2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Selam kızlarr gÜnaydınn

selam hürremcim hoşgeldinnŞeniz

starcımmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

demek evlilik yıldönümünüzdüüüa.s.

kuzunuzla taçlansın huzurlu uzun yıllar hiç bitmesin mutluluğunuz canımmmmmmŞeniz

kalk iki halay tutak şerefineeeeee:teytey::teytey::teytey::sm_cool:

demet çok güsel sakarya biliyorum çok gezdik bizde kaldığımız dönemde severim bende orayı mezun olduktan sonra geldik gene kısmet geliriz gene inş. canımcım çok saol
zuzumu arıcam bugün bakayım bağlatmamışmı henüz neti gel özledik seni dicem canımcım:1hug:

Selam kızlarr gÜnaydınn

söyle tatlım bendende çokk selam söyle öpüyorum onu ve prensesimiziiii oklavayı da söyleee çabuk bağlatsınnnnklava:kaydirigubbakcemile3

HoŞbuldum kızlarr yok dılaracım doĞurmuyorum daha gÖbÜŞ ınmedı bızımm benım ufaklık zamanını beklıyo galıba erkenden sÜprız yapmayacak annesıne

aynen canım , bizim dr. yıldı artık , baktı ki poz vermiyor keçi , o da ölçümlerini yapıyor sadece .. hele bir usg çıktısında resmen yüzünü göstermemek için atmdığı takla kalmamış , ayağının birini çekmiş taaa kafasının hizasına neredeyse , kordonunu da der dest edip toplamış elne ve çekmiş boyun hizasına , yüzünü karartmış iyice , amma suratsız dedim çıktıyı görünce :)))))
haklısın canım , iyiki unutabiliyrz , öyle bir özellik vermiş Yaratan bize ..
iyiydm aslında bu h.sonuna kadar , ya kendi kendime nazar ettim yada sinirlerim yıprandı biraz .. o yüzden bu arabesk halim . ama dediğin gibi gçecek , geride kalacak herşey ve ben onu kucağıma alıp , o mis kokusunu içime çektiğimde değdi tüm çektiklerime inatçı kuzum diycem :asigim:
illa ki poposuna vurucam bi tane ama :mymeka: kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim canımŞeniz sizide allah bi yastıkta kocatsız sağlıkla mutlulukla çocuğunla inşallah canıma.s.

teşekkürler canısıııı Şeniz
Selam kızlarr gÜnaydınn

güaydın canım , hoşgeldin Şeniz
zuzuyu özledimmm:mymeka:klava::dilcikar:

kahvaltım bitsin bakıcam geçmişee bi yandanda mama yiyoruz kızımlaaacokacimcoook
ben deeeee benneyaptımki

tatlımmmmmmmm teşekkür ederim Şeniz
amin canımm inşallah hepimiz için olsun güzel dileklerin :1hug:
e hadi tuttum elinden , " diyarbekir şen olurrr le leee , le leee , lelelelele canım ..." :teytey:
böyleydi dimi bu türkü kaydirigubbakcemile3

bugün hava serin hatta gece baya bi serin di her gece cam açıp yatardım bu gece dondum camı açamadım böyle gitse ne güzel olurr:ecrin_bebek:

bugün hava serin hatta gece baya bi serin di her gece cam açıp yatardım bu gece dondum camı açamadım böyle gitse ne güzel olurr:ecrin_bebek:

brası da yandı desem yeri , yada yanan bendim kaydirigubbakcemile3
pencere açık ( yan bina yakın olduğu için mecburen güneşlik önünde ) ben 2. derecede vantlatörü çalıştırmışım , sonra eşim 1 e düşürmüş .. gece 2ye doğru kalktım , gittim balkonda uzandım biraz , baktım ki uyuyabilirm , hemen uyum gelişken ve yeterince sernlemişken hemen yatağıma döndüm .. sonra 5edoğru ezanlar okunurken kalktım , yine çıktım balkona , serinleyip uykumu getirip çabuca döndüm yatağıma ..derken 8 gibi uyandım , patlıcaktım yine sıcaktan yaaa benneyaptımki

selam cogut27 ..
sen genede burada görüyorum ama hiç paylaşımda bulunmuyorsun .. merak ettim hamilemisin ?
katılsana sen de sohbetimize

haziran topiğinden şeremin adlı üyeden alıntıdır kızlarr ben denicem bakalımsüprizzzzz
birde göğüs ucu için ben doğumdan 1 hafta önce zeytinyağı kullandım,,,doğumdan itibaren her emzirmeden sonra karbonatlı su sürdüm,mucize gibi bişey.en ufak acı,çatlama olmadı,,,,,,kesinlikle kremlerle falan uğrasmayın derım.....

aaa çok iyiymiş ..
ya bunları bi yere yazsam iyi olacak , hep okuyorum , sonra unutuyorum
hele iş başa düşünce hiiiiiiiç gelmez aklıma

herkeslere gunaydinlaaarr a.s. a.s.
dun ben cok yoruldum, esim bugun uzun bi yolculuga cikti, bende ona dun pastalar borekler, pogacalar hazirlayayim dedim, aksama topugumun uzerine basamayacak hale geldim,
bian korktum valla dogurcam felan diye ama bizim pasa yerinden bile
oynamadi kaydirigubbakcemile3 topuklarim halen sizliyoo...

canim ya cok gecmis olsun, bence sakin olmaya calis, kendini bukadar strese sokma...
allah emeklerini bosa cikarmas ins canim....

Allah kavuştursn şimdiden canım .. ne zaman dönecek , seninle kalan biriler var dimi ???

teşekkürler derincimmmŞeniz
herzaman kullanacağımız bişey olsun istedimm
sende kaçaksın bu aralar farketmedim sanmaaaaklava:

:roflol::roflol:

teşekkürler canımm

bizim kızda göstermiyor yüzünü aras gibiiii
inatçı kuzularrr hele bi doğsunlarrrr
ısırıcam popişleriniiiikaydirigubbakcemile3

haydeeeee:teytey::roflol:

bende sıcaktan uyuyamadım diloşş ve sabaha kadar dibimdeki balkon kapısı açıktıııı:1no2:

benmi haziran topiğinee göz atayım doğuran varmı bugünn:jeyyar:

seni arada orda görüyorum zatiklava:

bizi aldatıyon mu yoksa doğru söyleeeeeeeeeeee:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…