Men gelmişemmmm men gelmişemmmmm aybalalarrrr kaydirigubbakcemile2 Gecen cuma itibariyle doktorumuzun zoruyla izne cıktık keske 1 hafta daha kalsaymısız, bi o tarafa yuvarlanıyorus kızımla bi bu tarafa kaydirigubbakcemile3 Uzak kaldım iyice ama bugün itibariyle internetimi baglattım artık rahat rahat girebilirimmm :icecream: Geçmişi okuyamadım benim geçmiş baya uzun oldugu icin ama hürremcim 13 gün sora dogum yapcakmıssın onu gördüm gözlerim doldu bi duygulandımmm cok sevindimmmmm cnmm hayırlısıyla nur topu gibi bi bbekimiz daha mı olcek ne:teytey:
zuzumu goruor gozlerim:1shok:
zuzum geçmişi okuyo galüba bitirmesi akşamı bulcak aramızda dön zuzuzuuuuu
anammmmmmmmmmmmmmmm kimler gelmişşşşşşşdelikafaduldendelikafadulden
hoşgeldinnn topiğimizin neşesiiiiiiŞeniz:lepi:
du bide oklava gösteriim özlettiğin günler içinnnnklava:
sonrada öpiim hasretlee tombiğimiiiŞeniz
nasılsın şekerrrr topalak prenses nasılllll:sm_cool:
ooo zuzum gelmiş hoşgeldin topacım
Geldim geldimmm gamzecim yahu valla 1 cümle okumadım daha gecmisten insallah bos bi zamanımda uzun uzun okuycam umarım hersey süperdir tabeee kaydirigubbakcemile5
Hadi döv bi de sev, eti senin kemigi benimmm lülülülülülü Nossun demetimmmm topacımm ya iyi prenses haftada 1 gidip goruyorus kendisini görsel olarak taciz ediyorusss yane bi de nst ye baglanıp onun yasaklı bolgesine giriyorus tepişiop duruyooo zavallım büyüyo komacannn oluyo masallahhh, çilekten ne haberler asılll, eminimmm annesine benzedii icinnn topaç topaç dönüp duruyodur karnında kaydirigubbakcemile3
zuzuumcuk hoşgeldin canım.nasılsın bakalım
maşallah prenseseeeeŞeniz
ben daha hiç girmedim nst e bugün kontrolümüz vardı ama eşimin işi olduğu için yarına erteledikk:umursamaz:
çileğim iyi çok şükür teyzesi sığışamıyo koca göbüşe sinirleniyo çıkmaya çalışıyo ama yanlış yerlerdennkaydirigubbakcemile3
Gamze oğluşu ile birlikte zemuszemus
İyiyim güzelim nossun işten ayrıldım ama aynı saatte kalkıyorum sora ufff pufff napcamm simdi baslıyorummm sıkılmaca, ama sanırım yarından itibaren yavastan alıscam durumuma bi de cantamı hazırlıcam artık sıkılmam e internetimde var sohbet muhabbet atlatcam depresyonu delikafadulden Sen napıyosunn? Çağın nasıll? Herseyleri hazırmı annesi artık?
ben hazrılanmaya gidiyorum kızlar.4 gibi çıkıcam dua edin.oğluşum iyidir inşallah
bizde iyiyiz.canım birazdan kontrole gidicem.al bendende o kadar hala alışamıdım oturmaya.bende daha çanta hazırlamadım.odasını filan yerleştirdik.bir çanta haırlama kaldı.yarında belki işe gidicem.yardıma çağırdı arkadaş bilmiyor nasıl yapılacağını.gidicem bende.çok özledim işimi.belki iyi gelir.biraz laga luga yaparım
oo zuzumuz da gelmiş
uzuzu sayacak günde kalmadı.
artık evde sin.
yatcass kalkcassssss doğum sayacassssssssss