- 8 Mayıs 2007
- 6.143
- 6
Dilara doktorunun bi anda açıklama yapmadan izne çıkması garip tabi acaba acil bişiymi oldu
Peki cep nosu neden sende yok Benim doktorum ilk muaynede vermişti numarasını 24 saat ulaşabilirsin demişti.
Son gidişimde de gün içinde hastaneden ulaşırsın doğumla ilgili bişiy olursa gecede çekinmeden cebimden ara demişti böyle olması lazım en zor anımız ve hastanede görünce mutlu olduğumuz tek insan doktorumuz oda yanımızda olmıcaksa sıkıntı anımızda ona ulaşamayacaksak ne anladım ben bu işten
Diğer doktorunu olumsuz düşünme ara verdin diye tepki vermiş olabilir 2. onada git bakalım nasıl yaklaşıcak sana gene olumsuz olur ise başka çare bakarsın tatlım:1hug:
günaydın nur hoş geldin canım:ecrin_bebek:
hoşbuldum canım bugün nasılsın
Günnayyyydınnnn hihoyyyt
diloş burdasın , herşey yolunda dimi
geçmişi azcıkın okiiiim ben
Günaydın kıslar umarım herkes iyidir
Dilaracım doğum günün kutlu olsun nice güsel senelere kızların ve eşinle birlikte inş. canım
Burcusener canım stresmi yaptın acaba ondan olabilirmi ağrıların sınava girerken rahat olmaya çalış deneme sınavı gibi düşün tatlım
Valla bu sene bende çok girmek istedim ama cesaret edemedim doğumum 4/5 temmuz gözüküyo nolur nolmaz dedim seneye kısmetse istiyorum girmeyi
Allah yardımcın olsun canım :1hug:
İlsucum seni de benim gibi 36. haftada sokucaktır doktorun normal gebeliklerde o şekilde yapıyolar canikom
günaydın kızlarr
starcım tüp bebekti haftayı karıştırmış olabilirim ama 36. dır en fazla canım ya ziyaretlerine gidicem inş. sorarım canımcım o zaman tam olarak hastanede felanda yattı çünkü ilk dönem zorlu geçmişti
saol tatlım güsel dileklerin için
starcım canım çok saol,yarın kontrolüm var sorayım doktora
valla ateşimde çıkıyor yavaş yavaş ılık bi duş iyi gelir sanırım
ayy canım yat dinlen sıcaktan bende aynıyımmmm
son olarak göbüşümü ve kızımın mevlütü için aldığım elbiseyi de ekleyip bende gidiyorum yatmayaaaa-tatlicadiarzu-
belim ağrıdı yoruldum vallaaaturkbayragi
işte bu koca göbüşümmmbuyrunnnnnnnnn
bu prensesimin cicisiiopuyorumnanaktan herzaman kullanabileceğimiz birşey olsun istedimzemuszemus
çok sıcak olacağından ne çorabını ne de iç penyesini giydirmeyi düşünmüyorum sadece elbisesi ve bantı birde minik pembe çorap giydiririm o kaaa:asigim:
ayrıca kızlarr doğum günüm bugünn ve gerçekten çok heyecanlandımm bebişim bugün gelir diyeee:asigim:
iyi geceler kıslar diloşş doğum günün kutlu olsun kızçelerle kocan la nice mutlu senelerealkisalkisalkisdemet göbüşte bebişin mevlüt kıyafetide çok güzelll güle güle giysin kızın bu arada ben bu gün tekşrdağda bi özel hastaneyi arayıp epidural sezeryan fiyatını öğrendim dudak uçuklatacak cinsten hemde eşim memur sadece fark fiyatı bu normal değil tam tamına 1 milyar dediii kafamçokkarıştısizcee benle dalga flnmı geçti yoksa normalmi bu fiyat çok şaşırdım ya devlette yaparım doğumu kuş kondurmayacak ya özeller :uhm:
Gittim evet nstye bağlandık neyseki bişiy çıkmadı herşey yolundaydı artık her hafta gircekmişim nst ye bu hafta ctesi gene gidicez..
Paşamda iyiydi yüzünü pek göstermek istemedi doktorda başka yerini çekti kaydirigubbakcemile3
Son 1 ay herhafta gelmen lazım dedi doktor sona yaklaştığımızı idrak etmeye başladım sanırımkaydirigubbakcemile2
hoş geldin canım Şeniz
sağolun kızlarr çok şükür iyiyim şuan bişey yok doğurmuyorum daha artık bu haftadan sonrada gelse erken değil dedi bakalım delikafadulden
hoş geldin canımm Şeniz
günaydın canım ..
36. haftada ble doğmu olmaları süper ötesi , maşallah yeniden
Allah güzel güzel büyütmeyi nasip etsin ..
rica ederim canım .. inşallah bugün daha iyi olursun .. ama ilaç almadan zor atlatırsın :1no2:
demetimmmmmmmmm Şeniz
sen ve kızçenin cicişleri süpersiniz yaaa:lepi:
nice mutlu yıllara canım, doğum günün kutl olsun ...
bizim de evlilik yıldönümümüzdü dün ..
ben böyleyken tadı tuzu olmadı tabi .. aklıma bile gelmedi yazmak paylaşmak sizinle .. ama eşim sağolsun bana çok anlamlı bir hedye almış , 6. evlilik yıldönümü hatırsaı olsun diye :asigim:
benim sorduğum bir yer 500 tl dedi , asıl doğum yapmayı düşündüğüm yerin zaten anlaşması yok devletle :1no2:
bu paşalar amma nazlı çıktı diimi canım , bizim ki de aynı , yüz göstermeye gelince pek mahcupuz ama geir kalan her yer foraaa kaydirigubbakcemile3
hoşbuldum canım ... aman dikkat et canım ya , dinlenir ve yormasan kendini o bir haftayı doldurursun canım ..
dimettttttim günaydın nasılsın bakalım sakarya nasıl ahh ahh 2 senem geçti orda hendekte ama merkeze çok sık inerdik
günaydın canım ..
36. haftada ble doğmu olmaları süper ötesi , maşallah yeniden
Allah güzel güzel büyütmeyi nasip etsin ..
rica ederim canım .. inşallah bugün daha iyi olursun .. ama ilaç almadan zor atlatırsın :1no2:
demetimmmmmmmmm Şeniz
sen ve kızçenin cicişleri süpersiniz yaaa:lepi:
nice mutlu yıllara canım, doğum günün kutl olsun ...
bizim de evlilik yıldönümümüzdü dün ..
ben böyleyken tadı tuzu olmadı tabi .. aklıma bile gelmedi yazmak paylaşmak sizinle .. ama eşim sağolsun bana çok anlamlı bir hedye almış , 6. evlilik yıldönümü hatırsaı olsun diye :asigim:
benim sorduğum bir yer 500 tl dedi , asıl doğum yapmayı düşündüğüm yerin zaten anlaşması yok devletle :1no2:
bu paşalar amma nazlı çıktı diimi canım , bizim ki de aynı , yüz göstermeye gelince pek mahcupuz ama geir kalan her yer foraaa kaydirigubbakcemile3
hoşbuldum canım ... aman dikkat et canım ya , dinlenir ve yormasan kendini o bir haftayı doldurursun canım ..
Selam kızlarr gÜnaydınn