- 8 Mayıs 2007
- 6.143
- 6
Aaa günün bomba kadını Dilaraaaaaa.
Nasıl oldun canım?
canım yaa doğum günün kutlu olsun
aslında benim aklımdaydı pazartesi diye ama senin zillinin telaşına düştük unuttuk kusura bakma artık
bende 2 gündür alınıp durduğum için kavga ettik ama bugün naptı ne etti affettirdi kendini sanki okadar zulmü o çektirmemiş gibi unuttum gitti ayaklarımı yalayacak nerdeyse yemeğimizide o hazırldı valla sizede büyük geçmiş olsun neyse bunlarda gelip geçici onu bil yeter
:teytey:
diloş doğum günün kutlu olsun eşin ve çocuklarınla nice opuyorumnanaktansenelere
dilara canım doğum günün kutlu olsun nice senelere sevdiklerinle
herkese gunaydınnnnna.s.
dılosss soum gunun kutlu olsun nıce senelere:1hug:
bıraz gec oldu ama dun gıremedım nette sorun vardı
ayrıca dogum henuz baslamamıs neyse bıraz daha kalsın kuzucuk ıcerde:lepi:
DİLARACIM doğum günün kutlu olsun .nice mutlu senelere
Günaydın kıslar umarım herkes iyidir
Dilaracım doğum günün kutlu olsun nice güsel senelere kızların ve eşinle birlikte inş. canım
Burcusener canım stresmi yaptın acaba ondan olabilirmi ağrıların sınava girerken rahat olmaya çalış deneme sınavı gibi düşün tatlım
Valla bu sene bende çok girmek istedim ama cesaret edemedim doğumum 4/5 temmuz gözüküyo nolur nolmaz dedim seneye kısmetse istiyorum girmeyi
Allah yardımcın olsun canım :1hug:
Gittim evet nstye bağlandık neyseki bişiy çıkmadı herşey yolundaydı artık her hafta gircekmişim nst ye bu hafta ctesi gene gidicez..
Paşamda iyiydi yüzünü pek göstermek istemedi doktorda başka yerini çekti kaydirigubbakcemile3
Son 1 ay herhafta gelmen lazım dedi doktor sona yaklaştığımızı idrak etmeye başladım sanırımkaydirigubbakcemile2