşallah.
Gaydın senin de üstündekileri çok beğendim.
Demet'cim o nasıl rüya kız. Resmen konsantre etmişsin herşeyi. Çok güldüm.

bizde iyiyiz.canım birazdan kontrole gidicem.al bendende o kadar hala alışamıdım oturmaya.bende daha çanta hazırlamadım.odasını filan yerleştirdik.bir çanta haırlama kaldı.yarında belki işe gidicem.yardıma çağırdı arkadaş bilmiyor nasıl yapılacağını.gidicem bende.çok özledim işimi.belki iyi gelir.biraz laga luga yaparım

oo zuzumuz da gelmiş
uzuzu sayacak günde kalmadı.
artık evde sin.
yatcass kalkcassssss doğum sayacassssssssss

ben hazrılanmaya gidiyorum kızlar.4 gibi çıkıcam dua edin.oğluşum iyidir inşallah

topiğimizin baş kahramanları gelmiş oooooo zuzucuuum ve demetcim hoşgeldiniz buranın neşesi kaçıyo siz olmayınca yahu daha sık girseniz diyordum
zuzuuum nasılsın canım ev hayatı nasılmış sıkıcı değilmi bende şimdi uyandım sıkıntıdanzemuszemusŞeniz
demetim sen nasılsın canım dün yokluğumu farketmişsin canım pazartesi drdaydım canım dünde anneanneme köye gittim sabahtan üfül üfül bahçede oturayım vakit geçireyim dedim geç geldim kızçelerimiz nasıl iyidirler inşallahopuyorumnanaktanŞeniz

sinirlerim bozuldu evkurdan plazma tv aldık kayınpederime ulaşamadığımız için bırakmadılar onlar gitti o eve geldi imza gerekiyomuş inşallah tekrar gelirler

Ohhh ne güsel degisiklik olur sanada kaydirigubbakcemile5 Tembelsin iste tembel bi cantayı hazırlamamıs bak, boyle boyle canta hzırlama eşine kalcak zavallıcık buldugunu koycak içine valla solemedi demeeee -tatlicadiarzu-

oo zuzumuz da gelmiş
uzuzu sayacak günde kalmadı.
artık evde sin.
yatcass kalkcassssss doğum sayacassssssssss

Valla sorma swetimmm yahu artık ya sabır cekcemmm tesbih cekcem bi yol bulcammm ne saycam diye düşünüyorum bende uzun zamandırrr delikafadulden

Ya ilsuyu gormedim ben Gamze'cimi gordum o herzamanki gibi şık ve güsell bi hamiş... Masallah 41 kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…