2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

telefon nosunu vermedi bende istemedim istemem gerekmiyo onun düşünüp vermesi lazım sanırım başka bi hastaneyede gidiyo her ayın ortalarınmda kayboluyoo adam olmuyo pazartesi gittiğimde detaylı konuşcamm artık dicem kesin ameliyatımda burda olacakmısınız diyeevereliniortak

Günnayyyydınnnn hihoyyyt
diloş burdasın , herşey yolunda dimi

geçmişi azcıkın okiiiim ben

ılsucum seni de benim gibi 36. haftada sokucaktır doktorun normal gebeliklerde o şekilde yapıyolar canikom

yok canım stres hiç yoktu. ama gün boyu zaten artık kasık ağrılarım oluyor. perşembe günü nst ye bağlanacağım bakalım ne çıkacak. benim de 38. haftanın bitimi sınava denk geliyor. ne yapacağım bakalım.

Dilara doktorum 1-2 hafta sonra yapıcaz dedi sanırım haftaya olur çatı muaynesi ama bakalım bu haftada olursa şansımıza
ama zaten ben farkındayım rahim ağzım genişlemiş yani kasmazsam acı felan olmaz sanırım

günaydın canım ..
36. haftada ble doğmu olmaları süper ötesi , maşallah yeniden
Allah güzel güzel büyütmeyi nasip etsin ..

starcım canım çok saol,yarın kontrolüm var sorayım doktora
valla ateşimde çıkıyor yavaş yavaş ılık bi duş iyi gelir sanırım

rica ederim canım .. inşallah bugün daha iyi olursun .. ama ilaç almadan zor atlatırsın :1no2:

demetimmmmmmmmm Şeniz
sen ve kızçenin cicişleri süpersiniz yaaa :lepi
:

ayrıca kızlarr doğum günüm bugünn ve gerçekten çok heyecanlandımm bebişim bugün gelir diyeee:asigim:

nice mutlu yıllara canım, doğum günün kutl olsun ...
bizim de evlilik yıldönümümüzdü dün ..
ben böyleyken tadı tuzu olmadı tabi .. aklıma bile gelmedi yazmak paylaşmak sizinle .. ama eşim sağolsun bana çok anlamlı bir hedye almış , 6. evlilik yıldönümü hatırsaı olsun diye :asigim:

benim sorduğum bir yer 500 tl dedi , asıl doğum yapmayı düşündüğüm yerin zaten anlaşması yok devletle :1no2:

bu paşalar amma nazlı çıktı diimi canım , bizim ki de aynı , yüz göstermeye gelince pek mahcupuz ama geir kalan her yer foraaa kaydirigubbakcemile3

hoş geldin canım Şeniz

sağolun kızlarr çok şükür iyiyim şuan bişey yok doğurmuyorum daha artık bu haftadan sonrada gelse erken değil dedi bakalım delikafadulden

hoşbuldum canım ... aman dikkat et canım ya , dinlenir ve yormasan kendini o bir haftayı doldurursun canım ..

dimettttttim günaydın nasılsın bakalım sakarya nasıl ahh ahh 2 senem geçti orda hendekte ama merkeze çok sık inerdik

Evet stardust oğlumuşun pipisinin usg çıktısı var elimizde yüzünde tek kolu vardı doktor çektirebilirsem çok güsel yakalıcam yüzünün çıktısını dedi bu sefer bizimki diğer kolunu kordonunu hepsini getirdi bi çenesi burnu dudakları kaldı pek hoşlaşmadı nedense bu sefer bizde aldık diğer takım resimlerini döndük napalımkaydirigubbakcemile3
Canımcım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice güsel senelere oğluşunuz ile birlikte inş.
ıyisin canım arasın için bu yaşadıkların inş. sonu çok güsel olucak bak ne diyosun tedavi süreci flulaşmaya başladı diyosun bu dönemde öyle kalıcak geçmişte sadece güzellikleri hatırlıcaksın canım :1hug:

hoş geldin canımm Şeniz

hoşbulduk diloşummm bugün nasılsın asayiş berkemal miiiiii:lepi:

oyy teşekkür ederimm canımmmopuyorumnanaktan

dimettttttim günaydın nasılsın bakalım sakarya nasıl ahh ahh 2 senem geçti orda hendekte ama merkeze çok sık inerdik

hoşbuldum gamzecimmmŞeniz

ciddimisinnn hendek te güzeldir yemyeşildirrrr:teytey:

çok seviyorum burayı çokkkkkkk:sm_cool:

biz merkezdeyiz tatlımm gelin misafir edeyim sizleriiii çok gezecek yerimiz varrrr insanın gözü gönlü açılıyor burada vallaaaa:hooray:

teşekkür ederim canımŞeniz sizide allah bi yastıkta kocatsız sağlıkla mutlulukla çocuğunla inşallah canıma.s.

zuzuyu özledimmm:mymeka:klava::dilcikar:

kahvaltım bitsin bakıcam geçmişee bi yandanda mama yiyoruz kızımlaaacokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…