Allah kavuştursn şimdiden canım .. ne zaman dönecek , seninle kalan biriler var dimi ???
canim yarin doncek ins,
kardesimi ikna ettim benimle kaliyo,
kalmak nekadar dogru bi kelime bilemicem, evde durmuyo hep disarda beyefendi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kavuştursn şimdiden canım .. ne zaman dönecek , seninle kalan biriler var dimi ???
Oyy gÖgÜs demyİn ne Çekİyorum 2 gÜndÜr ya kollarım kalkmaz oldu gecelerİ aĞrıdan 30 kez kalkıyorum omuzlarımdan kollarımdan gÖgsÜme gİden damarlar Çekİlİyor resmenn
ŞenizŞenizdilos gecmisi okuyodum ya ne kiziyosuun :mymeka:
teşekkürler derincimmmŞeniz
herzaman kullanacağımız bişey olsun istedimm
sende kaçaksın bu aralar farketmedim sanmaaaaklava:
:roflol::roflol:
teşekkürler canımm
bizim kızda göstermiyor yüzünü aras gibiiii
inatçı kuzularrr hele bi doğsunlarrrr
ısırıcam popişleriniiiikaydirigubbakcemile3
haydeeeee:teytey::roflol:
bende sıcaktan uyuyamadım diloşş ve sabaha kadar dibimdeki balkon kapısı açıktıııı:1no2:
seni arada orda görüyorum zatiklava:
bizi aldatıyon mu yoksa doğru söyleeeeeeeeeeee:dilcikar:
canım neden oluyorki süt salgısı filanmı başladı acaba
haziran topiğinden şeremin adlı üyeden alıntıdır kızlarr ben denicem bakalımsüprizzzzz
birde göğüs ucu için ben doğumdan 1 hafta önce zeytinyağı kullandım,,,doğumdan itibaren her emzirmeden sonra karbonatlı su sürdüm,mucize gibi bişey.en ufak acı,çatlama olmadı,,,,,,kesinlikle kremlerle falan uğrasmayın derım.....
herkeslere gunaydinlaaarr a.s. a.s.
dun ben cok yoruldum, esim bugun uzun bi yolculuga cikti, bende ona dun pastalar borekler, pogacalar hazirlayayim dedim, aksama topugumun uzerine basamayacak hale geldim,
bian korktum valla dogurcam felan diye ama bizim pasa yerinden bile
oynamadi kaydirigubbakcemile3 topuklarim halen sizliyoo...
canim ya cok gecmis olsun, bence sakin olmaya calis, kendini bukadar strese sokma...
allah emeklerini bosa cikarmas ins canim....
biz mamamızı yiyip geldik şekerler
kızlar günaydın nasılsınız
Oyy gÖgÜs demyİn ne Çekİyorum 2 gÜndÜr ya kollarım kalkmaz oldu gecelerİ aĞrıdan 30 kez kalkıyorum omuzlarımdan kollarımdan gÖgsÜme gİden damarlar Çekİlİyor resmenn
kızlar banada dediler makyaj malzemesi al diye çünkü doğumdan hayalet gibi çıkılıyormuş
bilmiyorum ki canım akıntı, yara falanda yok uclarında sadece ağrı
demetcim cantana makyaj malzemesini koymayi unutmusun, yada bilerek koymadin belki, ben yinede hatirlatayim dedim, makyaj olayi benim icin onemli cunki, o yuzden ben yanima almayi dusunuyorum, fotolarda guzel gorunmek isterim oglusumla opuyorumnanaktan
ŞenizŞeniz
yok tatlım aldatırmıyım ama arada orayada yazıyorumm sonuçta haziranda doğurcamm ama siz teksiniz hepiniz özelsiniz benim içinnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
merhabalar...
hoş geldin eyetkiner naber canımm kıss hiç görünmüyosun geziyomusunn yoksaa kıskanıyorum hee gezenleri görünceedelikafadulden
abuscum kol çantamda var zaten o yüzden oraya koymadım ama kol çantasını napcam demi hastanede:roflol:
ben yeni bi düzenleme yapiim en iyisikaydirigubbakcemile3
teşekkürler tatlımŞeniz
tekiz demi opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
hoşgeldin emelcimmmmŞeniz
nasılsın bakalım ibrahim egemiz nasılll:1hug:
işlerini bitirdin mi tatlımm
sen mi özeniyosun gezenlere hııklava:
bak star ın yerine ben yolcem şincik seniiiikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3